Keresés

Részletes keresés

rik-027 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 88

en elek.

speciel Monacoban.

Előzmény: G.G.M (87)
G.G.M Creative Commons License 2006.09.26 0 0 87

Sziasztok!

Hát biztos hogy már nem is éltek, de muszáj megosztanom veletek felháborodásomat, amit a fórum elolvasása után tör most ki belőlem:

Közgazdasági szakközépbe jártam, a 120 pontból 114-et értem el, vagyis nem vagyok teljesen kockafej. Eszembe sem jutott felvételizni a Közgázra, pedig az érettségim mindenből 5-ös volt! Egyértelmű, hogy még közgázból is a BME viszi a pálmát, amiről a felvi.hu honlapján meg is győződhet, aki kételkedik. Az igaz, hogy a BME-re nem vettek fel, de így utólag 2 dolog miatt nem is bánom: 18 éves koromig ért napfény (nem a szobámban tanultam a 120 pontért és 2 nyelvvizsgáért, ami a beugró), másrészt 2 éves egyetemi kiegészítő képzéssel (1 év+) 2 diplomát szerezhetek, melyben az elmélet és a gyakorlat is benne foglaltatik.

Kiigazítások:

1. Tatabányára nem jellemző, hogy gazdagok járnának, mivel tulnyomó részt a pesti tagozat a fizetős.

2. A főiskolát és az egyetemet ne hasonlítsuk már össze elméleti tudás tekintetében, mivel az egyetem elmélet, a főiskola gyakorlat! Ezt csak tájékoztatás képpen közlöm, ha valaki esetleg a felsőoktatásban szeretne tanítani.

3. A közgázon magasabb a tandíj, mint a MÜTF-ön, és az az 50 ember, akit még felvesznek államira, ne terjessze ki tudását az egész iskolára

4. A másoddiploma fizetős, még a BME-n is, vagyis kutató professzorunk is sújos dollárokat kénytelen fizetni.Miből? Két iskola mellett még dolgozik is? Vagy felveszi a diákhitelt? Hát igen, majd az állam finanszíroz, aki meg dolgozik, az hülye.

5. A MÜTF-ön megtanulhatod, hogy nem az az okos, aki eldicsekszik vele, hanem az akiben fel sem merül.

6. A kutatómunka éppen megfelelő lesz, legalább nem érintkezel olyan emberekkel akik nem kiváncsiak rád.

neogoot Creative Commons License 2006.08.05 0 0 86
sziasztok!

Elsôsök figyelmébe ajánlok egy csomó könyvet féláron!

Mindet felraktam a teszvesz.hu - ra, de részletesebb infot adok telefonon vagy e-mailben.

neogoot@yahoo.com
06-209-165-605
rik-027 Creative Commons License 2003.05.22 0 0 85
há' mondom, nem megy neki a photoshop csak az a fránya ökonómia :)
Előzmény: _banner_ (84)
_banner_ Creative Commons License 2003.05.22 0 0 84
Lassan vége a félévnek és még mindig nem találta meg. Talán azért, mert nem is létezik? :)
Előzmény: rik-027 (82)
Diefenbaker Creative Commons License 2003.03.26 0 0 83
tudományos műhely meg közgazdaságtan??? A Föld nevű bolygón, 2003-ban??? Ki ez az ember???
rik-027 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 82
hiányzik a hirdetés is amit igértél...
nem megy a photoshop? csak a Zökonómia, mi?
:-)
Előzmény: hujgab (81)
hujgab Creative Commons License 2003.03.12 0 0 81
Az a tény, hogy az egyetemen szeretnék maradni tanárként, nem elsősorban azt jelenti, hogy én az oktatásért élek-halok, persze ez is egy nagyszerű lehetőség, mármint kiszelektálni a sarlatánokat a szakmámból. De engem inkább a kutatás vonz. A legnagyszerűbb kutató csapatok egyike van itt az egyetemen. Ami nálatok hiányzik, ugye.
Előzmény: rik-027 (78)
rik-027 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 80
kicsit felhozom a topikot. két kép az erdélyi tagozat épületéről:

mondial Creative Commons License 2003.02.21 0 0 79
Hujgab!

