Keresés

Részletes keresés

atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 111
Jelen állapotában tök fölösleges, SZVSZ.
Előzmény: Chat Noir (110)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.19 0 0 110
Merész vélemény, de ha nem lenne köztársasági elnöki poszt, akkor se állna meg az élet. Egyáltalán, van szükség erre a posztra?
atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 109
Glatz Ferenc, hú mi lesz ebből?
Előzmény: Chat Noir (108)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.19 0 0 108
Ha most nekem kéne megneveznem egy erre a posztra alkalmas személyt, igencsak bajban lennék.
Az illető ne legyen pártpolitikus, Magyarországon élő, magyar állampolgár legyen, feddhetetlen legyen a múltja, közéleti tevékenysége erre a posztra predesztinálja, képviseljen minden magyart, vallásra,pártállásra, való tekintet nélkül, beszéljen nyelveket stb.
Van ilyen személy?
Előzmény: Readyman (106)
zesi Creative Commons License 2000.02.19 0 0 107
Sajnos oda jutottunk 10 év alatt, hogy nemhogy hiteles párt, de hiteles személy sincs a magyar közéletben!
Remélem attól nem vagyok "idegenszívű", ha azt mondom Tőkés ne akarjon itt lenni semmi.Tegyen meg mindent ott, ahova az Isten szolgálatra állította!
Aki esetleg tisztességes ugyan azt már régi magyar szokás szerint összesároztuk, és lehetetlenné tettük!
Előzmény: Readyman (106)
Readyman Creative Commons License 2000.02.19 0 0 106
Ez a Te egyéni véleményed,engem nem győzött meg.Szerinted Kovács L. integrálná a népet?
Vagy demszky,Szili K. stb. akit a burzsuázia jelölt?
Előzmény: Chat Noir (105)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.19 0 0 105
Tőkés nem integrálná, hanem végérvémyesen, úgy mint Torgyán megosztaná a nemzetet.
Tökés összeférhetetlen természete miatt nem alkalmas.
Tőkést Erdélyben se sokan szeretik (magyarok)
Előzmény: Readyman (103)
atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 104
Ez nagyon komoly volt. Bocsánat, ha érdemben nem mondok semmit. Egy érdemi lehetőség lenne, ha közvetlenül választhatnánk, de remélem ez nem unalmas.

Tőkés nagyon bátor volt, amikor Chrudináknak - milyen szép magyar név, - nyilatkozott. Nem tudom megítélni, mit tud a 93.030 km2-en élő hazaiak gondjáról.

Nem én okoztam Trianont...
Nagyapámnak volt Erdélyi Keresztje. Nem ellenfogultságból vagyok kételkedő...

Előzmény: Readyman (103)
Readyman Creative Commons License 2000.02.19 0 0 103
Tőkés Lászlót fedhetetlen magyarnak ismerem-nem úgy mint Gönczöt- aki bátor kiállásával az erdélyi magyarság megmaradása mellett hallatlan ewrkölcsi tőkét halmozott fel a hazai és a nemzetközi közvélemény szemében.Neki elhinném,ha valamire azt mondaná "Ez a Magyarság érdeke."Szerintem Ő integrálni tudná a nemzetet,sokkal jobban mint Kovács László,Demszky Gábor stb.
A jelölésére kicsi az esély,az alkotmány megköti a támogatók kezét.
Előzmény: atyus (100)
atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 102
Szóval Te vetted a lapot, én meg nem... Hát most mi legyen?
Előzmény: Chat Noir (101)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.19 0 0 101
Atyus!
Én arra céloztam, hogy Leila (Csillagok háborúja)
hercegnő "kékvérű", t.i. az urolkodó osztály tagjaira, a fönemesekre mondták, hogy "kékvérűek"
Előzmény: atyus (98)
atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 100
Hát én kussola, de azért - és nem mondok véleményt, megindokolnád, miért éppen T.L.-t és hát Te azt a hogyan befolyásolnád, így kiívülállólilag, - sajnos velem együtt...
Előzmény: Readyman (99)
Readyman Creative Commons License 2000.02.19 0 0 99
Tudomásul kell vennünk valamennyiünknek,hogy a koalíciós szerződés szerint az FKGP jelöli a KE-t.Nekem sem Torgyán a jelöltem-én Tőkés L-t szeretném-de ez senkit sem érdekel a mai alkotmány alapján.Írhatunk bármit az FKGP jelöl a Fidesz pedig fegyelmezetten megszavazza a koalíció fennmaradása érdekében.
Előzmény: atyus (98)
atyus Creative Commons License 2000.02.19 0 0 98
...az arab démon?

OFF Ez ojaN NEMZETISÉGI DOLOG NEM? ON

Most atyus nincs itt, csak jelen van, majd később.....!

