Keresés

Részletes keresés

Muity Mijo Creative Commons License 2012.08.17 0 0 295

Rendszerezem azokat a nicknevelet, melyek elvileg írhatnának ebbe a klubfórumba.

Van amelyiknél egyértelmű, hogy civilben kit takar, van amelyiknél nem.

Van amelyik élő és aktív fórumozót takar, de van sajnos olyan is, aki már nincs az élők sorában, vagy megszűnt a nick aktivitása.

Ahogy az időm engedi, igyekszem kibogozni a kuszaságokat, hátha akad olyan, aki ismét meg kíván szólalni, bár ahogyan én látom, eléggé visszaesett az ilyen jellegű fórumok látogatottsága, mióta a közösségi oldalak térhódítása elharapózott.

 

 

.JiM.

Andorjás

Bori.crás

D.Vince

Deák Viktor

Free Bird

Gruicsné Éva

Gti-007

Géla9

Gőgös Gúnár Gedeon II.

Ivan Bunjevac

Janity József

Knipf Tamás

Kury

LaciD

LöSZöS19

MALWIN

MRobee

Markó Előd

Mijo

Muity Mijo

Nagy_Norbi_terfigyeles.hu

Noby-ka

OBER26

Pannee

PÉBÉLA

Pépö

Radix

Rézinéni

S.Piroska

S.Zoltán

Svraka

SzappanosGabor

Széll Péter

V.J.

WOLFI

_if

adamax

barkasarja

darazs24

deakmisi

eperlaci

farkasanti

felsoszentivani poptars

ferenczijózsi

gazo2

glavatity

gyongyesz

hard

hattyúlaci

helen_olah

hella.6

igen

jegyző

jpetike51

jujo01

khram

kjanok

lepkinga

marfai

minden lila

mmugy

nagy_norbi

ne tudd ki

nita14

pb76

penelon

petibátyó

pj6521

rhynn

rkozma

siamna

striegl

sydbaj

szarvasdr

szucslaci

tiborhornyakBAJA

tt65

twolffi

várhalmi miklós

zsebia

 

Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 294

Nem bánom a döntésemet, mert egy olyan közösségben, ahol annak egyik tagja tanáccsal lát el és emiatt egy másik hangadó tagja durván letorkollja (az erre történő reagálásom törlésre kerül), majd a letorkollt később, hogy tüntetően bizonyítsa hűségét e közösséghez, még durvábban letorkollja egy másik olyan szerencsétlen társát a közösségből, aki szóba mer állni velem, na ott aztán nekem valóban ne legyen semmi keresnivalóm. :(

Régóta gyűröm, de ilyen mentalitású "közösséggel" még nem találkoztam.

 

Előzmény: Murder Incorporated (293)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.07.22 0 0 293

Közösség. A betérőnek kell alkalmazkodnia. (és nem, egyáltalán nincs igazad, te törtél be a kocsmába erőst kifogásolható stílussal, mert te mindenhol vitázni akarsz a fórumon)

Előzmény: Muity Mijo (292)
Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 292

Te is jól tudod, hogy ott egy igen agresszív belterjes klikk terrorizál szinte minden betérőt, de ha te engem ezek miatt bezárással fenyegetsz, akkor innentől inkább saját akaratomból nem írok oda egy szót se, holott egyre többen kezdtek már érdeklődést mutatni az eléjük tárt értékeim iránt.

 

Előzmény: Murder Incorporated (291)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.07.22 0 0 291

Az ott egy _közösség_. Saját szabályokkal, belső szokásjoggal. Ha nem tartod be, a legkisebb jelzésre bezárlak. Nem vita, hanem segítség-topik.

 

Igen.

Előzmény: Muity Mijo (290)
Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 290

Nem csupa, de akadnak derekasan. Ha ne lenne a téma a szívem egyik csücske, a fene sem menne oda.

 

Köszönöm a listát. Ugyan nincs tolongás, de ha netán új arc kérné a megszólalás lehetőségét, fordulhatok-e itt hozzád, mert anno valamilyen technikai zűrzavar miatt nem tudtuk megoldani, hogy közvetlenül kezelni tudjam a kérdést?

 

Előzmény: Murder Incorporated (289)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.07.22 0 0 289

És most a pálinkás közösség is csupa fikanick, vagy már megint te mész szembe a forgalommal...?

 

 

.JiM.[del] Andorjás[del] Bori.crás[del] D.Vince[del] Deák Viktor[del] Free Bird[del] Gruicsné Éva[del] Gti-007[del] Géla9[del] Gőgös Gúnár Gedeon II.[del] Ivan Bunjevac[del] Janity József[del] Knipf Tamás[del] Kury[del] LaciD[del] LöSZöS19[del] MALWIN[del] MRobee[del] Markó Előd[del] Mijo[del] Muity Mijo[del] Nagy_Norbi_terfigyeles.hu[del] Noby-ka[del] OBER26[del] Pannee[del] PÉBÉLA[del] Pépö[del] Radix[del] Rézinéni[del] S.Piroska[del] S.Zoltán[del] Svraka[del] SzappanosGabor[del] Széll Péter[del] V.J.[del] WOLFI[del] _if[del] adamax[del] barkasarja[del] darazs24[del] deakmisi[del] eperlaci[del] farkasanti[del] felsoszentivani poptars[del] ferenczijózsi[del] gazo2[del] glavatity[del] gyongyesz[del] hard[del] hattyúlaci[del] helen_olah[del] hella.6[del] igen[del] jegyző[del] jpetike51[del] jujo01[del] khram[del] kjanok[del] lepkinga[del] marfai[del] minden lila[del] mmugy[del] nagy_norbi[del] ne tudd ki[del] nita14[del] pb76[del] penelon[del] petibátyó[del] pj6521[del] rhynn[del] rkozma[del] siamna[del] striegl[del] sydbaj[del] szarvasdr[del] szucslaci[del] tiborhornyakBAJA[del] tt65[del] twolffi[del] várhalmi miklós[del] zsebia[del]

Előzmény: Muity Mijo (288)
Muity Mijo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 288

Üdv! Tizenöt éve fórumozok, az utóbbi években teljes visszafogottsággal. Folyamatosan sérteget pár júzer kamunickek garmadával (szerintem te nagyon jól tudod honna fúj a szél), mert megtehetik, én meg csak ignorálok, ignorálok. Nincs túl sok témakör, ami érdekel, de ami érdekel, azzal kapcsolatban véleményem van, és figyelemmel az MM pontjaira azt írom le. Ha a cél az, hogy sehova se írjak, akkor ezt mondd ki légy szíves!

 

Ha már megjelentél itt, lenne egy kérésem.

Mióta nincs a kaporszakállú, nem tudom, hogy kitől kérdezzem meg, mely nickeknek van jogosultságuk a Mijo Baja Klubja fórumba írni.

Tudsz-e ebben segíteni emilben?

Köszönet!

 

Előzmény: Murder Incorporated (287)
Murder Incorporated Creative Commons License 2012.07.22 0 0 287

Ha nem akarsz visszakerülni a karanténodba, nagyon ajánlom, hogy te alkalmazkodj a közösségekhez, lehetőleg sokkal kisebb arccal közlekedve a fórumon.

 

Érthető?

Mijo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 286

 

Néda, Főnök, mit nem találtam: Index fórum!

 

 

Előzmény: Wágner úr (-)
Mijo Creative Commons License 2006.06.02 0 0 285

 

Farkas Atti!

 

Én valamit nagyon nem értek veled kapcsolatban.

A választások előtt olyan látszatot kívántál teremteni megjelenéseddel, mintha az előző ciklus változása híve lennél.