Én is szeretném látni és olvasni azt a hirdetést, mert bizony akaratlanul is felmerül az emberben, hogy egyesek élvezik azt, ha hátsó fertályt csinálhatnak a szájukból. Szeretnék kellemesen csalódni benned.

rik-027 Creative Commons License 2003.02.20 0 0 78
banner,
ne bántsd...

(csodálom hujgab-ot, hogy ilyesmire is van energiája, pedig még a hirdetéseket is meg kell photoshopolnia :-))))))

hujgab,
látod ez a te "bajod" hogy kutatni akarsz meg tanítani. ilyen beállítású emberrel a mütfön nem hinném hogy találkozol. ez a különbség. örülj, hogy ehhez megtaláltad a megfelelő sulit. és mi vonz a tanításban egy magadfajta fikázós csókát, aki ennyire ismeri a mütföt? okosabb leszel a diákoknál és ezért nagyszerűbbnek is érezheted magad? buktathatsz vizsgán? sosem értettem mi visz valakit ilyesmire. vagy csak azért tanár amiért a politikus politikus? mert máshoz nem ért? tisztelet a kivételnek. meg neked is ha nem ilyen vagy, bár ahogy eddig olvastalak keményen lenézed ami a mütfön folyik, nem azt mondom mehetnének a dolgok arrafele szervezettebben is.

nna, viszlát tanárúr

Előzmény: _banner_ (75)
mondial Creative Commons License 2003.02.20 0 0 77
77:)
_banner_ Creative Commons License 2003.02.20 0 0 76
hirdetét=hirdetést, még mielőtt kitalálnád, hogy nincs 8 általánosom és mégis felvettek a MÜTF-re.
Amilyen káosz uralkodhat a fejedben...
Előzmény: _banner_ (75)
_banner_ Creative Commons License 2003.02.20 0 0 75
Gratulálok az idézetedhez. (méltó hozzád) :)

Továbbra is várom azt a hirdetét! :)

üdv

Előzmény: hujgab (73)
mondial Creative Commons License 2003.02.20 0 0 74
?
Előzmény: hujgab (73)
hujgab Creative Commons License 2003.02.19 0 0 73
Egy idézet:
Curiculum iurgium Beatitas suus cella. Vegrandis , tamen familiaris cella. ianua tunc ut unus traba is scamnum , in is unus vázában flowers. niveus murals képek quod baptizes lógtak. kip sub fenestra is had been , unus ut suus terminus unus bedside traba tother ut suus terminus aliquanto veteran induviae propinquus is scamnum. fenestra rectus in vicus of candide , fasciae virágosládák lógtak. Beatitas in suus cubile ülve varrogatta novus in a velitatio. ianua raps.

Ez azt hiszem, jellemzi ezt az egész helyzetet.

hujgab Creative Commons License 2003.02.19 0 0 72
"nézd meg ezt, és gyönyörködj :) "
Gyönyörű. A végén meglátjuk, kinek van igaza. Egyébként a belinkelt topicban nem lehet, hogy MÜTFös és IBSes népek fikázzák a BKE-t?

"te tanár leszel...
én nem, az biztos... "

Mert nem lehetnél az? :)
Engem a tudományos háttér, a kutatómunka vonz. Még akkor is, ha ez nem jár olyan sok pénzzel.

Keresek olyan hírdetést, és be fogom szekennelni, amin az idézett szöveg található.

_banner_ Creative Commons License 2003.02.17 0 0 71
A számból vetted ki a szót! :)
Előzmény: rik-027 (70)
rik-027 Creative Commons License 2003.02.17 0 0 70
még valami hujgab,

"_banner_ !