Előzmény: Chat Noir (96)
olhado Creative Commons License 2000.02.19 0 0 97
Moha bácsi, a szadesz ostoba, a szoclib média személyi kultuszának fényében sütkérező hiú marionettfigurája is borzalmas volt, de ToJo még rémesebb lenne... Moha bácsi legalább kiszámítható volt annyiban, hogy tudni lehetett, hogy kiknél van a távkapcsoló (Kis János, Pető Iván etc.), Józsi bá' viszont kiszámíthatatlan. Nem lepne meg ha 2002 után Torgyán közt. elnök és Németh Miklós miniszterelnök puszipajtások lennének.
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.19 0 0 96
Nyuszifül!
Nem én vagyok Leila h e r ce g n ő. (neki biztos kék)
Előzmény: atyus (93)
atyus Creative Commons License 2000.02.18 0 0 95
Ez jó NM-ről.
A szavazói %-éok azonban merő spekulációk, hiszen nincs fórum, ahol azt meg lehetne mérni. A parlamenti erőviszonyok nem azt mondják amit Te. Az egész ügyben semmi jelentősége nincs, hogy mit gondolnak a választók.

A választó véleménye a KT választásról ignore on.

Előzmény: petereses (94)
petereses Creative Commons License 2000.02.18 0 0 94
Lehet, hogy érthetetlen volt amit írtam, de akkor most kicsomagolom. Az MSZP nem azért fog elmenni szavazni, hogy TJ ne legyen KE, hanem azért, hogy ellenszavazatával szimpatizánsokat szerezzen. Azért az mutat valamit, hogy a Kismazdák csupán 17 %-kal ülnek a Szentkorona feletti emeleten. A választók 83%-a!!! nem kíváncsi rá, sőt inkább ellenzi a megválasztását. Az MSZP vissza akar kerülni kormányzati pozícióba, de ez Torgyán megválasztásával füstbe ment terv lenne. Nem véletlenül gondolkodnak Németh Miklós hazahívásában. Egyébként Németh Miklós az egyetlen politikus, aki az országgyűlési képviselők vissza nem hívhatóságával szemben visszahívható. Nem tudom, hogy már ki mondta, de nekem nagyon tetszik : Az MSZP olyan lesz, mint a nemzetközi multinacionális cégek. A munkások magyarok, de az igazgató külföldről jön.
Előzmény: atyus (91)
atyus Creative Commons License 2000.02.18 0 0 93
....
....
....
....
5. A filmek szerint az már a pirosnak egy másik árnyalata: kék....:o)
Előzmény: Chat Noir (92)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.17 0 0 92
"cimborád is kommunistaként ült"
Örülök, hogy ismered a cimboráimat. Úgy értem, hogy engem is komcsizol. Hát igen, ezek szerint baloldali vagyok.
Igen, mert:
1. Ha kiszállok a kocsimból, a bal lábamat helyezem először a talajra,
2. Mikor elindulok, először a bal lábamat lendítem előre, majd álságos módon, bár nem a média területén dolgozom, a kiegyensulyozottság látszatát keltve a jobbat, igy megyek előre: bal-jobb, bal-jobb,
3. Jó vacsora után jól esik egy pohár vörösbor,
4. Mivel rendetlen vagyok, vacsora után esetleg az abroszon is vörös folt lehet,
5.Havi rendszerességgel, a betétemen is valami piroslik.
Hát igy vagyok én baloldali.
Előzmény: Readyman (86)
atyus Creative Commons License 2000.02.17 0 0 91
Gondolod, hogy az MSZP csak azért fog elmenni szavazni, hogy ne T.Gy. legyen a kinevezett főméltóság?

Én meg azt gondolom, hogy az SZP-nek ha torgyi beígéri a tszeknek a földek visszajátszását, majd valami mezgazd. békének álcázva, akkor az MSZP egymaga elmegy szavazni, csak azért, hogy T.Gy. legyen az új ülnök, izé, fogalmazó... jaj dehogy a Losonczi Pali könyvtáros bácsi, aki Barcson... stb.

Előzmény: atyus (87)
Medieval Creative Commons License 2000.02.17 0 0 90
OFF
Engem ebben a topikban két dolog lep meg. Az egyik, hogy ide is be lehetett tenni teljeson offtopic MSZP-fikázásokat, SZDSZ-fizásásokat, stb. Ezek a fikázások természetesen bizonyíték nélkül, csak úhy bele a levegőbe.
A másik Mercurius. Az elején teljesen mértéktartó, okos, higgadt ember benyomását keltette. Most meg úgy fröcsög az MSZP-re, mintha ezért fizetnék. (A féreértések elkerülése végett: nem az MSZP-t védem, védjék azok magukat, ha tudják.) Mi történt Mercurius? Ellopták a jelszódat?
ON
jerrymouse Creative Commons License 2000.02.17 0 0 89
Igen kevéssé tisztelt Readyman!

Igazán nem szeretem, ha valakinek az életpálya módosításait érvként használják fel.
Az, hogy ki mikor és miért ült börtönben - elfogadva, hoyg politikai elítélt volt- nem csak rajta múlott, hanem a kinti politikai környezeten is.
A népszerűségi listákról csak annyit, hogy az "elfogulatlan", "objektív" Demokrata- szerintem már a cím is sértés- listája az egyetlen, ahol HGöncz a "futottak még" kategóriában szerepel.

