Keresés

Részletes keresés

XYVZGY Creative Commons License 2016.10.24 0 0 12

Sziasztok !Tolóról szóló útikönyvet keresek ! Tud nekem valaki segíteni !

nosztalgia vonat Creative Commons License 2010.09.23 0 0 11
Szakdolgozathoz kérnék segítséget! Az alábbi linken lévő kérdőívet kellene kitölteni! Sürgős lenne! Hálás köszönet érte!
http://ripet.hu/feedback.php?kid=dume7ai6c1tftkk1
wessyke Creative Commons License 2009.05.28 0 0 9
Sziasztok!
A negatív példámmal remélem sikerül számodra elkerülni azt a bosszúság sorozatot és anyagi kárt amit én átéltem, elszenvedttem.

A Ruefa Reisen és a Camel Travel szervezésében elindított elég komoly összegű út meghiúsult. Ami önmagában "kicsiny hazánkban" sajnos már megszokott. Ez még nem is lett volna probléma, de az út értékének felét több mint két hónapig használták majd bekérték a teljes összeget. Ezután szóltak két nappal hogy nem indul az út! 3 hónapot vesztettünk ami a repülőjegy árát illetőleg komoly anyagi kár, mivel 2 heted maradt. Alternatív megoldást kértünk sürgősen. Kaptunk! Kevesebb éjszaka, kevesebb program ugyanannyiért vagy a másik ajánlat a konkurenciánál 110 e HUF-al olcsóbb volt!

Az előbb felsoroltakat természetesen „kedvesen” közölték egy ételszagú koszos irodában!

No Comment!

feketegaben Creative Commons License 2009.02.18 0 0 7
Hát így 9 év távlatából hátha még aktuális...
tudom ajánlani: link
félrevezető Creative Commons License 2009.02.18 0 0 6
én tudok márciusban! érdekel még?
Előzmény: Messziről jött (2)
Messziről jött Creative Commons License 2000.02.01 0 0 5
Tanx! Nem tudsz-e esetleg telefont, vagy cimet?
Boszika Creative Commons License 2000.02.01 0 0 4
Kedves Traveller!

Nem tudom jo topicba irok-e de te erdeklodtel pesti szallas felol.
En helyet nem tudok, csak irodat.
ez az Apaczai-Csere J. uton van (kozel a Deakhoz), ha minden igaz a Marriot Hotellel szemben.
Itt hoteleket is ajanlanak, de lakast is vehetsz ki akar 2 napra ! Neha ez olcsobb, mintha hotelba mennel.
Ennyi!

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.31 0 0 3
Vorarlbergben voltál már? Milyen hely?
Előzmény: Kekka (1)
Messziről jött Creative Commons License 2000.01.31 0 0 2
Nem tud valaki egy olcso szallodat Pesten (20-30 $$) marciusban? Lesz Tavaszi Festival?
Kekka Creative Commons License 2000.01.31 0 0 1
na ez de csúnya volt, sajna, de nem tudok segíteni neked. van egy ötletem, menjél inkább valami klassz egzotikus helyre, ott legalább meleg van. vagy inkább menjék ausztriába, arról mesélek neked.
Kekka Creative Commons License 2000.01.31 0 0 0
nulla
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.31 0 0 topiknyitó
Nomen est omen... volt már egy próbálkozásom hasonló témában, de rossz helyre került. Ebből is látszik, mennyire fontos a pontos útbaigazítás... Tud valaki prágai kocsmát, meg hogy Hamburgban hol vesznek fel matrózt teherhajóra? Isztambuli szálloda is kellene ;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!