Keresés

Részletes keresés

Nagy Bendeguz Creative Commons License 2005.07.31 0 0 15

Tanács kéne vagy egy játékos tcp/ip-n.

aoe2-ben multin lan vagy soros vagy tcp/ip-nlehet menni.

a lan nem megy mert csak netem van.

asorosnál egy kék ablakban kell kitölteni valami adatlapot amiröl azt sem tudom mien nyelven irták.

a tcp/ip pedig egyszerübb mert csak játékos meg ip adress de nem ismerek senkit aki aoe2-őn menne.

kéne egy alapszervercím amin át lehet játszani a játékosok ip címének ismeretében.

vagy jöjjön valaki játszani.

kérem.

T-Mac Creative Commons License 2004.02.21 0 0 14
-1 lehet :)
T-Mac Creative Commons License 2004.02.21 0 0 13
Tom hogy nem ide illik a kérdés de Windows 2000-en mér nem akar elindulni.(telepíteni sem lehet)Másolt CD-m van.Talán azért?Mennyibe kerül most egy Age of Empires II. játék? Én az 576-ban olyan 10 rongyért láttam.
Valahol lehet olcsóbban nem lehet kapni?
Vlaszij Creative Commons License 2003.01.23 0 0 12
HÜm:)
Örömmel látom hogy iulyen fórum is van:)
És mint mindenkinek nekem is megvan a magam tutti startégiája...
Én álatlában Deathmecccseket szoktam játszani:)
Startégia gyors építkezés és fejlődés és a legfontossabb az hogy a városomat gyorsan fallal vagyem körül. Örtornyok meg kastályok a startégiai helyekre vagy akár dupla tripla vastagságú fal vagy több lépcsős belépési rendszer értsd mondjuk víz felé ahol átjáró van a vizen van a part túlöldalán is kapu az én oldalamon is kapu és még utána jön csak maga a városkapu. Ált a kapukat érdemes lezárni mert utálom ha egységeim önálló életre kelnek kimennek és az ellenfél beszivárog. Egy ilyen masszív védekezés aminek a sok fal és őrtorony meg hgyors sereg paladinok az alapjai bármilyen támadást vissza tud verni aztán meg már mire egypárszát egység meghalt a falaim elött ésn is nekiindulok és akkor már enyém a aparti:) Szerintem ennél jobb startégia nincs igaz nem biztos hogy a leggyorsabb de így 6-7 ellenfelet is legyőzök legerősebb fokozatban. Iagz a végén macerás hisz ilyenkora gép is rengeteg őrtornyot épít és azt egyenként elrombolni.... Nem tomki hogy van ezzel de én nem hiszek például a katapultokban... nem is használom sose csak a trebuchetet amit a kastélyban gyártok.
Előzmény: JoanPesci (11)
JoanPesci Creative Commons License 2003.01.21 0 0 11
Sziasztok!

Már jó ideje próbálok megoldást találni a problémámra. Chat-eken és neten próbálgattam először keresgélni, de sajnos a neten semmi, a chat-en meg - ha nem szó szerint - de elküldtek a fenébe a kérdésemmel, így aztán nagyon örülök, hogy van ilyen fórum, mint ez itt.
Nos, a problémám az volna, hogy Windows XP-m van és az Age of Kings nem megy rajta. Szeretném megtudni, hogy mit tudnék tenni annak érdekében, hogy elinduljon? Van ehhez vmilyen patch pl.?
Kérlek segítseget, amit előre is nagyon nagyon köszönök.

Csóközön:
Joan

Riker Creative Commons License 2000.03.01 0 0 10
Hogy lehet az AOK-ben move-attack parancsot kiadni? A jarorozessel tudom lehet ( Z billentyu ),de az megsem az igazi. A move-attack alatt azt ertem, hogy kijelolok egy pontot a terkepen es abba az iranyba mennek es mindenkit agyonvagnak ut kozben.

Riker

ppn Creative Commons License 2000.02.29 0 0 9
Szerintünk jó stratégia:

Palisade fal építés minél előbb.
Gyors korváltások.
Kőfallal vedd körül a városod a Palisádon belül kapukkal és lőtornyokkal a terep ésszerű kihasználásával, valamint 1-2 kastélyt is építs. Mire az ellenség komolyabban támadna, addigra építs bomber towereket. Ebből 2 meg a fal 10-20 egységes támadást is visszaver, akár paladinokat, kőhajítókat. A trebuchetekre lovasokkal válaszolj. Ha ennél komolyabb támadás ér, van időd az erőidet átcsoportosítani.
A 3x3 full pap is csodákra képes ….
Ha így teszel, van időd fejleszteni, és komoly sereget toborozni, majd indulhatsz hódítani.
Ez nálunk bevállt, de mi nem szoktunk sivatagos pályán játszani.