Egyúttal undorító módon nyaltál be olyanoknak, melyek egy egységes vöröslibsi tömbbe tömörülve ennek ellenkezőjéért iparkodtak fröcsögő acsarkodások közepette.

Benyalva jóízűeket zabáltál ezekkel.

Nem vagyunk egyformák, én speciel számomra szalonképtelenekkel képtelen vagyok egy asztalhoz ülni.

 

Megtörtént az, amire állítólag nem számítottál, és lám, minden úgy folyik tovább, ahogy a lobbiidőszakban történt, azaz ellenére, hogy Wágner(ék) legfőképpen a regionális fórumokban folyó "politizálás" létét kifogásolták, a legvadabb politikai sárdobálásnak adtak helyet Baja város nevével fémjelzett fórumrészben.

Az, hogy szélsőségesen véresszájú bolsevista vonal ezt tehette és ma is teheti, nem mást bizonyít (egyéb más általad is ismert körülmények miatt), mint az Index e terület felett felügyeletet ellátói politikai hovatartozását.

 

Ma mi történik azoknál, melyek miatt mi azáltal, hogy láthatatlanná lettünk téve, lényegében el lettünk hallgattatva?

 

Ugyanaz az undorító politikai szájtépés, mely fő célpontja egyik országgyűlési képviselőnk, aki "természetesen" jobboldali színekben vált azzá.

 

És itt firtatom a te felelősségedet!

Mert!

Amennyiben te valóban az általában veled kapcsolatban hitt platform segítője és támogatója vagy (akit acsarkodók folyamatosan tetemre hívnak), akkor miért nem állsz ki Zsigó Róbert képviselő mellett, akit olyanok mocskolnak és gúnyolnak folyamatosan, melyek még az általuk állandóan felemlegetett cukrászi időszakából a süteménytöltelék edénymaradványai lenyalására sem érdemesek (tudod, ahogy gyerekeknek szoktak ilyen módon örömet szerezni), nem hogy "bíráló" kompetenciára.

 

Nem, én nem arra gondolok, hogy szállj alantas rétegekkel őket legitimizáló parttalan vitába, hanem tekintettel arra, hogy a regionális fórumok nem töményen durva politizálásra teremtődtek (állítja az Index), hiszen ilyen küzdésre a PoliDili adott, hanem emelj kifogást az Index illetékeseinél, mondjuk éppen Wágner úrnál, hivatkozva például arra a "magyarázatra", mely miatt a semmivel sem durvább módon szóló Turáni Lajost kitiltatták bajai származásúként egy bajai fórumról olyanok, melyeknek halovánnyi szelük sincs Bajához.

 

Még mielőtt a szokott frázist ugatná arcomba bárki is, miszerint a fórumok a vélemény szabad stb, stb.: én nem azt kifogásolom, hogy egy hivatalban lévő politikussal kapcsolatban ne szóljon bárki amit akar, de ezt tegye ott, azaz a PoliDili rodeóban, ahol nem biztos, hogy kizárólag vele egy követ fúvó moderátorokkal találkozna, hanem olyannal is, melyek esetleg se perc alatt elmeszelnék a mocskos szája szélét.

 

Az Index szégyene, ami bajai régió címszó alatt folyhat, ami ma ott látható: zömében szélsőséges és személyeskedő politizálás; semmitmondón infantilis nyünyögések; szánalmasan ácsingózó kakaskodó/tyúkászkodó kokettálások; "velvetkedések"; rahedli átmásolás más internetes portálokról; egyszóval 80 %-ban olyan "tartalom", mely zömében olyan nem bajaiaktól származik nem bajai jelleggel, melyeket pár bajai és Baja környéki egy kondába terelésével hozott létre a virtuális bolsevik-zoo koordinátora.

No és mi, a miattuk ismét kiherélt klubfórum ismétlődő felemlegetése, főként személyem elleni támadásokkal tarkítva!

 

Úgy törölték ki egy általam nyitott, személyem ellen irányuló konspiratív peres eljárás  folyamatát bemutató topikot, mintha annak legalábbis nem az Index fórumai szolgáltaták volna az alapot olyanok részéről kezdeményezve azt, melyek az előzőekben emlegetett bolsevista gyülevész mag szlávgyűlölő rasszista rétegét képezik.

Olyan "tanúk" felvonultatásával, melyek mentális okok miatt azt sem tudnák hiteltérdemlőn előadni, mikor végezték dolgukat civilizált emberi lények kulturált szokásainak megfelelő módon! Piha!

Egy olyan bíró megvezetésével, kinek halovánnyi elképzelése sincs informatikáról, annak technikai eszközeiről és lehetőségeiről, az internetes fórumok mikéntjéről, az ilyen közeg machinációs lehetőségeiről és machinátorairól.

 

Csakhogy valakik valamiről megfeledkeztek!

Egy eskü alatt tett tanúvallomás, amennyiben az rosszhiszeműségből fakad és hiteltelen, igencsak komoly büntetőjogi következményekkel járhat olyanok számára, melyek ilyesmire szánják magukat.

Tudniillik egy dolog a virtuális élet, és más dolog egy bíróság előtti valós élet!

Folytatás következik!

Még akkor is, ha az Index struccpolitikát folytatva igyekszik védeni klubkvaterkázó védenceit.

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.05.10 0 0 284

 

Hoppá kérem, egyre cifrább ez a "játék"!

 

Mert mi is történt valójában?

 

Van ez a nick: gfk.

 

Erről állította úgy a nick regisztrálója, mint más fórumozók, hogy ez a nicknév dr. Faller Krisztián ügyvéddel azonos.

 

Ahogy én látom, ennek a gfk nicknek az adatlapja szerinti 19 hozzászólásából, 11 hozzászólást visszahelyeztek a fórumba, de a nicknév bizony nem rendelkezik ismét hozzászólási joggal, tehát ez egy letiltott nicknév.

 

Na most, mint látható, megjelent egy újan regisztrált nick, ez az fkt, mely még az eddigi egyetlen hozzászólásában nem állította magáról, miszerint ő is dr. Faller Krisztiánt fedné, de fórumtársai már utaltak erre.

Már várom, mikor fogja letiltott nickkel azonosítani magát. Nem, nem dr. Faller Krisztiánnal, hanem a letiltott gfk nicknévvel. Ja, hogy az egy és ugyanaz lenne???

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (283)
Mijo Creative Commons License 2006.05.10 0 0 283

 

A dolog előzménye, hogy a fórumon (nem a klubfórumon) megjelent egy új nicknév (gfk), mely nick állítólag Faller Krisztián nevű úgyvédet takarja.

Azonnal megjegyzendő, hogy ez nem egy ident státuszú nick, ami azt jelenti, hogy az Index illetékesei előtt igazolva van, miszerint a nick valóban azt fedi, akinek a nevéhez a civil életből kötve van.

 

A tényleges Fallert kisebbségi önkormányzati tevékenysége révén ismerem.

 

Állítólagos Fallerként ez a gfk nick megjelent, majd miután egyengető kezek nyitottak számára egy topikot, kisebbségi kérdésekkel foglalkozó fejtegetései jelentős hányadában az én személyem volt számára ostorozásra alap.

 

Mindaddig, míg pár nap alatt szerzett magabiztosságával odáig merészkedett, hogy egy személyem ellen irányuló bírósági perrel kapcsolatban kezdett olyan IRL-adatokat publikálni, melyek miatt haladéktalan intézkedést kértem vele szemben, ami azt eredményezte, hogy a merőben bátor nicknév sok más tízezer társához hasonlóan egy pillanat alatt elvérzett, mind a 19 addigi hozzászólásával egyetemben.