"Becopyznál egyet?"
Ha nagyon akarod, keresek "

Légy szíves ha arra vetted a fáradtságot, hogy csak azért kérj egy nicket hogy itt fikázhasd a mütföt (ami egyébként jó, hiszen így kialakulhat "vita") akkor ílécci linkelj be ide egy ilyen hirdetést!

Előre is köszönöm

Előzmény: hujgab (67)
rik-027 Creative Commons License 2003.02.17 0 0 69
szia hujgab,

örülök, hogy válaszoltál, rég röhögtem ennyit.

"És ha esetleg pár év múlva tanár leszek, és felmerül a lehetőség, hogy jó pénzért tanítsak
a MÜTF-ön, élni fogok vele. Lehet, hogy a gyerekeiteket tanítani és vizsgáztatni fogom."

te tanár leszel...
én nem, az biztos...

_banner_ Creative Commons License 2003.02.17 0 0 68
"Mi sokkal szélesebb elmélet ismereteket
szerzünk, melyek nélkül, azt hiszem, nem lehet senki igazán jó közgazdász"

Ezek is csak üres szavak. Mi így, ti meg úgy ... bagoly mondja verébnek. Minden szavadba bele tudok kötni, pont úgy, ahogy pl. Te az enyémbe.
Ezért inkáb nem is folytatnám ezt a "kinek erősebb a papája" vitát, hanem nézd meg ezt, és gyönyörködj :)

Olvass bele.

hujgab Creative Commons License 2003.02.17 0 0 67
Örülök neki, hogy a hozzászólásomra ilyen sokan reagáltak. Sajnálom,
hogy megbántottalak titeket, de a véeményem marad, nem csinálok segget a számból.

_banner_ !

"Becopyznál egyet?"
Ha nagyon akarod, keresek

"Elavult intézményben töltesz el öt évet,
aminek tradíciói vannak, jövője viszont eléggé megkérdőjelezhető."

Hangzatos nagyon. Nekünk van múltunk, Nektek van jövőtök... :) Az a helyzet, hogy a
tananyag nem akadt meg a mondjuk 20 évvel ezelőtti színvonalon, folyamatosan fejlődik,
frissül, a változásokra naprakészen reagál. Mi sokkal szélesebb elmélet ismereteket
szerzünk, melyek nélkül, azt hiszem, nem lehet senki igazán jó közgazdász. Ez kb
olyan, mint az írás-olvasás. Nélküle nem lehet magasabb szintre lépni. Jól hangzik,
hogy "minket nem traktálnak fölösleges elmélettel", egyszerűen vannak, akik nem
akarnak tanulni, és ezt a főiskolátok nagyszerűen felismerte (a vezetők jó
közgazdászemberek, tudják, mire van igény), de ezen tudás nélkül semmit nem ér
az ember a gyakorlat terén! Maximum elmehet a fénymásolót kezelni. Biomérnök?
Az mi? Valamit félreértettél!
Egy műszaki karon teljesen természetes az, hogy valakit felvesznek felvételi
nélkül, ugyanis általában iszonyat alacsonyak szoktak lenni a ponthatárok.
Az első vizsgaidőszakokban a gyengék úgyis kiperegnek.

"Miért fikázol egy olyan iskolát amit nem ismersz? Ha gondolod elküldöm a tantervemet+ 1-2 'komolytalan' jegyzetemet... "

Valóban nem illik ezt tenni. De muszály volt leírni a véleményemet.
És ismerem a MÜTF-öt eléggé ahhoz, hogy ezt ki merjem mondani. Egyébként már láttam (sőt, bele is olvastam!)
néhány jegyzeteteket, elég silány kis munkák, kb egy jobbféle közg szakközép színvonala.

"Szerintem ennek pont az ellenkezője az igaz. Inkább buktatnak, hogy minél több uv-csekket fizessenek, vagy még1x a félévet. Lehet, hogy a "szellemi képességgeimmel" van baj, mert elég gyakran előfordulok az előadásokon, mégis ritkán kapok 5-öst... "

Lehet, hogy nem csengeted a lét eléggé?

