Keresés

Részletes keresés

cancel Creative Commons License 2000.01.31 0 0 3
Hello!

En a linuxos fdisket ajanlom.
Azzal ugy lehet modositani a particios tablat, hogy a particion belul egy fel bitet nem modosit. Ezt mar tobbszor kiprobaltam, sot hasznos anyagot tartalmazo particiot is "kapcsoltam" vele ki atmenetileg, utana szo nelkul visszajott.
(Konkretan en ugy hasznaltam, hogy dososrol linuxosra valtoztattam a tipusat, igy a dos nem latta, linux alatt meg nem izgatott senkit.)

Persze a legfontosabb, hogy emlekezz pontosan a parameterekre. Nem volt rola egy biztonsagi masolat?

Előzmény: BLaci (0)
szalakos Creative Commons License 2000.01.30 0 0 2
Szia!

Nem hiszem, hogy a linux-install barmolta el, lehet, hogy mellenyultal a particionalaskor.
Ha emlekszel, hogy mekkora volt az eltunt particio, akkor allitsd be ujra, es ha nem irtal meg ra, akkor nagy valoszinuseggel megmaradtak az adatok. Ha mar irtal ra, akkor nemigen tudsz vele mit kezdeni...

Akos

Előzmény: BLaci (0)
Som-Som Creative Commons License 2000.01.30 0 0 1
A particiós táblát egy Linuxos fdisk-kel vagy akár a Norton Disk Edittel szerkesztheted. Gondolom a DOS-os fdisk nem túl jó erre a célra. Más ötletem sajna nincs.
Előzmény: BLaci (0)
BLaci Creative Commons License 2000.01.30 0 0 0
A problémám a következő : adott egy 8.4-es vinyó, amin a következő partíciók voltak 3 db primery (DOS , WINNT, WIN98), valmint egy extended, ami 2 részre volt osztva. A másik vinyóra installáltam linuxot, nem jött össze, lehet, hogy elbarmoltam valamit, a lényeg : a 3 primary partíció OK, az extended eltűnt, minden azt mondja, hogy van rengeteg freespace-em. Van-e esély valmivel visszaállítani, vagy lemondhatok róla ???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!