 

És itt következtek számomra megmagyarázhatatlan események, melyekkel kapcsolatban eddig még nem állt módomban meggyőződni arról, hogy Wágner úrnak valóban van-e személyesen köze a történttekhez, ahogy egyesek ezt alább állítják.

 

Most egy halom rágalom zúdul rám, ami azért zúdulhat, mivel a rágalmazók azok köréből kerülnek ki, akikkel én évek óta nem vagyok hajlandó közvetlenül szóba elegyedni.

 

Ez most arra csúcsosodik ki, miszerint én olyant állítottam volna Wágner úrnak, hogy én az igazi Fallerrel peres viszonyban lennék, és ezért kértem gfk nick ellen intézkedést.

Csakhogy, mivel előttem közel sem volt biztos, hogy ez a névazonosítás valós alapokon nyugvó, ezért természetesen csak a nick viselkedését kifogásolhattam. 

 

Ebben az az érdekes, hogy amennyiben bebizonyosodna előttem, illetve, ha bizonyítani tudnám, hogy gfk nick=Faller ügyvéd, úgy abban a szent minutumban eljárást kezdeményeznék az élő személy ellen az arra illetékes fórumok előtt.

Sajnos ezt nem áll módomban bizonyítani, így továbbra is csak a nicknév maradhat számomra figyelemre méltó, amennyiben folytatja személyemmel szemben azt, amit megkezdett.

Az, hogy ilyen történt, nem bizonyítja semmi más (a mentéseimen felül), mint az a körülmény, hogy a 19 hozzászólásos nicknév visszahelyezésekor a fórumra, mindösszesen 11 látható hozzászólással rendelkezett, tehát 8 hozzászólás valamiért törlésre került.

 

A valódi Faller felemlegetésével egyéb rágalmak is rám zúdulnak (egy garai internetes fórum kapcsán), de ezekkel most nem foglalkoznék, kivárom a dolgok folytatását.

 

Annyit még megjegyzek, az egyik vád, miszerint én ennek a nicknek, illetve azok szerint, akik ezt a nicket vele azonosítják, Faller ügyvédnek nem adtam lehetőséget arra, hogy a Mijo Baja Klubja klubfórumban megszólalhasson.

 

Na ez egy gátlástalan vád, ugyanis, ha valamit, akkor ezt nagyon könnyen meg lehetne fogni, ugyanis a klubfórum bejáratánál egyértelműen szerepel az, ha valaki résztvevőjévé szeretne válni, melyik email-címen adjon szándékáról jelzést.

 

Nos, ezt is kategórikusan tagadom, ugyanis sem dr. Faller Krisztián, sem gfk nick nem fordult hozzám semmilyen módon ilyen irányú igénnyel.

Ebben az a mulatságos, hogy amennyiben a névfedés valós, úgy ezt éppen az tudná visszaigazolni (azaz az állítást nem tudná bizonyítani), aki a kérdés felmelegetett érintettje.

 

Megjegyzem az igazság kedvéért: valójában dr. Faller Krisztián egy garai internetes fórumon tanúsított viselkedése miatt méltatlan lenne arra, hogy klubfórumunk résztvevője legyen.

Tehát, ha kért volna bebocsátást, bizony elutasításban lett volna része. Ennek viszont megvannak a megalapozott nyomós okai.

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (282)
Mijo Creative Commons License 2006.05.10 0 0 282

 

És bizony rákényszerülök a nyílt színen történő mentésre (még mielőtt törlés történik), lévén Wágner úrral kapcsolatbahozva folyik most ellenem koncentrált rágalomhadjárat.

 

________________________________________

 

Fórum »  Regionális közösségek »  Moderáció - Reg » 

Megkérdeztük a régiómoderátort

Topikleírás

Új hozzászólás

Nyitotta: Gépház, 2004.07.02 19:14

A felhasználó kérdez, a moderátor válaszol.;-)

Hozzászólások sorrendje: Időben csökkenőIdőben növekvő

   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... " src="http://img.index.hu/forum/ikonz/pager_tovabb.gif" width=8 ]> <IMG height=13 alt="< 103050100200500 db/lap  .art_t { overflow: hidden; } .art_t {width: 570px;} Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.10 18:57:31 (1254)

"Meglep, hogy te a velem, valamint a klubfórumunkkal kapcsolban generált dolgokat ezekkel konzultálod meg :(."

Nem tisztem megvédeni a Wágnert, pláne nem helyette szólni!
De hogy is merült fel egy bizonyos kérdés közöttünk?
Úgy, hogy tisztázásra szorult, gfk nick miért lett mindenestől eltüntetve, ha semmiféle MM-re vonatkozó szabályt nem sértett meg. Aztán azt kellett kideríteni, hogy állításod szerint valóban perben, és haragban áll-e veled?
gfk nick szerint nem, és te sem tudtad a Wágnernál hitelt érdemlően, dokumentumokkal alátámasztani állításodat. Tehát tisztázódott az ügy, nincs köztetek semmiféle jogi kapcsolat (ebben az ügyben tevőleges szerepet vállaltam, mivel nem hagyhattam, hogy egy kissebbségi önkormányzat elnökét a fórumon megjelenő jószándékú írásai okán /bárki visszanézheti/ hátrányos megkülönböztetés érjen). Ezek után vissza lett állítva gfk nick minden hozzászólása, és jogosultsága.
Aztán az is hamar kiderült, hogy gfk megjelenése a Bajai régió fórumon nem jogi, hanem más, magánéleti összezőrdülésetek okán csípte a szemed, ezért önös érdekből vezetted meg a Wágnert. Is.

Dióhéjban ennyi, "Oszt jónapot". Olcsón megúsztad.

Előzmény: Mijo (1253)
Mijo válasz | megnéz 2006.05.10 17:41:35 (1253)

 

T. Wágner úr, megkérlek légy szíves tisztázz az újabb rágalmak alól!

Ahogy arra is, hogy a rágalmakat szíveskedj törölni.

 

Csak azokat, az én hozzászólásaimat ne, melyek tartalmukban megfelelnek a témakör cím szerinti elvárásának.

 

Meglep, hogy te a velem, valamint a klubfórumunkkal kapcsolban generált dolgokat ezekkel konzultálod meg :(.

 

Muity Mijo

 

 

Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.10 13:15:59 (1252)

Fogalmazz tisztábban:-P

A mocskolódásaidba néha azért kevertél közérdekű témakört, "hogy mégis, neve legyen a gyereknek".

És választ várunk arra is, hogy miért állítottál valótlanságot a Wágnernek, történetesen, hogy perben, haragban vagy gfk nickel (amely semmiféle megközelítésben nem igaz), ezek után valótlan állításod folyományaként gfk összes hozzászólását nicknevével együtt törölték. Miért nem a magad nickjét, és hozzászólásaidat töröltetted?
Ebben az esetben is hamarabb utolértük a hazug embert, mint az andalúziai kutyát:-P

Előzmény: Mijo (1247)
ZöPö válasz | megnéz 2006.05.10 13:05:54 (1251)

"Sikerült befolyásolni megint kisebb-nagyobb praktikákkal a górét?"

 

Wágner úrnak ki hazudta azt, hogy perben áll dr. F. K.-val, hogy Wágner úr letiltsa a gfk nicket?

