Keresés

Részletes keresés

bunzsan22 Creative Commons License 2 napja 0 0 63

Sziasztok,
Paradontológust tudnátok ajánlani Budapesten?  Sajnos erről nem igen találtam infokat a neten, hogy ki az, aki tényleg profi ebben és akihez érdemes menni.
Köszönöm.

Prbsz01 Creative Commons License 2020.11.21 0 0 62

Szia! Én is mindig rettegtem, de ha jó helyre mész, akkor nincs ok az aggódalomra! Én a Lévai Dentalnál voltam, a kezelőorvosom a legjobb fogorvos buda szerte!

mezdema Creative Commons License 2020.07.06 0 0 61

Nem kell félni a fogorvostól. A mai modern technikák miatt már szinte teljesen fájdalommentesen érzéstelenítenek és kezelnek. Számos fogászat Budapesten hasonló modern technikával dolgozik.

Choba Creative Commons License 2020.03.05 0 1 57

Nem kell félni a fogorvostól

Budapesten a 13. kerületben a GoldenDent fogorvosi rendelőben modern környezetben várják a pácienseket. Az internetes vagy telefonos bejelentkezésnek köszönhetően teljes mértékben elkerülhető a várakozás, így a már nem kell rettegned. A fogfehérítés, esztétikai fogászati beavatkozások fájdalommentesek, a szájsebészeti beavatkozások kellemetlenségének elkerüléséről a fájdalomcsillapítás gondoskodik.

lujo2110 Creative Commons License 2020.01.21 0 1 56

Én is sokáig féltem a fogorvosoktól, okkal, nagyon sok fájdalmat köszönhetek nekik. De szerencsére egyik ismerősöm ajánlotta a Naturadent lézerfogászatot, ahol tényleg fájdalommentesen végzik a beavatkozásokat, ráadásul nagyon kedvesek, és tényleg mindent meg lehet velük beszélni Számomra eddig ez a legjobb fogászat Budapesten.

Mayauel Creative Commons License 2019.09.10 0 0 52

Menj el a Gombosdentbe, Bp-n a Corvin közben vannak, a metrómegállótól gyalog 1 percre. Van női és férfi doki is és mikroszkóp alatt végzik a kezeléseket és nagyon kedvesek!!!

Előzmény: xyzumm (48)
KissM45 Creative Commons License 2019.07.22 0 0 50

Mindig halogattam a fogorvoshoz járást, mert a fúró hangjától is kiráz a hideg. De amikor már annyira fájt a fogam, hogy csillagokat láttam, elmentem a fogorvosomhoz. Nagyon meglepődtem, mert vizsgálat közben nem az asszisztensnek mondta a fogaim állapotát, hanem a számítógépének. Majd pedig egy videót mutatott, hogy hogy fognak zajlani a kezeléseim.   Ezek után már nem féltem a fogorvostól, mert már tudtam mi vár rám, és fel tudtam készülni. Kíváncsi voltam mi volt ez a szoftver és a PlanMaster volt. https://planmaster.hu/

Pukkandurrr Creative Commons License 2017.11.03 0 0 49

Dr. Balázs András, mondjuk nem női doki, de nagyon ügyes, finomkezű és van egy nagyon megnyugtató stílusa. a budakeszi uton rendel a Medicina Egészségközpontban.

xyzumm Creative Commons License 2017.10.05 0 0 48

Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani egy jó fogorvost aki képes fájdalom mentesen kezelni, és szakmailag is profi? Gyökérkezelni kellene a fogam,bal alsó hetes..

Nagyon félek, elég bizalmatlan vagyok a fogorvosokkal..

Szóval irjatok legyetek szivesek! Ha lehet akkor inkább nő dokit! Köszi

kaktuszka67 Creative Commons License 2017.09.10 0 0 47

Nem látok dr Sidó Levente fogászt a Honvéd kórház fogászai között. A rendelési időket néztem....

Előzmény: helloeverybody! (46)
helloeverybody! Creative Commons License 2017.08.18 0 0 46

