Keresés

Részletes keresés

nagy_p Creative Commons License 2000.01.26 0 0 0
_
nagy_p Creative Commons License 2000.01.26 0 0 topiknyitó
Az Egonból nem lehet feliratkozni a levelezőlistákra. Nemrég egy fél órán át szenvedtem, mire kiderül, hogy nem én csinálom rosszul, és nem is a levelezőlistával van baj, amire nem tudok feliratkozni, hanem egyszerűen TILTOTT. Így egyszerűen.
És ez nem lehet túl régen, mert egy haverom állítja, hogy tavaly még kapott levlistáról leveleket, amik egyszercsak elaradtak. Aztán elment másik levelezőre, mert más miatt is gagyi volt az Egon.

Van valami saját megoldásuk, valami Olvasóterem, amin keresztül kaphatom az ott feltüntetett listák leveleit, de ez kb. 20 darab, marha nagy választék, mit mondjak. Haha mint a kommunizmusban, lehetett kapni 6 féle autót, válassz paraszt.

A szolgáltatás leírásában erről persze nem olvashatsz egy betűt sem, csak buta reklámduma van a http://egon.gyaloglo.hu/info.htm oldalon. Vagyis a fogyasztó (akkor is az vagyok, ha nem fizetek a szolgáltatásért!) félre van vezetve, mert egy fontos korlátozásról említést sem tesz az ismertető.

Nem értem, hogy mégis hogy képzeli ennek az elmebetegségnek a kitalálója, hogy önkéntesen diszkriminálja, mit olvashatok és mit nem. Miféle vállalkozás az, amit ilyen szellemi toprongy üzemeltet? Mi lehet még annál a Guards Rt.-nél, ahol ezt a szemétséget megengedik maguknak. Mit képzel a tiltás kitalálója? Hogy ő a Nagy Testvér, aki mindenkit figyel? Ki tudja, ahol így szabályozzák a postafiók használatát, ott még mi minden történhet a levelekkel..

Van Magyarországon vagy kéttucat freemail szolgáltató, a konkurencia nagyon erős. Ezzel a szemlélettel az Egon a vesztébe rohan, a kutya nem használja majd. A levlisták olvasása nagyon elterjedt szerintem. Az a szolgáltató, akinek a szoftverje vagy a hardverje nem alkalmas a levlisták egyéni használatára, az inkább hagyja abba a szolgáltatást.
Egon suxx, felejtsük el skacok.

Másnak van tapasztalata ezzel a nagytudású Egonnal? Szerintetek is pofátlanság ez?

NP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!