Neked nem tűnt fel, hogy megválasztása óta, a taxissztrájk kivételével, amikor Palotás egyszer megelőzte, mindegyik közvéleménykutató cég listáját ő vezeti?

Valószínű, hogy a hivatásszerűen közvéleménykutatással foglalkozó cégek jobban értenek a munkájukhoz, mint egy olyan, amilyen újság?

( Ha már annyira érdeklődsz néhány ember múltja után, nem ártana, ha tisztában lennél kik írják és szerkesztik a Demokratát, mert bizony jónéhányan anno a Kádár rendszerben egészen jó kis munkahelyeken buliztak, írták és szerkesztették a párt ifjúsági szervezetének a lapját,nem igazán ellenzéki magatartásukról voltak híresek. Persze, hogy mindenkit megtámadnak, esetenként rágalmaznak,hogy a saját, nem pöttymentes múltjukról eltereljék a figyelmet.)

Más.

Az elnökválasztással kapcsolatosan arról kellene mindenkinek elgondolkodnia - a parlamentben -hogy meg lehet ugyan szavazni akár a T.J.-t is, csak éppen azzal is tisztában kell lenni, hogy az a személy, akit politikai alkuk során megválasztanak, az alkotmány szerint nem az őt megválasztó párto(ka)t, hanem ezt a szegény kis országot képviseli.
El tudjátok képzelni, amikor T.J. a maga visszafogott, szűkszavú modorában pohárköszöntőt mond, amikor egy mnásik állam elnökét, vagy éppen az angol királynőt fogadja?


Előzmény: Readyman (86)
petereses Creative Commons License 2000.02.17 0 0 88
Nem figyelmetlenség, csupán egyszerű statisztika, ugyanis arányát tekintve kb. ugyanannyi kormánypárti és ellenzéki képviselő hiányzik általában az ülésekről. Egyébként úgy hiszem,hogy ennél a szavazásnál inkább a Fidesz képviselői közül fognak többen beteget jelenteni, vagy halaszthatatlan elfoglaltságra hivatkozni, mint az ellenzéki, az MDF-es, vagy a MIÉP-es honatyák közül, hiszen a Fidesznek nem érdeke, hogy Torgyán legyen, a Kismazdákat leszámítva a többieknek pedig érdeke, hogy ne legyen eme önjelölt lángoszlop a KE. Az a párt, amelyik megszavazza Torgyánt biztos bukásra számíthat 2002-ben. Az MSZP meg akarja tartani, az MDF és az SZDSZ vissza szeretné hódítani, a MIÉP pedig növelni szeretné a szavazóbázisát.
Előzmény: atyus (87)
atyus Creative Commons License 2000.02.16 0 0 87
Figyelmetlen vagy, mert 50% nem kell. A választás harmadik körében a jelen lévő képviselők többsége dönt. Ráadásul a létszám nincs meghatározva, akár 1 db képviselő is élesben megszavazhatja T. Gy.- vagy bárkit, Losonczi Pált... pl.
Előzmény: peteres (81)
Readyman Creative Commons License 2000.02.16 0 0 86
Ez igazi liberális toleráns megjegyzés volt L.Gy. bácsiról.Egyébként Vásárhelyi Miklós-mussolini fasiszta,rákosista majd nagyimrés kommunista,58-ban megtévedt kommunista,majd 56-os mártír- cimborád is kommunistaként ült.
2002-ben egyikünknek igaza lesz.Az Európai tendenciákat és az időközi választásokat figyelembe véve nekem.
Előzmény: Chat Noir (85)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.16 0 0 85
L.Gy. bácsi koránál fogva biztos kissé szenilis, koránál fogva.
Gyanús a dolog, mert komcsikat 56 után nem igen vágtak sittre.
A létszámot illetően várjuk meg a 2002-es választásokat. Meg fogsz lepődni, remélem.
Előzmény: Readyman (84)
Readyman Creative Commons License 2000.02.16 0 0 84
Bármennyire fáj is Neked több MIÉP-es van mint SZDSZ-s.A 20.000 ember pedig az időközi választásokon vett részt és szavazott.Ez hiteles!!
Az eredményt már leírtam.
Árpi báról L.Gy. bácsitól egy 45 előtti és utáni kommunistától van az infóm,aki együtt ült vele 56 után.90-ben mondta nekem,hogy pont egy ilyen társaira "árulkodó" embert kellett kijelölni akit a börtönben társai csak Patkánynak hívtak.
Előzmény: Chat Noir (82)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.16 0 0 83
Hogy ki, és miért nevezi őt patkánynak nem tudom. Világitsák csak át nyugodtan, legalább nem fogjátok tovább piszkolni.
Előzmény: Readyman (80)
Chat Noir Creative Commons License 2000.02.16 0 0 82
Miből gondolod, hogy, hogy a Demokratának hiteles a listája? A tapasztalat az, hogy ha egy lista elején olyan nevek állnak, akik csípik egyesek szemét, akkor a lista hamis adatokat közöl
Ha a Demokrata 20000 Miép-est kérdez meg, (van ennyi?) akkor természetesen Cs.I. a legnépszerübb ember.
Előzmény: Readyman (80)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!