Keresés

Részletes keresés

Miandi Creative Commons License 2021.05.04 0 0 29

Sziasztok. A párommal nagy kedvencünk volt a körőshegyi Völgyhíd kávézó. A minap jártunk arra, de szomorúan tapasztaltuk, hogy zárva van és ki is lett ürítve. A weboldalon nem írnak semmit róla. Nem tudjátok véletlenül, hogy kinyit e még valaha ? Nagyon sajnálnám ha nem, mert mesés a panoráma.

TamikaTa Creative Commons License 2013.04.07 0 0 24

Sziasztok! Ti jártatok már valamelyik macska kávézóba, mi a véleményetek, tapasztalatotok? Mi voltunk mindkettőbe, a damjanich utcai nagyon hangulatos, nagyon fini a süti, kávé, a személyzet extra kedves, a cicák meg tündériek, főleg a fehér ragdoll, bele is szerettem. Igazi randihely, van egy nagyon jó könyvük is pároknak, meg van egy csomó társasjáték is.

zpetas Creative Commons License 2008.12.01 0 0 21
Café Akkord a Krúdy Gyula utca elején, a Baross utcai villamosmegállónál. Az emeleten el lehet bújni, a múlt héten ott voltam a barátommal, hangulatos hely. Próbáld ki, nekem bejött :)
v575 Creative Commons License 2003.12.30 0 0 20
Szóval az reomantika netovábja nekem az volt mikor kimentünk szentendrére mindent körbesétáltunk, és azután egy eldugott kis kávézóban a templomos domb(?) lábánál lévő kis kávézó. "Nagyi" butorral, ki földalatti borospincékben. a neve Aqvincum kávézó. de érdemes arrafele sétálni mert számos kis roppanthangulatos kávézó leledzik arra:)

mima1 Creative Commons License 2003.07.10 0 0 19
Sziasztok! Ha nagyon jót akartok enni, akkor keressétek meg a Garai téren a Pálmai cukrászdát, vagy zuglóban a Tutti-Frutti cukrászdát, igaz, ezek nem beülős cukik, de isteniek a sütik. A tortakölteményeik meg egyszerüen csodásak!!!!!
nézzétek meg: http://www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu oldalukat! Mi már évek óta csak náluk vásárolunk!

Sziasztok
mima

Apus Creative Commons License 2003.05.22 0 0 18
Helló Mindenki!
Keresek egy kiadó cukrászdát Bp-en! Aki talál nekem egy jó helyet olcsón, élete végéig ingyen kap minden édességet tőlem!
ZSOLTEE Creative Commons License 2003.05.22 0 0 17
Sok szó esett a helyek árfekvéséről, ami valóban fontos dolog, de (nekem) mégis most az a legjelentősebb szempont, hogy milyen a hely hangulata, mennyire lehet szeparálódni, stb.
Az sem hátrány, ha nem asztal+szék rendszerű a hely, hanem olyan "puha, összebújós" ülőalkalmatosságok vannak. Remélem mindenki érti mire gondoltam, hirtelen a helyes terminológia nem jutott eszembe... :)
Szóval várom a javaslatokat egy kellemes budapesti randi helyszinére!
Előre is köszi!
rettegen Creative Commons License 2002.05.30 0 0 16
Tudnám ajánlani a tavaly is Budapest legjobbjának választott Ruszwurmot a Budai Várban a Miro utcájában. Ott aztán nincs zselatinnal tele egy süti sem, mindenben van anyag!!
RKata Creative Commons License 2001.11.20 0 0 15
Csak nem nagyon van hely, legalábbis estefelé. Viszont kevese(bbe)n tudják, hogy nemrég megnyílt a következő Vörös Oroszlán is a Ráday utca elején - ugyanaz a hangulat, tea- és süteményválaszték, csak talán nagyobb a hely (földszint + galéria).

Kata

Előzmény: Törölt nick (13)
originalqszi Creative Commons License 2001.11.20 0 0 14
No és a panziók! Az se mellékes!:))))))))
Előzmény: Tygger (-)
JO Creative Commons License 2001.11.20 0 0 12
ÜDV!

Gondoltam felhozom a topicot, hátha tudtok még egy két tippet adni!:) Ha nem túl nagy kérés 1-2 mondatos leírást mellékeljetek, thx:)

m.t.:
JO

Jó Ember Creative Commons License 2001.02.12 0 0 11
A József Attila utca - Október 6. utca sarkon, az árkádok mellett tavaly nyílt egy csuda hangulatos kávézó, Bécsi kávézó, vagy valami hasonló néven. Nemdohányzó hely, kicsi forgalommal, de bent a központban (még az Erzsébet tér is ott van átellenben a három metrójával+busz végállomásokkal, séta kezdőpontnak-végpontnak sem rossz). Százféle kávékínálat, süteményválaszték kb. Európás, árak átlagosa, de nem mondhatni, hogy túl belvárosiak. Nagy forgalom még nincs, nem is tudom, miből tartják fenn magukat?

Nyugodt szívvel ajánlom hangulatos lelkizéshez. Alkalmanként kultúrműsor is van-volt hétvégén, nekünk egy Hobo által elővezetett József Attila délutánhoz volt szerencsénk, fantasztikus volt!