Előzmény: Mijo (1247)
ZöPö válasz | megnéz 2006.05.10 13:02:21 (1250)

Sok? Drága mamicska, a kutya nem kötelez arra, hogy olvasd. Csak a nagyon retardáltak hiszik azt, hogy azért, mert valaha fizettek az internet-szolgáltatójuknak, megvették az Index Fórumot is.

 

Zoltai Péter (engem valóban így hívnak :-)) Budapestről,

akit UFO-k akarnak levadászni röntgenlézerrel, egy másik dimenzióban

Előzmény: mamicska (1248)
Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.10 12:57:57 (1249)

"Rasszistázni...megáll az eszem."

Én ikább önsajnálkozást látok.

Előzmény: mamicska (1248)
mamicska válasz | megnéz 2006.05.10 11:59:40 (1248)

Istenkém, csináljon már valaki valamit, mert ez már nekem is sok.

Kérem az előttem szóló urat, hogy olvasgassa nagy élvezettel (de úgy tudom, hogy meg is teszi többször, már idézett belőle) a Poli-dili "cigányozós" topikját, ahol eszement csaták dúlnak és milyen érdekes - senki nem jajvékol moderátor után!
Elrendezik a dolgot egymás között, a rasszistázó, a nácizó és a többiek.
Senki nem veszi magát annyira komolyan és senki nem képzeli magát kisistennek, hogy ne tudja azt - ez itt nem az ÉLET, ez itt egy fórum, játék és vélemények ütköztetése, ahonnan nem rúghatja ki egyik a másikat csak azért, mert nem egyezik a véleményük.
Rasszistázni...megáll az eszem.

dehát uram, ez a maga baja - biztos nagyon fontos ember, ha ilyen nagy jelentőséget tulajdonít a személyének.Sajnálom.Más, a jelek szerint nincs ezen a véleményem és sajnos ilyenkor nevetségessé válik az embör.

Mijo válasz | megnéz 2006.05.10 11:27:03 (1247)

 

És ez számodra ennyire örömteli körülmény?

Tán még kanalad is van benne, hogy sikerült ezt elérnetek?

Sikerült befolyásolni megint kisebb-nagyobb praktikákkal a górét?

Még jó, hogy nem törsz ki ujjongásban emiatt. 

 

Valamiről somi jóember nagyon megfeledkezel, ha ne lennének az Index fórumain, esetemben leginkább közérdekű témakörök miatt ilyen tűrőképes és kitartó barmok, akkor a téged foglalkoztató Index nem futott volna föl oda, ahol most van, és a te kis szánalmas gyönyörödnek (sekély e kéj) nem teremne ekkora lehetőség, mint amit az itteni moderátorkodás jelent számodra.

 

Nekem öreg igazi nevem van, ez a Muity Mijo, de te csak egy somi vagy, és az is maradsz cimbora!

 

Te belehalnál, ha elvennék a kis játékszeredet, de én nyugodj bele, ezt is túl fogom élni.

 

Jut eszembe, somi, hogyan lehet az, hogy somi nick első hozzászólásának a dátuma a következő: 2003.05.20 00:19:01, ugyanakkor a regszámod pedig: 3875?

 

Az enyém pedig, ki ident státusz mellett több, mint dupla annyi ideje vagyok az Index fórumok résztvevője, mint te, közel négyszer magasabb 14988.

 

Hogyan lehetséges ez, somi, ez valami hasonló turpisság, mint az én lefüggönyöztetésem?

 

Eddig azt hittem, csak a nickneveket lopják egyesek, tévednék talán?

 

(Végre ez a topik on jellegű magvas dialógusunknak köszönhetően, megfelel célzott rendeltetésének.)

 

Muity Mijo Bajáról,

akit rasszista elemek próbálnak meg levadászni az Index által, egy EU tagállamban!

 

 

Előzmény: somi (1243)
ZöPö válasz | megnéz 2006.05.10 07:43:55 (1246)

Mér', nem?

 

Ha tagadod, akkor innentől ez dehonesztáció.

Előzmény: somi (1245)
somi válasz | megnéz 2006.05.09 23:11:20 (1245)

ezt a kerdest nyugodtan megvalaszolhatod te, aki azt irtad rolam, hogy ejfelkor fel labon allva kukorekolok a hazteton.

Előzmény: ZöPö (1244)
ZöPö válasz | megnéz 2006.05.09 22:27:00 (1244)

Azt áruld el nekem légy szíves, hogy hogyan tudtál bárkire bármilyen jelzőt alattomosan ráaggatni? Megígérted neki előtte, hogy nem fogod ráaggatni, de te leitattad/elkábítottad és amikor hátat fordított neked egy sötét sikátorban, akkor te hirtelen, hátulról mégiscsak ráaggatad? Vagy hogy?

Előzmény: somi (1243)
somi válasz | megnéz 2006.05.09 21:52:41 (1243)

mivel a neveddel femjelzett forum jelenleg megfelelo jogosultsag nelkul nem olvashato, igy valoszinuleg nem kell tarts attol, hogy kivulallo az ott levo beirasaid miatt ilyen kovetkeztetesre jut elmeallapotodat illetoen.

Előzmény: Mijo (1241)
Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.09 20:30:13 (1242)

"...amiért arra szánta a fia magát hét évvel ezelelőtt, hogy bedőljön az Index emberkísérleteinek..."

 

Aaaaha! Érdekes retorikai fordulat.

 

Eddig azt híresztelted mindenfelé, hogy te találtad fel a "spanyolviaszt", te vagy a "nomeroúnó" ident, te indítottad el az egész sajátneveséget.

Most meg csak úgy kijelented, az egészből annyi biztos, hogy a Wágner "emberkisérletezett"?

Vazzzzeh, kevered ám rendesen.

 

Amúgy ne hergeld magad, ha az írásaidra reagálnak, hiszen ez egy fórum!

Vagy mi a fene:-)))

 

 

Előzmény: Mijo (1241)
Mijo válasz | megnéz 2006.05.09 18:17:18 (1241)

 

Kedves objektív látásmódú Wágner úr, megkérlek tájékoztasd már ezt a szerencsétlent, hogy egy "tény" onnantól nem tény, amikortól az érintett kijeleti, hogy a vele kapcsolatos állítás nem igaz, az onnantól dehonesztáció!

 

Még egy fentpesti önmagát főmoderátornak tekintő exmoderátortól sem az!

 

Tisztáznék valamit.

 

Ha valaki nem hajlandó olyan felhasználókkal szóba elegyedni (folyamatos tanácsodnak eleget téve), melyek szándéka az Index fórumain szinte kizárólag a rombolás; a bajkeverés; más felhasználók ellehetetlenítése, azokkal szemben miféle védekezési mód létezik a te irányításod alatt működő Indexes fórumvilágban?

 

Vajon a te értelmi szinteden minek minősül az, ha valakivel kapcsolatban (nem személytelen nicknévről, hanem egy ident státuszú beazonosítható felhasználóról lévén szó - azaz rólam) a dehonesztációt vitatva kijeleti egy másik felhasználó, miszerint az őt nem érintheti, lévén nem tartozik a dehonesztálhatók (azaz a becsületes, tisztességes emberek) kategóriájába?

 

Ha felteszem önmagamnak a költői kérdést, vajon ........-e az én anyám (ne keressünk logikát, és máris leköpöm magamat, hogy ekként szóba kényszerültem hozni őt), amiért arra szánta a fia magát hét évvel ezelelőtt, hogy bedőljön az Index emberkísérleteinek, akkor vajon a fentpesti morál szerint burkolt vagyok-e olyan mértékben, hogy ne tűnjek gyalázatos elmebetegnek? Ez csak egy kérdés áááám!

No és ki egyengeti az egy követ fúvó pszichopaták útját e vidéken?