Diefenbaker!

"Már csak azért is hülyeség, amit írsz öcsém, mert közgázos tanárok is tanítanak a MÜTF-ön"

Hát igen, kell a pénz... Ők is csak a piacról élnek. Én is lehet, hogy ezt fogom tenni.

"Meg egy közgázos könnyen dumál, nem fizet a tanulásért cserébe"

UV csekk? Méregdrága könyvek?

"Csak, hogy tudd: ide jópár olyan emberke jár, aki már másik főiskolán "megégette" magát. Jó pár PSZF-s, meg más suliból. S ők is tudnak mesélni..."

Más sulikból kibukott emberkék nálatok megtalálják a helyüket. Ezen nincs semmi új.
Lássátok be, többnyire mindenki a Közg. Egyetemet jelöli be elsőként, aki a gazdasági
pályára készül, és valahol százezrediknek a legvégén a MÜTF-öt. Persze most mindenki azzal jön majd,
hogy "én bezzeg elsőnek a MÜTFöt jelöltem be, másodiknak szintén a MÜTFöt..."

rik-027!

"-vagy irigy vagy
-vagy nem vettek fel :-)) "

Ahova nem jelentkezem, oda nem is vesznek fel.
De tényleg! Hát nem nulla a felvételi vizsga? Most ne a pontszámokkal gyertek,
mert azt lehet kilószámra szórni!

"en a helyedben nem nagyon vernem magam a közgazzal, szvsz az eleg sokat elmond, hogy a csöd szelen all(ta)tok... "

Hát igen... Ahol a diákok max az UV csekket fizetik be, de apu-anyu nem csngeti a pénzt...

"kozgazt pedig Közgazos tanarok tanitanak, akik kozul van aki a kozgaz es a mutf mellett az ibs-en is tanit. "

Ennyit arról, hogy nincs megfelelő tanári állomány a MÜTF-ön. Közgázosokat kell másod/harmadállásban alkalmazni.
Az a legrosszabb, hogy bizonyára vannak jó tanárok, akik ugye a Marxon végeztek, leadják az
anyagot és ennyi mennek haza Bpestre. Kutatómunkát nem is tudnak folytatni! Egyrészt nincsenek
meg a tárgyi feltételei Tbányán, hiányoznak azok a diákok, akik TDK munka keretében
bekapcsolódnának a kutatásba. A MÜTF nem egy tudományos műhely ellentétben a Közg Egy-el.
Persze lehet, hogy azért vagyok ilyen rossz véleménnyel a MÜTFről, mert én tudományos
kutatással szeretnék foglalkozni, és ha végeztem a BME-n is visszajönnék a BKE-re doktorandusznak.
Amire meg is van mind a tanulmányi eredményem, mind pedig a TDK munkáim alapján az esély.
És ha esetleg pár év múlva tanár leszek, és felmerül a lehetőség, hogy jó pénzért tanítsak
a MÜTF-ön, élni fogok vele. Lehet, hogy a gyerekeiteket tanítani és vizsgáztatni fogom.

"ehhh, de hulye vagy"

Te nem...

rik-027 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 66
"Negyedikes gimisként dolgoztam a Meló-Diákban, aminek a helyi központja a MÜTF B épületben van, és a helyi vezetők mind MÜTF-ösök. Nem akarom őket bántani, jószándékú emberek, de a rátermettségük zérus. A mindennapos rutinmunkát mind megfelelően ellátták, de amikor fölmerült valami probléma, fogalma sem volt senkinek, ki mit csináljon. Pedig ilyen helyzetben derül ki, mennyire állja meg a helyét a gyakorlatban valaki."

