Keresés

Részletes keresés

Thomas Creative Commons License 2000.02.04 0 0 2
Tisztelettel kerem az ujsagirokat, hogy az irtas szot ne hasznaljak az erdok felujitasa eseten mert ez nem azt jelenti.
Szerintem szandekos gonoszsag az, amikor a riportalany elmagyarazza, hogy az oreg 100-130 eves bukkoket fel kell ujitani, mert megjelent alattuk az ujulat (csemetek) es azoknak kell a feny akkor, csak azert is az irtas szot hasznalja ami azt jelenti, hogy ott sok minden fog teremni, de erdo nem!!!

Szerencsere egyebkent kedves hazank erdei nagysagrenddel valtozatosabbak mint a tolunk nyugatra levok, de ezt nem igazan hajlandok egyesek elismerni. Ennek is koszonheto, hogy rohogni valo rangsorolasok jelentek meg az elmult napokban az europai erdokrol.

Sz@r ügy, hogy amig aktivistak az eletuket kockaztatjak kint az oceanon a balnak stb. megmenteseert addig iroasztal mellett meg arra is lustak, hogy a torvenyi hivatkozasokat pontosan leirjak, vagy, hogy figyelembe vegyek a valosagot. Szerintem ez a termeszetvedelem lejaratasa. Pedig ezt nem szabad!, foleg ha valaki gyermeket mer nemzeni.....
Udv.

Thomas Creative Commons License 2000.01.28 0 0 1
Kosz, nekem meg osztalytarsaim, kollegaim, azok gyerekei szereztek agyhartyagyulladast, egy-kettonel maradt is vissza nyoma.
Szerencses vagy, s ez maradjon is meg, marmint a szerencse...
Előzmény: mittudoméneztet (0)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.01.28 0 0 0
Én járok erdőbe de eddig 0 kullancsom volt!!!
Thomas Creative Commons License 2000.01.28 0 0 topiknyitó
Tisztelt Nullasra ehes Torzsasztal publikum, sut a nap!
Igaz meg hideg van, de lassan kellemesse valik az ido egy kis erdei setara, esetleg amikor
mar nem kell felni a felfazastol akkor kimerito tapasztalatokat lehet szerezni az abszolute kornyezetbarat "gyepentosz" tevekenysegrol, s mas hasonlo jokrol. Pl. be mehetek-e vajh az erdobe (magan, allami) gyilok nelkul-e vagy nem-e, he?

Ekozben felmerulhetnek mindenfele akkut kerdesek, amelyekre jo lenne hasbaakasztas nelkuli valaszt kapni. Mert ugyebar az elmult -meg a mai - napokban a zold ujsagban (VG) meg sok masban, a mai "szabadnepben" is cikkecske (mekmek) jelent mek(g) arrol, hogy ezek a ..... erdeszek nem torodnek az erdeikkel. Meg csak az idegen fajok, meg az akaaaaaac....
Meg a biodiverzitas....
Szóval aki szereti a bort az rossz ember nem lehet, az tuggya jol, hogy a borhoz pl. szolo is kell, es nem csak a borivot kell tamogatni, hanem a szolot is, es ahhoz bizony jo az akac oszlop, no meg hat a hordo sem kutty.

Ja most meg nincsenek kullancsok, de kesobb lesznek , aki erdobe jar oltassa be magat!!!!
(kullancs ellen)
Udv,
Thomas

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!