Gyalázat!

 

(Somimodi, ehhez szólj, te, aki rámaggatta alattomosan az antiszemita címkét!)

 

Muity Mijo Bajáról,

akit rasszista elemek próbálnak meg levadászni az Index által

 

 

Előzmény: ZöPö (1238)
zygota válasz | megnéz 2006.05.09 15:46:16 (1240)

T. Moderátorok!

 

Budafok-Tétény múlt, jelen, jövő topik címének utolsó szavából kb. két hete csak a "j" betű látszik. Szeretnénk visszakapni övőnket!

Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 22:41:05 (1239)

Lehet, hogy igazad van :(

Előzmény: BoGar (1230)
ZöPö válasz | megnéz 2006.05.06 22:38:23 (1238)

1. Dehonesztálni (becsületétől, tisztességétől megfosztani) csak és kizárólag a becsületes, tisztességes embereket lehet.

 

2. A (1223)-ban sem személyeskedés, sem rágalmazás nincsen, csak a puszta tények, ráadásul azok is kérdés formájában megfogalmazva.

Előzmény: Mijo (1226)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 22:36:51 (1237)

Tehát ha valaki a Volánbusz vezetőit egységesen deviánsként határozza meg, ezután én azt írom, hogy inkább ő, akkor én kezdtem, amire ő még le is anyáz. Vitát itt le is zártank tekintem, a következtetést levontam a moderácioról!

Előzmény: somi (1236)
somi válasz | megnéz 2006.05.06 22:29:50 (1236)

nem nyitok vitat: te kezdted a szemelyeskedest (9649).

egy nap alatt lehiggadtok. vagy nem.

Előzmény: Grimbi (1235)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 22:17:05 (1235)

Azért neharagudj!

 

1. Nem én anyáztam le.

2. nem én írtam kirekesztő hozzászólást, amire azthiszem rendkívűl finoman válaszoltam.

3. Ezek után először én lettem kitiltva 1 napra, azután ő szintén 1 napra. Szerintem azért kettőnk szereplése ég és föld volt!

Előzmény: somi (1234)
somi válasz | megnéz 2006.05.06 22:12:54 (1234)

elsosorban ketten flameltetek.

Előzmény: Grimbi (1233)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 22:01:54 (1233)

A moderátoroktól kérnék indokot is!

Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.06 20:11:55 (1232)

(Hogyan is fejezzem ki magam, hogy ne legyen egy újabb gajbékolás a dologból.)

 

Kevdes Mijo, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Valszeg azért lettél ennyire bezárva, mert valótlan állításod gyümölcseként teljes mértékben kimoderáltak, és kizártak egy olyan tanult, hiteles embert, egy kissebbségi önkormányzat elnökét, aki egy egészen más megvilágításból mutatta be az ügyek állását kissebbségetek elismertetéséért folytatott harcotokban. És amely vélemény nem illeszkedett a te szépen felépített, nem kevés alantas, hátsó szándékot is bőven tartalmazó koncepciódba.

Bizony, már megint az fránya önös érdek ITT IS bizonyítást nyert, és az ilyen aljas indokból elkövetett mószerolást vagy teljes kizárással, vagy teljes bezárással szokták "jutalmazni".

Szó köztünk, szerintem ezt az félrevezetéses trükköt olcsón megúsztad.

 

Juteszembe, én nem személyeskedtem az 1223-ban hanem tényeket írtam le. Ha azok a tények számodra kényelmetlenséget okoznak, én arról nem tehetek.

 

 

Előzmény: Mijo (1226)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 19:10:01 (1231)

Nincs moderátor joga, legalábbis cucu néven nincs (általában másik nicken vannak). Ha így nem megy van más eszköz is.

Előzmény: BoGar (1230)
BoGar válasz | megnéz 2006.05.06 19:03:14 (1230)

Ő ilyen. Ilyennek ismertük meg és biztos, hogy élvez valami védelmet, hiszen nem te vagy az első akivel vita helyett ilyen módon veszekszik, és még sose tiltották ki több napra ilyen miatt.

Előzmény: Grimbi (1229)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 18:39:58 (1229)

Már másokat is sérteget, rágalmaz. Sajnos ez tőle alap. Azt se bánnám, ha kitiltanák:((

 

9696

Előzmény: Grimbi (1228)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 17:08:52 (1228)

Úgy látom, hogy a T. hozzászóló azóta is érvek helyett csak személyeskedik keményen.

Előzmény: Grimbi (1227)
Grimbi válasz | megnéz 2006.05.06 16:43:11 (1227)

T. medoratura!

 

Kérném pihentetni a XVII ker. topicból 

cucu felhasználót a következők miatt:

Igencsak kirekesztő, sokak számár sértő hozzászólás:

9648

9650

Anyázásért

9651

9652

Mijo válasz | megnéz 2006.05.06 15:36:11 (1226)

 

Tisztelt Wágner úr, mint jól tudod, évek óta nem állok szóba egyes felhasználókkal a fórumokon (ezek egyike az alábbi is), ami nem jelenti azt, hogy időnként ne érezzek késztetést arra Indexes státuszom szerinti másodosztályú állampolgárságom ellenére is, hogy személyemmel kapcsolatos dehonesztációk ellen ne emljek szót.

 

Ilyen ugyan akad számtalan a fórumokon, de most alábbiakról jelentem ki, hogy személyeskedésével egyetemben jelentős hányadában rágalmazó tartalmú, ami miatt akár tőled, akár soraimat észlelő moderátortól kérem haladéktalan törlését.

 

Csak törlést kérek, hiszen más ilyenkor evidens egyéb retorziót ismert okok miatt hiába is kérnék.

 

Optimista módon bátorkodom bízni abban, hogy merész hangvételő kérésemmel nem borítok további szankciót saját személyemre és klubfórumunkra, ahogy ez történt legutóbbi alkalommal is, amikor merészeltem egyik felhasználó, személyemmel kapcsolatos fotópublikálását és a fejem abalében történő álmodozását kifogásolni. 

 

Hálás köszönettel: Muity Mijo

Baja

 

 

Előzmény: Thernitibi (1223)
Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.06 14:16:28 (1223)

Kedves Mijo

 

Ugye, te vagy az a Mijo, aki Gara fórumán az általad nyitott (egyben sajáttopik moderátor is) topikból a veled nem egy véleményen lévőket?

 

Ugye te vagy az a Mijo, aki nem engedte be a klubfórumára a tőled erősen eltérő véleménnyel bíró kissebbségi önkormányzati elnököt?

 

Ugye te vagy az a Mijo, aki addig gajbékolt, nyalt a kedves Wágner úrnak, míg az elvtelen módon átnyúlva a régiómoderátorokon, kivágta a Garai Szerb Önkormányzat Elnökét a Bajai-régió önnáló fórumból, mikor erre semmiféle MM szabályra hivatkozva nem tudott magyarázatot adni???

 

És ugye, te vagy az a Mijo, aki klubfórumát sokszor elvtelen mocskolódásra használja, amelyből becsületsértési ügy is kerekedett?

 

 

Előzmény: Mijo (1220)

bigacsiga2003 válasz | megnéz 2006.05.06 13:55:11 (1221)

tisztelt modik, az érdiek foruman belul az anyazo topicban feltunt egy nickemhez feltunoen hasonlito szemely. kérném hozzaszolasai torleset, nemtudom ki, mitakar, és nem is erdekel, de zavar. köszönöm szépen.