Nyugodt szívvel ajánlja rendes pároknak egy
Jó Ember.

prr Creative Commons License 2001.02.12 0 0 10
Café Modern, pici és ultraronda a belső design. És nem olcsó.

r.

Bátky Dr Creative Commons License 2001.02.12 0 0 9
Ha a Puskinba viszed szíved választottját, akkor adódik a moziban lévő kávéház (azt hiszem, Odeonnak hívják).Ha zavar a zaj, akkor menj át az Astoria kávéházába, ott is meg lehet inni egy kávét/teát/forrócsokit viszonylag korrekt áron. Szintén ott van a környéken a Talk Talk, az sem rossz.
wice Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8
bizony, cd fu naon zsir, es kihozzak a teat kannaban, nem kell minden cseszeert kulon konyorogni. a berendezes inkabb sznobos, mint otthonos, de hangulat az van boven :-)
Előzmény: SZ.I. (6)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.11 0 0 7
"europa - nem draga"

javitok. draga, de nem kifizethetetlen, es szarabb helyeken is jartam mar marha dragan.

Előzmény: SZ.I. (6)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.11 0 0 6
cd fű : fustmentes, es kiraly hely, randizosnak perfect

darshan (kicsi), miro : ezek is jok nagyon

liszt ferenc teri kavehazak es egyebek: tenyleg sznob helyek, bolcseszekkel tele:) presztizsbol jarnak oda az emberek, megutaltam nagyon

europa kavehaz (jaszainal) kiraly, nem draga, galerian el is lehet "szeparalodni" bar nem ugy igazabol, csak olyan a legkor meg az egesz kialakitas, hogy nem zavaro, hogy masfel meterre masok is randiznak:)

most tobb nem jut eszembe. ami nagyon jo.

ABSENT Creative Commons License 2001.02.11 0 0 5
nemdohányzós helynek ottan van a camellia (asszem így írják) teázó a wesselényi utca sarkán. semleges hangulatú hely, viszont nincs tele, mint egyéb, általam ismert teázók, azonban 10-kor bézárja kapuit. az árak 200-500-ig, tea rogyásig.
ami nekem még bejött: aloé a Zichy Jenő utcában, a jókai tértől kell menni a jókai utcán, aztán egyszercsak balra a Zichy utcába, asszem a második. koktélok vannak szép számmal, 300-tól felfelé, meg pizza is talán, bár azt még nem ettem ott sose.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.11 0 0 4
Én a János-hegyi palacsintázót ajánlom. Egy kellemes séta után itt igazán fel lehet töltödni.
Bluebird Creative Commons License 2000.01.25 0 0 3
Kedves Tygger!
Hidd el, én nagyon szívesen mondanék neked ilyen helyeket, de egyetlen egyet sem ismerek, amit mernék ajánlani. Vagy a kiszolgálás szörnyű, vagy amit kiszolgálnak.
Előzmény: Tygger (2)
Tygger Creative Commons License 2000.01.25 0 0 2
A lényeg kb. annyi, hogy kulturált legyen, meg amit a topiknyitóban próbáltam összeszedni. Idevalók a teázók is - teás topikokból viszont sajnos _valóban_ egy határra való van, és nem annyira az ilyen helyekről, mint magáról a teázás olyan kultúrájáról szólnak, amit az ember már szinte sehol nem talál meg, csak ha maga teremti meg a megfelelő körülményeket... Ez jó hosszú lett, meg körülményes. A lényeg, hogy azok másról szólnak... :-(((
Csalódnom kell a Tasztaltársakban...? (örülök az eddigi 1, azaz egy hozzászólásnak, de igencsak lehetne több :-(( )
Előzmény: nomira (1)
nomira Creative Commons License 2000.01.24 0 0 1
A Planney épp ma nyitott egy topicot a Cukrászdákról, ott már van miről olvasnod. Pl. kávézók is vannak a terítéken, de ha netalantán teára vágysz, és teázót is szívesen látogatsz, ajánlom a teás topicokat. Van belőlük bőven.
Tygger Creative Commons License 2000.01.24 0 0 0
Pl. el lehessen vinni nyugodtan akár egy 0-s leányzót is :-)))
Tygger Creative Commons License 2000.01.24 0 0 topiknyitó
Kedves Tasztaltársak!

Könnyen lehet, hogy van már ilyen topic, de én béna votlam, és nem találtam, úgyhogy...
Szóval olyan helyekre vagyok kíváncsi, ahova az ember mozi/színház, ilyesmi előtt avagy után, vagy csak úgy elviheti az ember a szíve választottját... azaz ne legyen olyan zajos, mint a mekdonáldsz és a hasonszőrűek, legyen hangulata, de ne legyen kocsma-jellege...
Viszont jó, ha van _igazi_ forró csoki, mentatea, vagy ilyesmi...
Az áraktól függetlenül lehet ajánlani bármit, ha jó, csak a hely leírásában térjünk ki az árszínvonalra is.

Bízom az ízlésetekben és a tapasztalataitokban; ugye nem hagytok cserben?

Tygger

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!