Kicsit elkéstem már ezzel a válasszal, de talán lesz még olyan, akinek hasznára válik. Dr Sidó Levente a Honvédkórházban van, de én mint szájsebészt ismertem meg egy rezekció és egy beültetés kapcsán a Precedent Fogászati Centrumban (11. kerület), ahol nagyon elégedett voltam vele, illetve még nagyon ajánlom ugyanott dr. Benyőcs Gergelyt azoknak, akiknél az orvosuk nem boldogul a gyökérkezeléssel, mert ő a mikroszkópos gyökérkezelésekhez nagyon ért. S bár drága a Precedent, igaz, de azt gondolom, nincs annál nagyobb veszteség, mint amikor egy fogorvos elszúrja az ember fogát, a pénzt viszont gátlástalanul megtartja. Nekem a Precedentnél hozták rendbe azokat a fogaimat, amiket dr. Csapó Melinda (jelenleg Újlipót Fogászat MSmile, valamint Rózsakert Medical Center)elrontott. Egy rémálom volt a nála eltöltött egy év, de legfőképpen óriási anyagi lehúzás (több mint 200ezer Ft) az eredménytelen kísérletezgetéseivel, aminek zárásaként beletörte a tűt az egyik gyökérbe, amivel a Precedent Fogászati Centrumhoz irányított, ahonnan aztán már vissza se mentem hozzá. S a végeredmény: a tűt nem sikerült eltávolítani, ellenben hét fogat (azaz az általa kezelt összeset) újra gyökérkezelni kellett, olyan rossz állapotban voltak, közülük egyet plusz még rezektálni is kellett túltömés miatt, illetve két, alig kétéves hidat is le kellett verni, amit aztán persze pótolni is kellett, s mindezt ismételten egy halom pénzért cserébe. Amikor pedig szembesítve a szakmai hibákkal a pénz visszafizetését kértem, elutasított arra hivatkozva, hogy őt felelősség nem terheli, mivel szakmailag helytállóan járt el (ezek szerint nála 7 fog felületes kezelése szakmailag helytálló), megtette amit lehetett, s gyökérkezelés során egyébként is előfordulhatnak nem várt események (nála hétből csak hétszer adódtak nem várt események), ami úgy gondolom, tökéletesen mutatja, mire számíthat az, aki rábízza magát. Hát, igen, könnyű úgy elvállalni valamit, hogy az orvos nem várt eseményekre hivatkozva, a szakirodalom mögé bújva kihátrál a felelősségvállalás alól, miközben azt azért teljesen rendben lévőnek tartja, hogy a páciens pénzét a feladat hibás teljesítése esetén is megtartja.

Előzmény: kaktuszka67 (44)
Sz.Lia Creative Commons License 2016.12.07 -1 0 45

Sziasztok!

Aki fél a fogorvostól én csak ajánlani tudom neki Dr.Khazaeiheravi Behnam (Dr.Beni) Fogorvos urat!

Fájdalom mentes,és nagyon nagyon türelmes,empatikus,és elérhető árakon dolgozik :) Beni Dent a fogászat neve így rá tudtok keresni!

kaktuszka67 Creative Commons License 2016.11.13 0 0 44

Honvéd kórházban nem tudnátok jó fogorvost ajánlani? Sajnos régen voltam, és ahhoz már nem is mennék, váltani szeretnék!

Nagy_Andi Creative Commons License 2016.11.07 0 0 43

Írtatok páran emailt, hogy melyik ez a fogászat. Szóval és a J+J-be voltam, ebben a fogászati ügyeleten. Mivel azóta voltam még, kiderítettem, hogy itt sokkal vékonyabb tűt használnak mit "az átlagos" fogászaton, ezért tűnik érzéstelennek a fájdalom csillapítás. Remélem tudtam segíteni azoknak akik szintén úgy félnek a tűtől vagy fogorvostól (mint én).

 

Hunza Creative Commons License 2016.10.13 0 0 42

Én hétfőn voltam dokinál. Szokásosan az utolsó pillanatra hagytam, vagy még tovább... nemtudom! Minden esetre azért mert utálom a tűt. Pfuujjh! Amikor remegő lábakkal és kézzel dőltem hátra a székben akkor még nem sejtettem, hogy meglepően fájdalommentes lesz az érzéstelenítés. Nagyon nagyon meglepődtem. Szóval, létezik már ez a fajta fájdalommentes érzéstelenítés.

dave6847 Creative Commons License 2016.08.19 0 0 41

http://1stdent.com/elonyos-korszeru-erzestelenitesi-lehetosegek/

érdekes.És ez vajon mennyire elterjedt ?

polária Creative Commons License 2016.01.21 0 0 40
SzánKriszti Creative Commons License 2015.11.10 -1 0 39

Sziasztok!

 

Ebben a témában ez biztos nem meglepő de én is nagyon félek a fogorvostól és minden fogászati kezeléstől. Volt már pár negatív élményem a régi fogorvosommal. Viszont most költözés miatt fogorvost kellett váltanom és a közelünkben lévő DentInn fogászati rendelőbe mentem el. Nem mondom hogy minden félelmem elmúlt de nagyon kedvesek voltak precízen és gyorsan dolgoztak. Én csak ajánlani tudom őket. :D http://dent-inn.hu/

soosmilan Creative Commons License 2015.08.06 0 0 38

Régen én is féltem a fogorvostól. Egyszer volt hogy bejelentkeztem, hogy fáj a fogam, és ők telefonban mondták is hogy holnap menjek el, kihúzzák, előtte és utána lévő fogat is lecsiszolják és kapok rá egy koronát… (16 éves voltam és fent bal oldalon a szemfog mögötti kis rágófogról volt szó). Nem mertem elmenni. Akkor találtam a Canaria Dentált, ahol szépen fájdalom mentesen, foghúzás és csiszolás nélkül rendbe tették a fogamat, amivel azóta sincs baj. Szóval én azóta nem félek a fogorvostól mióta a Canaria Dentalhoz járok. http://canariadental.hu/ ez a honlapjuk, ha valaki kíváncsi rá