miert mit gondolsz ki az a balek aki ilyen helyre megy dolgozni? mindig a legbutabbak (pl még hök :-)) akiket csak a nagy pofajukrol ismer az ember szvsz ez alapjan ne skatulyazz. Jartam mar tatabanyan megsem gondolom egy percig sem hogy te pedig a ciganykunyhok egyikeben lax.
üdv

Előzmény: hujgab (60)
rik-027 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 65
nna hujgab

szvsz neked nem kellett volna anelkul ekkora beszamolot ide beizzadni, hogy igazabol sejtened milyen a mütf...

anelkul irtal, hogy oda jartal volna. ez eleg. en a pesti tagozaton vagyok iden vegzos ker szakon, (asszem Diefenbaker tudom ki vagy) es hadd abranditsalak ki, nincs kocsim es a telefonom sem vol 100E es a szuleim nem befolyasosak, nem is gazdagok.

"Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a bejutás nehézsége=0. A felvételi egy vicc!"

-vagy irigy vagy
-vagy nem vettek fel :-))

en a helyedben nem nagyon vernem magam a közgazzal, szvsz az eleg sokat elmond, hogy a csöd szelen all(ta)tok...

Ha olyan konnyu a mutf gyere mar el legyszives szamvitel vizsgara, biztos olyan kurva okos vagy es menj at.

kozgazt pedig Közgazos tanarok tanitanak, akik kozul van aki a kozgaz es a mutf mellett az ibs-en is tanit.

ehhh, de hulye vagy

Előzmény: hujgab (61)
Diefenbaker Creative Commons License 2003.02.08 0 0 64
Ja: Apum mérnök (ő azért jól keres, de nem fog benyomni semmilyen céghez), anyum tanár (hát, ő sem...).
Autóm nincs, bár a mobilom drága volt (nekem), de már féléves... S nem egy olyan embert ismerek a suliban, akira ha ránézel, nem a súlyos milliók jutnak eszedbe (pl én is ilyen lennék).
Természetesen sok emberke van, aki kőgazdag, apu-anyu elintézi majd, stb. Sok pénzzel, telóval, kocsival. Na és? Gimiben is ismertem ilyen embereket... Más főiskolán, egyetemen is vannak belőlük...

S még egyszer: ez az álláshirdetés példa kamu dolog... Hallottam már ilyet a GDF-ről, az ÁVF-ről, stb. Csak még nem láttam... Tudod miért? Mert egy magára adó cég, az álláshirdetésben is profi... Namost az álláshirdetésnek, az egész eljárásnak van egy jól bevett gyakorlata (általában), vannak írott és íratlan szabályok... Mindkét fél számára... S ha nem tévedek, általában az elvárásokat szokás leírni... Ilyen mindenféle kizárásra való utalás a rend- és honvédelmi szerveknél szokásos, ott is eü, és egyéb előírásokra hivatkoznak. De az meg törvényszerű.
S még egy dolog: a legtöbb helyen nem a diploma a legfontosabb.

Előzmény: Diefenbaker (63)
Diefenbaker Creative Commons License 2003.02.08 0 0 63
Már csak azért is hülyeség, amit írsz öcsém, mert közgázos tanárok is tanítanak a MÜTF-ön... Mondjak neveket? Olyanokat, akik esetleg tanszéket is vezetnek? Vannak hiányosságai a MÜTF-nek, de azért nem egy ilyen csókos könnyű hely... Ha gondolod, gyere el a gazdosok számvitel vizsgájára, azt ott bizonyíthatod tudásod...
SZVSZ, valamilyen színvonalnakm minden főiskolában kell lennie, mert valahogy el kell indulni, vannak követelmények. Meg a sulinak is valahol érdeke...
Tényleg nem a világ legjobb főiskolája, de messziről jött ember azt mond, amit akar...
Meg egy közgázos könnyen dumál, nem fizet a tanulásért cserébe... Köszi, te valahol ingyen szerzel diplomát öcsi... ide meg jópár olyan "arc" is jár, akinek a faterja, édesanyja nem nagymenő... s mégis: a diplomáért kb 1 milkót kell összeségében kipengetnie...
Komoly, magára valamit adó cég, az álláshirdetésébe nem ír ilyen dolgot, amit leírtál, mert csúnyán pofára eshet...