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9122875&la=54600231

 

 

Előzmény: Mijo (1220)
Mijo válasz | megnéz 2006.05.06 09:21:55 (1220)

 

Kedves Wágner úr, klubfórumunk ilyenek miatti olvashatatlanságára tekintettel, nem tartod az alábbi cinizmust velőtrázó sikolyokkal tarkítottan "mulatságosnak"?

Én sírni tudnék ....

 

 

Előzmény: Thernitibi (1217)
oskar666 válasz | megnéz 2006.05.05 19:41:38 (1219)

Off: (mert itt ugye ez markírozottan indokolt...)
Szia, T9!

Tudod, a régi vesszőparipám Kádár János egy nagyon frappáns szlogenje:
"Aki nem politizál, az olyan nincs... aki tagadja a politikát, az is egyfajta állásfoglalás..."
(Mondjuk ő ezt másra értette, de szó szerint véve ez itt is indokolt. Szerintem. Max. gumicsirke. Vagy max. mehetek a ....ába..:_)) On:

Előzmény: T9 (1218)
T9 válasz | megnéz 2006.05.05 11:05:24 (1218)

Szia Oszkar!:)

 

Igazán nem csodálkozom azon, hogy kiakadtál. Ez a válasz fából vaskarika.

Azt felvállalni egy modinak, hogy minden topikból - a Polidili-t kivéve - a politikai jellegű hozzászólásokat kitörli - megkockáztatom - lehetetlen küldetés.

Ha meg nem törli ki MINDET, akkor jogosan felmerülhet a kérdés, mégis mi alapján szelektál? Kinek az ízlése alapján? Nem gondolja, hogy ezzel egy fontos alkotmányos elvet, a véleménynyilvánítás szabadságát sérti?

 

Kérem a modit, ha technikailag lehetséges állítsa vissza a törölt hozzászólásokat eredeti helyükre a kedélyeket megnyugtatandó.

Előzmény: oskar666 (1215)
Thernitibi válasz | megnéz 2006.05.05 09:09:35 (1217)

"Hozzászólásomat lementettem, mert hát manapság...."

Hát ez az! Nem hogy egyre prulárisabb lenne a rendszer, hanem egyre sarkosabb, egyre kiszámíthatatlanabb, bratyizások okán egyre részrehajlóbb, ezért a vélemény nyilvánítás szabadsága egyre több kárt szenved.
Hiába tudjuk helyileg, hogy mi az a téma, amely mozgatna egy régióvitát, ha "központilag" belenyúlnak, széttörnek egy esetleg rossz hangnemmel induló, de alapjában véve jó irányba haladó, több inaktív résztvevő érdeklődésére számot tartó helyi véleményütköztetést. Ezért sajnos egyre több meghatározó, hitelt érdemlő véleménnyel rendelkező ember hagyja el ezt a megnyilvánulási lehetőséget.

Mijo Creative Commons License 2006.04.22 0 0 281

 

És így sem igaz, mivel van cím, melyben csak 33-34 karakter megjelenését teszi lehetővé a rendszer.

 

 

Előzmény: Mijo (280)
Mijo Creative Commons License 2006.04.22 0 0 280

 

Remélem csak átmeneti állapot, hogy a topikcímek karakterszáma 40-ről 37-re csökkent.

Jelenlegi látszatában jó hülye képet fest egy halom cím esetében.

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.09 0 0 279

 

Lám a net, mi mindent ki nem hoz.

Hasonszőrűek előtt imponálni akaró egyenruhás csökevény a végekről, ellenére, hogy életünkben nem találkoztunk, hozzátartozói szexuális vegzálása helyett kipécézett magának, biztos tetszem neki az iwiw oldalain, de ezt bátortalan a kis mismásoló direkt előadni, inkább sunnyog fajtájára jellemző módon a kulisszák mögött. Szerencsétlen :(....

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.01.12 0 0 278

 

Alábbiak tekintetében még egy apróságra rámutatnék, aminek, mint fel-feltűnő - valójában jelentőséggel alig bíró - 'jelenségnek' nem igazán értem okát.

Jól tudható, hogy akad egy gyermekkacsónyi 'érdekesen gondolkodó lény', melyek számára savanyú a szőlő, és szerénységemet szívük szerint leginkább egy kanál vízben megfojtanák. Ezeknél infantilis módi dívik, ez pediglen a 'ketrecezés', a 'majmozás' - olcsó szórakozás éccsanci csököttagyú pujáinak. Ez erre a klubfórumra, és nem nehezen kibogozható célzattal rám vonatkoz(hat)na.

Igen, -hatna, ha én virtuális rabigán tengetném fóruméletemet. De ez nem így van!

Ugyanis polgári nevemből képzett nicknevemet használom itt, a zártkörű klubfórumban, az Index azon más fórumaiban pedig, melyek részemről érdeklődésre tartanak számot, a következő, személyemmel egyértelműen azonosítható nickjeimen folytatok beszélgetéseket: BAJAI 'SAJÁTNEVES', www.bunjevac.hu, dalmatinski podrum.

 

Hát igen, a vágyálmok és a bili valós tartalma közötti különbözések ...

 

 

Előzmény: Mijo (277)
Mijo Creative Commons License 2006.01.08 0 0 277

 

Kedves Wágner úr!

 

Részedről leginkább kifogásolt volt mindig is részint a személyeskedő "átmutogatás", részint a bajai régióba nem illő "politizálás"!

(Méghogy rejtett zugok :(((....., piha!)

 

Ugyan vajon mi folyik a belinkelt két topcban hosszú hónapok óta!? Lovat adva résztvevői alá!

 

Turáni Lajos nicknevét, vajon mi miatt nyíratták másként gondolkodók ki? Egy klubfórumból!!!

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.10.07 0 0 276

 

Minél lejjebb csúszik valaki, annál inkább képtelen disztingválni.

Terry Rácz Károly Black a példa erre, ki próbál igyekezni, vért izzad, de csak-csak képtelen kibújni eredeti bőréből.

 

Volt nekem a minap, egy klubfórumon belüli hozzászólásom.

Amiből egy, a magyar nyelv gyakorlásában igen gyenge képességű alany, pár sort idézett, majd közönségét nevetésre ingerlő módon ("Nevessünk, az jó!!!!"), önmaga elmebéli hiányosságira ügyet sem vetve, legyagyásozott. Piha, mintha a Palika tette volna ...

Hanem, erre felfigyelt a mi vidékünk thernyblekje, és a rá jellemző módon, ismét előadta egykori belépőjét (lásd: ominózus anybaszásra történő felszólítása, amikortól szarba sem vagyok hajlandó venni), hahotával festve azt alá: :-DDD!

Ahogy egykori bugrisságának, úgy ennek sem lesz "természetesen" semmi következménye, mitöbb, majd a közelgő "talin" kedélyeskedve meg is lészen lapigatva a háta, hogy hiszen, milyen fasza gyerek vagy te puszikomám.

Gratulálok Index!

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.07.14 0 0 275

 

 

Próba, vajon működik-e gyakorlatilag is a klubfórumunk, vagy csak elméletileg.

 

Felfoghatatlan számomra, hogy annyi konkrét jelzés után miért "kellett" bennünket másfél hónapig szüneteltetni :((....!?

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.05.25 0 0 274

 

De itt van az alabbi csudaleny keblesbaratja is, melynek most L4U58U8 nicken jegyzett okossagat idezem be.

 

L4U58U8 válasz | megnéz 2005.05.25 10:48:42 (36399)

Jaj, Kilroy, ne csináld! 1) Tudható, mert ott van a bemutatkozásában. 2) Az ismert nickjeivel sehova nem írhat, mert azok a ketrecére klubfórumára vannak korlátozva.

