Keresés

Részletes keresés

Dodicka Creative Commons License 2006.10.06 0 0 9

Szia, azóta esetleg sikerült kiderítened, hogyan lehet átírni nevet/telefonszámot ebben a faxban? ugyenezzel a problémával küzdök.

Előzmény: Apu (8)
Apu Creative Commons License 2000.02.16 0 0 8
Kösz a kódot, SF 40-en nem müxik.
Zak Creative Commons License 2000.02.14 0 0 7
bocs, dinnye vagyok, elfelejtettem megnezni... :-(

Func. utána beütni #1934 erre bôvített menüt ad, és ott lehet mindent állítani. Mondom, ez a mi SF-Z800-asunkra érvényes, de gondolom, a többin is ez vagy efféle lehet.

division by zero Creative Commons License 2000.02.12 0 0 6
jó pár éve nem mondják meg a faxok, hogy lehet ezeket a "személyes" adatokat átírni, állítólag azért, hogy ha ellopják ne tudják eltüntetni a nyomokat, a szervízbe meg csak a vásárlást igazoló papírral lehet menni...
ez még érthető lenne, de hogy aztán a szervízben k...va sok pénzt kérnek, az már undorító!
Apu Creative Commons License 2000.02.12 0 0 5
Senki nem tudja???
Apu Creative Commons License 2000.02.01 0 0 4
Ha 1 mód van rá....
Kösz Mindannyiótoknak!
Apu
Zak Creative Commons License 2000.02.01 0 0 3
Általában úgy van, hogy ha megnyomod a Function gombot, utána a Start gombot, akkor memóriából kinyomtatja a saját, rövidített használati utasítását. Újabbakon (nálunk egy SF-Z800 megy) a bôvített, szervizmenüt asszem az 1941# beütésével kapod meg. Megnézzem pontosan?
Előzmény: Apu (-)
vénszivar Creative Commons License 2000.02.01 0 0 2
Lehet, hogy szerencséd van, Apukám! ;)
Ha jól emlékszem, nekem SF40-esem van (nem használom két éve, ezért nem vagyok biztos a típusában). Valahol meg kell lennie a leírásnak is, mert én magam programoztam be annak idején a telefonszámot. Kb. 2-3 napra ígérem, hogy megkeresem, és akkor itt újra találkozunk.
Szia
VSZ
Apu Creative Commons License 2000.02.01 0 0 1
Nem olyan ösrégi, kb 4 éves. A Samsung.com-on nem leltem. Egyszer már fizettem érte, valami szám-betü komb-ot nyomogattak be füzetböl - rejtve elölem. Költözés után már kissé zavaró a régi szám, s gondoltam, valaki tudja a titkot! :-(((
Kösz a segiteniakarásod!
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.31 0 0 0
pr0baltad mar a neten keresni a d0ksit? vagy ősrégi a cucc?
Előzmény: Apu (-)
Apu Creative Commons License 2000.01.31 0 0 topiknyitó
Hali Mindenki!
Van nekem 1 Samsung SF40-es faxom. Költözés után is álhatatosan a régi telefonszámot küldözgeti.
Ha valaki tudná az átkódolás parancsát, nagyon megköszönném!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!