Tudod, ha egy pfsz-s írna ilyet, neki még elhinném. De egy közgázostól...
Csak, hogy tudd: ide jópár olyan emberke jár, aki már másik főiskolán "megégette" magát. Jó pár PSZF-s, meg más suliból. S ők is tudnak mesélni...

_banner_ Creative Commons License 2003.01.31 0 0 62
Több olyan álláshírdetést láttam, hogy "gazdasági végzettségű szakembert keresünk MÜTF-ös végzettséggel kizárva...".

Becopyznál egyet?

Tulajdonképpen megértelek, hisz egy olyan elavult intézményben töltesz el öt évet, aminek tradíciói vannak, jövője viszont eléggé megkérdőjelezhető. (Van itt egy topic: "Közgazdasági Egyetem, mi a fasznak", vagy valami hasonló-nincs kedvem linkelni, do olvass bele, ha ráérsz)
Nem is csodálom, hogy: "elrettentő példaként emlegetik professzoraink a MÜTF-öt"
Képzeld L, nálunk pedig a BKE-t emlegetik elrettentő példaként, ugyanis a hallagatóknak rengeteg teljesen felesleges elméletei dolgot kell tudniuk, olyanokat, amire soha nem lesz szükségük a munkájuk során, a képzés gyakorlati része viszont 0. Ők bizonyára jobban tudják, hiszen anno a Marx Károly Közgzdaságtudományi Egyetemen végeztek. A BME biomérnöki karára például pedig szégyenteljes, majdnem minimum ponthatárnál mentességet adnak a tisztelt nagytudású jelentkezőnek. Szóval minden iskolában lehet találni valami szégyenteljes dolgot.

"A tananyag is elég komolytalan, egyszerűen nem kapják meg azt az elméleti tudást, amire szükség lenne, csak a gyakorlatiasságot szajkózzák. Persze az a gyakorlati tudás is megkérdőjelezhető, amivel rendelkeznek."

Ezt honnan tudod? Esetleg jártál a MÜTF-re, és megbuktál, vagy talán nem vettek fel? Ha pedig nem, akkor miért fikázol egy olyan iskolát amit nem ismersz? Ha gondolod elküldöm a tantervemet+ 1-2 'komolytalan' jegyzetemet...

"ha pengetik a zsét a szülők, csak nem fogják megbuktatni a gyerkőcét? Ott, ahol 0 tudással lehet ötöst kapni úgy, hogy előadáson sem volt az illető,"

Szerintem ennek pont az ellenkezője az igaz. Inkább buktatnak, hogy minél több uv-csekket fizessenek, vagy még1x a félévet. Lehet, hogy a "szellemi képességgeimmel" van baj, mert elég gyakran előfordulok az előadásokon, mégis ritkán kapok 5-öst...

"az a lényeg, hogy legyen zsír új kocsid, és 100 000 Ft-os mobilod, de az se régebbi 1 hónapnál. Különben nem vagy ember."

Nincsen kocsim és a telefonom is már majd' 2 éves, valahogy mégis embernek érzem magam...
Ja, és a szüleim pedagógusok, úgyhogy ennyit a gazdag papa-legendáról.
Szerintem amit leírtál, az inkább az IBS-re jellemző, minden iskolában vannak ilyen arcok. A testvéremnek van például 2 közlekedésmérnök-tanuló ismerőse és köztudottan mind2 egy nagyarcú, újgazdag alak. Az egyiknek a toronyfőnök a papája Ferihegyen (vagy volt) a másiknak pedig csak egy 'szimpla' kicsit sem befolyásos foglalkozásbeli, de ezek alapján nem formálok véleményt a BME-ről...