Előzmény: Kilroy (36398)

 

Mint koztudott, e nickkel torteno azonosulas bosz tagadasaval bukott be latvanyosan a moderalas cimu topicban a legkedvesebb alacsonyregszamostok, ugyano leli oromet abban, hogy figyelemmel kiserve klubforumunk tartalmat, rendszeresen tippeket ad moderatoraidnak, melyek dobbenetes modon ugy tancolnak, ahogy ez az onkentes moderator futyul.

Mivel kerni barmit is felesleges, en telleg nem tudok mast javasolni neked, mint azt, ha ennek ekkora reputacioja van meg mindig mindazok ellenere, melyek hozza kotodnek az elmult evek viszonylataban, hogy add at neki a jogart, es hadd huzzunk el a budos valagba az Indexrol egyszer s mindenkorra parezren.

 

Tudniillik, toled meg nem volt szerencsem megtudni azt, milyen oknal fogva nem all modomban irni a klubforumon kivul sem a Mijo, sem a Muity Mijo nicknevemen, de ez a halalomra folyamatosan vagyo exmodera van olyan jolretesult, hogy tisztaban van a velem kapcsolatos dolgokkal.

 

Na most akkor hogy van ez? Az Epiteszben toled szerez tudomast mindezekrol, es ugatja ki indiszkret modon, vagy pedig talalt meg toled is okosabb Indexest, ki ellatja ot autentikus informaciokkal?

Olyan jo lenne, ha egyszer vegre mar en is tisztan lathatnek.

Egyebkent ennek a javaslatara tortent legutobbi vegtelenul snassz torlestek a klubforumban csak egy valamit bizonyit: megsem fikcio az, amit ezzel kapcsolatban eloadtam neked. Talan nem is Rejto Jenorol kene szobrot allitanotok :(((...., mely anyagara lennenek konkret tippjeim.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.05.25 0 0 273

 

Wagner ur, hadd ne soroljam azoknak a mocskossagoknak a vegtelen tarhazat, melyekkel altalatok jovialisan kezelt kezelteknek koszonhetoen sikerult klubforumunkbol elriasztani nagyon sok joravalo embert, de ismetelten felmerul bennem a kerdes, az ilyen konkretan szemelyeskedo bofogesek tendenciozusan kivanjak a valtozatlansag erzetet kelteni passziv klubtarsaimban!?

Ennel a zakkant szerencsetlennel disztintgvacio koztudottan deka sincs, de nekem, kinek semmi kozom sincs sem hozza, sem a fajtajahoz, milyen oknal fogva kotelessegem elturni a szemelyemmel szembeni folyamatos basztatasait?

En sem foglalkozom a pofa zurzavaros dolgaival, hat kerlek, szakitsa mar le vegre valaki rolam, ahogy tenni szoktak embereid klubforumunkra gyakorolt allandosult presszioval. Szakitsatok le, mert nekem valahogy nem all ra szam, hogy a tole megszokott eloadasban emlegessem az anyukajat.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.05.19 0 0 272

 

Felfoghatatlan, hogy valaki képtelen legyen tudomásul venni egy önmagával kapcsolatos megmásíthatatlan tényt, miszerint le van szarva! Örökre!

Szótagolva, hogy a gyengébb felfogóképességűek is értsék: Ö-RÖK-RE LE VAN SZAR-VA!

(Ezek kapcsán önmagáért szól a moderálás című topic.)

 

Ahogy az is felfoghatatlan, hogy klubfórumunk egyik tagja (barkasarja), közénk történő ártatlan invitálása mitől jelenthet törlési, mitöbb letiltási alapot az Index fórumai bármelyikén!?

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.05.07 0 0 271

 

Még mielőtt az alábbi igényem miatt sikeresen verné rám a figyelmetlen hülye minősítést, az önmaga Indexes fórumain betöltött vélt fontosságát csomolungmai magasságokra emelő agyi nyomoronc, érdeklődést mutatnék az iránt, hogy a Csávoly című topic klubfórumunkba történő visszahelyezéséhez hasonlóan számíthatunk-e, a már jelzett többi topic visszahelyezésére is?

 

 

Előzmény: Mijo (259)
Mijo Creative Commons License 2005.05.04 0 0 270

 

Kedves végtelen bölcsességgel hallgató Wágner úr!

 

Vajon milyen nagyságrendű hirdetőjévé kéne válnom az Index Rt. hírportáljának ahhoz, hogy ne legyen hátrányos megkülönböztetésű érzetem némely "jelenségek" kapcsán?

 

Vajon miféle akár a múltba, akár napjainkba nyúló személyes kapcsolattal kéne rendelkeznem az Index Rt. némely nyomatékot jelentő tulajdonosához ahhoz, hogy ne legyen hátrányos megkülönböztetésű érzetem némely "jelenségekkel" kapcsolatban?

 

Volt veled, Wágner úr, egy kellemesre kerekedett "talink", mely során "pár dolgot" megbeszéltünk, és melyekhez - komolyan véve szavaidat - az érintettekkel következetesen tartjuk magunkat.

 

Ezzel szemben van egy megszokhatatlanul megszokott fórumszeglet, mely egyes tagjai nagy ívben szarnak igényeidre, és azt a gennyes stílust folytatják, amit lényegében abba sem hagytak!

 

Kezd a bölcsességed művivé és nevetségessé, a gennyeskedők stílusa pedig enyhén szólva unalmassá válni!

Ha te valóban komoly embernek tekinted magadat, akkor talán időnként illene az általad kihangsúlyozottak szellemiségének is hasonképpen következetes módon nyomatékot adni. És nem úgy, hogy ami számotokra kínos, azt nyom és magyarázat nélkül leradírozzátok!

 

Lehet, hogy számodra/számotokra ez az egész fórumozás csak egy infantilis játék, ennek ellenére úgy te, mint számtalan moderátorotok mégis nagyon jól érzi magát benne, nagyszerű időtöltést és lelki kielégülést jelent számotokra.

Résztvevők hiányában nem lehetne ilyen olcsó örömötök!

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.05.01 0 0 269

 

Tisztelt Wágner úr, a következetes részrehajlás nélküliség jegyében milyen ok miatt megtűrtek az ilyen gyatra kódolással előadott nyálverések, illetve hát ilyen gusztustalankodó "átmutogatásokra", "átidézgetésekre" tekintettel, kifélék/mifélék igényének engedve és miért lett teljes tartalmával eltűntetve több klubtopicunk is?

 

Példa okáért a Talijajink, azaz ittend szójunk szálával című, de így jártunk a "nyóckeres" és a "vezető-adminisztrátorhoz" szóló témakörrel is.

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.04.26 0 0 268

 

 

Stork József ident státuszú résztvevőnk legújabb nickneveMilyen "érdekes" is ezeknek a fórumoknak a világa, tele-tele meglepetésekkel, íme például ez a stork-osztódás!

Az új nickregisztrálás azt jelzi, hogy Stork József ident státuszú résztvevő olyan régen írt story nickjén, hogy már nem is emlékszik rá, ezért regisztrála a jstork új nicknevet magának.

Mi következik mindebből? Csupán csak annyi, hogy story nick egyike azoknak a nickeknek, melyek olvashatatlanságunk ideje alatt szabadon garázdálkodhattak klubtagként e fórumban. Ez a nick is egyike azoknak, melyet elloptak, mellyel visszaélve illetéktelen "valaki" írt, a valódi Stork József nevében.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.04.21 0 0 267

 

Antalom, engedd meg, hogy mutassak neked valamit, amit eddig vélhetően nem vettél figyelembe.

