kedves azfix!
de, ellenzéki, és igen, ugyanaz a kresz
vonatkozik rá is
ezért ellenzéki botrány!
(bár sokan nem a kökényné tettén botránkoznak
meg, hiszen ő egy senki, hanem a miniszteri
reakción és az azt követő hazudozáson)
Kedves medwe!
Mond Kökény Mihály nem MSZP-s képviselő? Vagy az MSZP-s képviselők feleségeire _más_ kressz vonatkozik? Értem.
amúgy csak azért szóltam hozzá, mert ráuntam a Kökényezésre.
Hmmm... botrány...
azfix
Precíz-érzékeny entellektuel tán vagyok (kösz), de mazochista semmiképpen, tehát nem fogom szándékosan átnézni jdr irományait. Bőven elég, hogy néha beléjük botlom.
Elképzelhető, hogy medwe kartács pontosabb információval szolgálhat, ő ugyanis, mint (kissé egyoldalú, de lelkes) moderátor biztos állandóan figyel.
OFF medwe! Tudom, nem vagyok jó megfigyelő, pláne nem távdiagnoszta. Ennek ellenére: azt hiszem, több időt kellene "kikapcsolódnod" (szabad levegő, etc.). Most - kivételesen - nem viccelek. És bocsánat, hogy... ON
botrány!
Bauer a parlamenteben elfogadta volna
Iboly magyarázkodását kéklámpailag, ha
a miniszterasszony legalább sajnálkozását
fejezi ki a történtek miatt.
de nem tette, sőt, a kormánypárt harsányan
kiröhögte a "vaccsoló ávósivadékot".
Botrány! És ellenzéki.
off
fű de furcsa volt egy ilyen kereszténykonzervatívnépnemzetiszeretetteli jelzőt leírnom ;o))))
on
Geza, te mint koztudottan preciz-erzekeny entellekutel, nem volnal kedves csinalni egy kis tablazatot arrol, hogy jdr kinek milyen nevet adott? Vagy csak mondjuk az enyemet ha elarulnad.
kimaradt egy igen fontos ellenzéki
botrány
a soron következő fociEB-n nem lesz
magyar játékvezető
ez biztosan nem annak a következménye,
hogy Deutsch Tompika nekiállt arckodni
az MLSz-től kezdve a FIFÁig mindenkivel,
hanem egy aljas coclib mahináció eredménye.
Az ellenzék direkt kompromittálta az összes
használható játékvezetőt, hogy ne legyen
választék. Meg nem erősített hírek szerint
Puhlról aszonták, hogy Jörg Haider húga.
És ezt megírta a nyújorktájmsz is,
tengelysugallatra.
Mar eszrevettem. Ha szerencsem van, rovid tavon Szamuelynek fog szolitani, es elkuld orvoshoz. De legy egeszen nyugodt, van annak mar egy evtizede is, hogy utoljara kijottem a sodrombol. Nem pont egy jdr-kaliberu kispalyas lesz az, aki (ahogy ezt ujabban mondani szoktak) kihozza belolem a tollert...
Csak úgy, hogy jdr mindenkit, aki nem ért vele egyet, valamilyen címkével lát el. Egyik asztaltársunkat pl. leegysejtűzte. Ezért nálam azóta ő az egysejtűző.
Ne erolkodj, jdr komam, tudom, mi a kulonbseg... Csak hat az a nagy helyzet, hogy negy ev folyamatos csokkentes utan valahogy nehezen tudja az ember gyermeke igeretnel komolyabban venni az ilyen dolgokat.
Elozekeny Geza, hogy jonnek ide az egysejtuk?
azt gondolom, ez nem lesz egyszerű, de végülis az orvostudomány is töretlenül fejlődik, így van remény!
Ne feledjük, a papucsállatka is a fejlődés egy -ha bár oly korai - állomása.
Ma nem kaptad meg a gyógyszeredet? Szólj gyorsan a doktor bácsinak, tudod, aki Kövérrel kezel csoport-terápián!:))
Tényleg kartács-olvtárs mért kell neked rendszeresen alámerülni ilyen szintre? Ilyenkor nem érzel valamilyen nyomást a fejeden? Lehet, hogy a tányérsapka szorít.:)) Geyzukától már megszoktam, hogy rövid és igen ritka világos pillanatait a teljes sötétség követi, de te csak időnként szoktál leszabadulni a láncaidról.
Geyzuka: legalább egy elütést, vagy központozási hibát, bevált recepten ne változtass, neked az ilyen kimagasló érdemi hozzászólások az erényeid, hogy jdr a hoyg-ban felcserélte a g-t és az y-t! A többi az nagyon nem megy neked.
a két amúgy indulatos, de jelenleg igen higgadt hangnemben társalgó pácienst rövid consiliumra elvárjuk a szanatórium következő rendelésére.
Ne feledjék az urak:
minden kedden 20-21.30
Dr. Emil HipoWonder
mb. főorvos
Kedves Elozekeny Geza,
hol itt a humor? Teged se lattalak nevetni....:)
sotetbunkokerdojelbacsi
Ps: te se irogatsz tul surun..:(
pedig en oszinten kedvelem az irasaid, meg az indulatosabbakat is. Te nyilt sisakkal jatszol, es ez nagyon teccik nekem.
Kedves oreganyam,
tehat egyertelmuen csak az az igenyes, akinek (erdek nelkul) tetszenek a hozzaszolasaid?:)
Azert az en melom nehezebb. En kifejezetten az igenytelen olvasoknak irok, es azert, hogy nekik ne teccen:>(bar eddig en is 90% feletti eredmenyesseggel buszkelkedhetek.