Előzmény: Dan (-)
AnNa12 Creative Commons License 2000.02.26 0 0 8
Talán használnod kellett volna neked is, nem vertek volna szét!:)

Stratégia:
1. Minél hamarabb menj át a következő korszakba
2. A tudomány-házban vannak igen sok fióontos dolgok, pl erős fal...
3. Szerintem a paapok is fontosak, jó dolog elhelyezni a városban szerteszét őket, mert ha támadnak, akkor ők átkonvertálják a támadókat magadhoz.
4. Gyűjtögess be magadnak mindent, ami egy erős hadsereghez kell, és támadj!
5. Tarts fel állandó hadsereget.

Előzmény: Törölt nick (6)
GanXstaZolee Creative Commons License 2000.02.24 0 0 7
Hi
http://aok.supergamez.hu/ egy kis segítség meg reklám. :)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.22 0 0 6
Múlt éjjel úgy dózeroltak le deathmatchben, hogy az ellenfél rögtön épített 8 istállót aztán hirtelen azt vettem észre hogy mindenemet ellepték a paladinok. Brutális volt. Utálom a nyers túlerőt. Én se használom soha.
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.20 0 0 5
SZVSZ a britonok longbowja a nyerő, +handgunnerekkel megerősitve. A szárnyakon könnyülovasság, hogy elbánjon az ostromgépekkel (siege onager gyalogság ellen - huuuu...) A sorfal mögött 2-3 bombard vagy trebuchet + a papok. Aztán szépen lassan fel lehet örölni az ellenfelet.. Mondjuk elefántokkal szemben nem müxik (bár pikemenekkel az elsö sorban talan...)

A janicsarok is elég durvák, ha nagy zárt formációban alkalmazod őket.

Kár hogy a perzsák hangjai elég amatörök, az elefántok a legerösebb egységek.

RabidUrchin
(MSN Game Zone)

Előzmény: 6Boci (4)
6Boci Creative Commons License 2000.02.16 0 0 4
Hali!

A neten az irc #aoe.hu csatornajan gyulnek az aoe2 jatekosok. Iszonyu nagyokat szoktunk jatszani minden nap.A strategiakat leirni hosszu lenne, de velunk jatszva, megtanulhatod.Ehez a jatekhoz sok gyakorlas kell, hogy jol legyel benne.Sokaknak nem tetszik, mert valoszinuleg nem szantak eleg idot a jatek megismeresere, vagy csak benak hozza.Ha raerzel akkor nehezen tudod majd abbahagyni:)

udv:Boci

Előzmény: Jimbo (3)
Jimbo Creative Commons License 2000.02.07 0 0 3
Hi!
Nem mindig a lovasság a nyerő....

Ui:
Ha valaki nyomná multiban neten v. modemen az írjon!
detroit@interware.hu

Előzmény: ifjms (2)
ifjms Creative Commons License 2000.02.06 0 0 2
1. Minel elobb valts korszakot.
2. Nem kell minden hulyeseget kifejleszteni, csak a kovacsmuhelyben, mert az kell a pancelosokhoz, csinalj egyetemet, ott a ballisztikat, meg a kemiat talald fel, mert az jol jon majd az agyuzashoz, trebuche-khoz.
3. Csak lovas lovagokat csinalj (ne felejtsd el a pancelzatot tokeletesre csiszolni a kovacsnal), mert ezekkel (kb. 4-5) megvedhetok a trebuche-k.
4. Csinalj a kastelyban egyszerre legalabb 4 trebuche-t, ezeket vedesd a pancelos huszarokkal, es tamadj !

Meg valami. Csinalj templomot, es a papjaiddal szedj ossze minel tobb relikviat, es vidd oket a templomba (penzt hoznak). A templomban is erdemes mindent kifejleszteni - kiveve a nyomtatasr, az luxus- mert a papokkal az ellenfel hajoit, kohajitoit at tudod teriteni :-)

Ennyi.
Jo jatekot !

En nem birom abbahagyni, amiota belekeztem... foleg neten !

Tree Creative Commons License 2000.02.05 0 0 1
Termelj mindenből annyit,amennyit csak bírsz,aztán támadj előbb,mint az ellenfél.

Tree

.Tomee Creative Commons License 2000.01.27 0 0 0
Esélyed egyenlő a NULLával !
Előzmény: Dan (-)
Dan Creative Commons License 2000.01.27 0 0 topiknyitó
Most elhatároztam, hogy csakazért is jól fogok jáccani a játékkal. Nem tud vki vmi yo stratégiát multiplayerre?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!