 

Íme:

 

"Fórum »  Regionális közösségek »

 

Mijo Baja Klubja

 

Zárt klub Mijo vendégei számára, Bajával és a Bajai Régióval kapcsolatos kérdések megbeszélésére"

 

Ezt a klubfórumot ezzel a felvezetővel bocsátotta rendelkezésemre, klubtagjaink rendelkezésére a gazda, azaz a helyet és lehetőséget adó Index.

És ha hiszed, ha nem, én erre büszke vagyok, ilyen valamit nem akárkinek jut osztályrészéül. Nekem és azoknak, kik felvállalják a beazonosítható fórumozást, úgy hozta a sors, hogy adottá vált. És hidd el, nem véletlenül van emiatt számtalan irigyünk, nem véletlenül savanyú a szőlő, azaz folyamatos cél klubfórumunk totális szétzilálása.

Volt egy nagyon randa dobás, amit én soha nem fogok tudni megaláztatásunk miatt megbocsátani, ez a több hónapon át tartó olvashatatlanságunk, amit pár hete feloldottak.

Ennek a karanténnak a fő oka (egyesek imádták ketrecnek aposztrofálni), ha hiszed, ha nem, az a "világmegváltó" politizálás volt, amit jellegében nem egy klubfórumba valónak tart az Index. Ugyanis nem véletlenül tömörítették a politikai témaköröket egy szakajtó alá (lásd: PoliDili), ahol az ott zajló "sajátos légkör" miatt, egyetlen nick virtuális életére sem érdemes komolyabb fogadást kötni.

 

Nos, kérlek, a te eddigi fórumtündöklésed alatt minden 100 hozzászólásodból 95 klubfórumon kívüli. Szuverén jogod, hol írsz. És miről írsz. Számodra a klubfórum témakörei érdektelenek, neked ez a város úgy jó, amilyen. És én ezt esetedben bizonyos értelemben meg is értem, hiszen lényegében e város emlőjéből csepeg ajkaid közé az életet tápláló tejecske.

 

Tehát számodra, mint azt a fórummúltad is bizonyítja, a magad módján folyó politikai "elemzések" a fő vezérelv, ami leginkább abból áll, hogy be-beidézel hol egy-egy jobboldalt magasztaló, hol egy-egy balodalt bíráló írást, majd afféle félmondatokban hozzácsapsz valamilyen megjegyzést, mely általában vitákat, sárdobálást, mocskolódást generál a tőled eltérően gondolkodók részéről. És ezek a tőled eltérően gondolkodók szinte kivétel nélkül olyanok, akik hol különböző, hol egyező okok miatt nemkívánatosnak minősültek a mi klubfórumunkban.

Na most, számomra ebben csak az az irritáló, hogy klubfórumunkban alig-alig szólóságod ellenére is ilyenkor mi a vád, hogy a "Mijóék jönnek át ide basztatni bennünket"! Csak mert te köztudottan barátom vagy, csak mert te a klubos passzivitásod ellenére is a klubfórum jegyzett tagja vagy.

Hát a nagy tarka magyar faxt! Velem és a klubfórummal ilyenkor ne azonosítson senki! Se téged, se mást! Tőlem nem kellett, hogy a Wágner velem kapcsolatban bármit is kérjen, hiszen nagyon jól tudja, hogy én évek óta nem írok olyan szférába, ahol irritáló lenne a jelenlétem (nevezzük ezt "túloldalnak"), ahogy azt is jól tudja, hogy az őáltala rendelt diszkriminációnak köszönhetően jogom sincs írni klubfórumon kívül sem a Mijo, sem a Muity Mijo ident nickemen. Gondolom mindezért kárpótlásul adta a Mijo Baja Klubja egyediséget. A diszkriminációt visszautasítom, az egyediséget ugyanakkor köszönöm. Nagy zsugás a vén gazember, nem véletlenül Wágner úr a neve.

Neked abban van szerencséd, hogy eddig még nem volt "szerencséd" közelebbi kapcsolatba kerülni más, kevésbé joviális változataival, mint például a Zaturek Manfred, hogy Papa Krestről, a virtuális bérgyilkosról ne is szóljak. Ha sokáig akarsz fórumozni, és ne adj sors, ezek szólítanak meg, akkor inkább sóhajts jó mélyeket, és lassan komótosan gondolkodj el a múlandóságról.

 

Egy valamit nem vettél tudomásul: arrafelé, ahol te leginkább igyekszel "kiteljesedni", bizony a cuculista, mitöbb még az azt is megelőző ideológiai tömörülés a fő jellemző (hejnekkenfanság), és az ilyen egy köztudottan baloldali beállítottságú Index esetében dédelgetett szekciót kell, hogy jelentsen.

Igen! Az általános elvárások ellenére, ott folyhat "világmegváltó" politizálás, mitöbb politikai színezetű rágalmazások, becsmérlések, IRL-adatokkal visszaélő módszeres ellehetetlenítések, hosszan sorolhatnám még, mert azokkal szemben - ha tetszik ez neked, ha nem - te, én, mi csak másdorendű felhasználói lehetünk az Index fórumainak! "Átugatni", "idézgetni" - Wágner fő bajai - csak nekünk nem szabad, "odaát" ennek semmi akadálya sincs, intézkedés hiánya miatt talán még ösztökélve is érzik magukat minderre.

 

Mindez természetesen nekem sem tetszik, undorral tölt el, de vedd már végre észre, a hatalom nem a mi kezünkben van, a hatalom nem a mi kezünkre játszik, úgy játszhatnak velünk, mint macska az egérrel, ahogy kényük és kedvük tartja.

 

Van még két dolog, amit nagyon határozottan a figyelmedbe szeretnék ajánlani: ez a kettő pedig az, amit szóban mondtam el neked bizonyos "furcsaságok" okozataként, és melyekről itt a fórumokon nem vagyok hajlandó szót váltani. Sok mindenről szólok, de van pár dolog, melyekről én is bölcsebbnek tartom hallgatni!

 

A legutolsó szempont pedig, amit szintén nem vagy hajlandó figyelembe venni (fogadni mernék veled, hogy a Modus Moderandi sosem volt még olvasmányod), és ezt inkorrektsége miatt akár valóban legutolsó dolognak is tarthatjuk: az Index fórumain történő intézkedések SZUBJEKTÍV alapon nyugvóak, senki sem köteles beszámolni döntése okairól! Erre varrj gombot, öcsipöcsi!

 

Öllel: klubtársad

 

 

Előzmény: farkasanti (266)
farkasanti Creative Commons License 2005.04.21 0 0 266

No aranyosdrágalelkem: Abánatos t....m törődik azzal, hogy ki mit tanácsol és mond, vagy gondol rólam,nekem!! Neked és a szomszédban lévő főnöknek is mondom, nem érdekelnek a tanácsaitok, kizárásaitok és egyéb f....ságok!!! Nem tud meghatni, ha valaki-k félnek visszajönni, belépni, kilépni, vagy mittom én miket csinálni itt és a szomszédban, vagy bármellik fórumban, vagy topicban és ha Te is és a szomszéd főnök oktatni és kitiltani, megírtammá, hogy mégmittuoménmégmiket, akkó ménem űtök le eccé sörözni és akkó megbeszéhetnétek ezeket(valamikó úgyis haverok vótatok)!!!! Osztán most lehet sértőnnyi, köpködni, kizárni, bezárni, oktatnyi, humorizányi, meg mittoménmégmitcsinyáni!!!

 

 

 

 

Előzmény: Mijo (264)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!