Keresés

Részletes keresés

KÁGÉ Creative Commons License 2000.01.31 0 0 2
Amennyit én tudok az esetről, az alapján szeretném a gyerekemet majd abba az iskolába adni! Szeretném hinni, hogy a pedagógusok mind nagyobb része hajlandó akár tetlegesen is megvédeni a rájuk bízott gyerekeket! Gratulálok az érintett tanárnőknek, és remélem szép kártérítést kapnak majd a rendőrségtől
gabek Creative Commons License 2000.01.31 0 0 1
Vagy inkább civil rongyokban, hajléktalannak álcázva. Mindenestre előbb vonnám felelősségre a rendőröket. Azt csinálnak amit akarnak, meg azt nem csinálnak, amit nem akarnak. Egy kis rendet kellene már végre rakni közöttük.

GABEK

Előzmény: initex (0)
initex Creative Commons License 2000.01.29 0 0 0
Cukor:
Ha igaz az, amit a tanarno es az igazgato nyilatkozott, akkor jogos volt. Remelem megnyerik a rendorseg ellen a karteritesi pert (vagy mit).

Allitolag a rendorok civil ruhaban voltak, es nem igazoltak magukat.

Előzmény: Cukor (-)
Cukor Creative Commons License 2000.01.29 0 0 topiknyitó
A XV. ker.-ben már a tanárok se lehetnek biztonságban, még ha a helyszínen is vannak a rendőrök. Szegény B-né M. Klára, aki mellesleg egyik kedvenc tanárom volt rendőri túlkapás(?) áldozata lett. A segítségére siető T. Ildikó tanárnő, aki szintén tanított, megsebesült a bal kezén. Így most munkaképtelenné vált, mert bal kezes és nem tudja megfogni a tollat. Szerintetek jogosan kapta-e a pofont a rendőr?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!