hujgab Creative Commons License 2002.12.16 0 0 61
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a bejutás nehézsége=0. A felvételi egy vicc!
hujgab Creative Commons License 2002.12.15 0 0 60
Tatabányán lakom kisgyermek korom óta. Nem igazán illik szidalmazni olyan főiskolát, ahova nem is jártam, de muszály, mert ez városunk és a magyarországi felsőoktatás szégyene.
Az oktatás színvonaláról annyit, hogy sehol, még Magyarországon sem veszik őket komolyan. A hazai gazdasági felsőoktatás nem vívott ki magának túl nagy elismerést, Európa középmezőnyébe tartozik, míg a műszaki az egész vilákon elismert. Ezeket a dolgokat belülről látom, negyedéves vagyok a BKE-n és elsős a BME-n, építőmérnök szakon. A közgázon elrettentő példaként emlegetik professzoraink a MÜTF-öt, mint olyan helyet, ahol útravalóként tudás helyett csak az öndícséretet kapják a hallgatók. Persze nem is kell nekik több, a nagyon fontos apuci és a nagyon fontos anyuci csemetéje nyilván nem igazán akar elmélyülni semmiben, ha ide járnak. A tananyag is elég komolytalan, egyszerűen nem kapják meg azt az elméleti tudást, amire szükség lenne, csak a gyakorlatiasságot szajkózzák. Persze az a gyakorlati tudás is megkérdőjelezhető, amivel rendelkeznek. Negyedikes gimisként dolgoztam a Meló-Diákban, aminek a helyi központja a MÜTF B épületben van, és a helyi vezetők mind MÜTF-ösök. Nem akarom őket bántani, jószándékú emberek, de a rátermettségük zérus. A mindennapos rutinmunkát mind megfelelően ellátták, de amikor fölmerült valami probléma, fogalma sem volt senkinek, ki mit csináljon. Pedig ilyen helyzetben derül ki, mennyire állja meg a helyét a gyakorlatban valaki. Az elméleti alapozásuk egyszerűen gyenge, de a számonkérés még rosszabb. Persze mit is csinálnának, ha pengetik a zsét a szülők, csak nem fogják megbuktatni a gyerkőcét? Ott, ahol 0 tudással lehet ötöst kapni úgy, hogy előadáson sem volt az illető, lehet számonkérésről beszélni? Nem!
Arra a legbüszkébbek a MÜTF-ösök, hogy végzés után mindenki kiemelt fizetésekért el tud helyezkedni. Persze. Csak azt nem teszik hozzá, hogy nagyongazdag apuci-anyuci cégébe "verekedte" be magát a kis harcosfiú. Így könnyű. Komoly bankok, cégek persze szóba sem állnának velük. Több olyan álláshírdetést láttam, hogy "gazdasági végzettségű szakembert keresünk MÜTF-ös végzettséggel kizárva...". Azt, hogy az emberek, akik oda járnak, mennyre arcok, ne is firtassuk. A két egykori osztálytársam ment oda, akik szellemi színvonaláról nem érdemes beszélni. Náluk csak az a lényeg, hogy legyen zsír új kocsid, és 100 000 Ft-os mobilod, de az se régebbi 1 hónapnál. Különben nem vagy ember. Ha valaki szépet akar látni, menjen el a MÜTF A és B épülete küzé szünetben, nézze, milyen emberek vonulnak.
ID Creative Commons License 2002.08.25 0 0 59
ehaj komám komolyan oda fogsz járni? hát annál hasznosabban is eltölthetnéd az idődet én mondom. legalább tatabányára? merha pest akkor aztán végképp... na mindegy. te tudod. illetve még nem. én már sajnos kezdem kapisgálni.

van valahol egy mütfös puskaoldal, majd ha vizsgaidőszak lesz akkor megkeresem addig minek. más igazából nem is kell. lézernyomtató a szemed épsége érdekében.

há! lehet hogy egy csoportban leszünk operációkutatásból :)))

Előzmény: neogoot (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!