4277 Creative Commons License 2014.10.21 0 0 37

A mai napon jártam fogorvosnál ki kellett venni egy nagy hátsó fogamat.Egy bihari kis faluban lakom.Meglepetésemre,olyan precizen finoman eltávolitotta a kedves aranyos doktornő,hogy szinte elsem hiszem.A jóisten áldja meg őt.A neve Dr.Záhonyi Zsanett.

california_summer Creative Commons License 2014.07.16 0 0 36

Sziasztok

Mai nap gyökérkezelték az egyik fogamat alul. Előzőnap bedagadt a tömés miatt és fájt. 

Nyitva hagyta, nem tömte be.
Most, hogy megcsinálták a gyökérkezelést már nem fáj a fogam, csak körülötte a dagadás fáj (kicsit), illetve az ínyem belső felén van egy borsónyi duzzanat az is fáj.

Tudtok adni tanácsot hogy mivel csillapítsam a dagadást? Illetve hogy mire figyeljek most oda a fogam miatt?

kaptam dalacint, napi 3

 

köszönöm

aábccsdez Creative Commons License 2014.07.09 0 0 35

Lesz ebből valami  itt nálunk ? Jó is lenne

 

Előzmény: dave6847 (34)
dave6847 Creative Commons License 2014.06.17 0 0 34

Nincs többé fúrás, tömés, itt az öngyógyító fogorvoslás

Felgyorsítják a szuvas fog kalcium- és foszfátfelvételét. Nem csak kíméletesebb, de fehérítő módszernek sem utolsó. Tovább »

forrás: Index.hu

aábccsdez Creative Commons License 2014.05.19 0 0 32

Dr. Dóczy Katalin magánrendelését  keresem , talán Óbudán?  Nem találom a neten a magánredelését. Több pozitív értkelést hallottam felőle. Köszönöm  

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.19 0 0 31

Ehhez én nem értek, nem vagyok egy métely, abban azonban biztos vagyok, hogy ez a száj olyan amilyennek lennie kell, alapból és nem mint a mesében:

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140519/655506794N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előzmény: Csamborgo1 (30)
Csamborgo1 Creative Commons License 2013.09.02 0 0 30

Hú, de reklámszagú!!!

Előzmény: arankaparanka (29)
arankaparanka Creative Commons License 2013.09.02 -1 0 29

Mindenkinek javasolni tudom ezt az oldalt:  http://www.docplanner.hu/fogorvos/szeged

Itt jobbnál jobb orvosok közül lehet választani, akik szaktudásukkal profi segítséget nyújtanak.

Nekem a fogorvos szeged nagyon bevált és ezért mindenkinek csak ajánlani tudom. 

rhéma Creative Commons License 2013.03.29 0 0 27

A termográfiás (hőtérképes) fogászati vizsgálat segítségével nagy pontossággal feltérképezhetők a szájüregben, illetve a fogak gyökereinél megbúvó rejtett gyulladások. Sok esetben ezek a látszólag tünetmentes elváltozások az okozói különféle nehezen diagnosztizálható betegségeknek. A köznyelv egyszerűen csak gócoknak nevezi ezen eseteket. A lappangó gyulladások számtalan megmagyarázhatatlan tünet okozói lehetnek. Még ha fájdalommentesek is ezek a pontok, a termográf számára nem maradnak rejtve, tekintettel arra, hogy hőt termelnek. Ha a szájüregben, illetve az állkapcsok területén a termográf hőeltérést mutat, abban az esetben ezt célszerű alaposan kivizsgáltatni. A vizsgálatot végző fogorvos az eredmények alapján feltérképezi a fogak állapotát, és szükség esetén javaslatot tesz a felmerülő problémák megoldására.

A belgyógyászati ultra-termográfos vizsgálat nem azonos a fogászati termográfiai szűréssel.

EmpiresKnight Creative Commons License 2012.08.06 0 0 26

Mindenkinek jávaslom, Honvéd kórház fogaszátat! Normális az orvosok, az árák. Teljesen elegedve vagyok velük.

EmpiresKnight Creative Commons License 2012.08.06 0 0 25

Igazából csak egy pillanat kicsit fájdalmas: mikor beadjak a Lidokain-os injekciót. De tényleg nem veszélyes. Én is szoktam félni, de mindig gondolom, hogy 1 óra múlva minden kényelmetlenség  múltban lesz. És olyan szép, mikor látom, hogy még egy fogom Szép és fehér lett,   sőtét foltok nélkül.

Előzmény: kicsitfélek (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!