Köszi! Ezt láttam, hallottam én is, talán valamikor tényleg hallunk többet is belőle. A Creatura tetszett, kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnának elő...
Ingyenes, cserébe ott lesz boldog-boldogtalan, addigra emelkededt (...) hangulatban. 12 éve lakunk itt, ilyen, igényes,figyelmet érdemlő és igénylő fellépő még nem volt a Főtéren, kíváncsian várom.
" "Vagy-e még? (...) Vagyok." Ritkán szólunk, de szólunk. Most például június 11-én Csömörön, ahol eljátszunk régit és újabbat, halkan és hangosan. Gyertek, nincs messze - főleg Csömörről, mert onnan tényleg közel van, de Pestről meg kivisz a HÉV. Többek között. Szóval legyél te is többek között, méghozzá a nézőtéren, mi pedig zenélünk neked. "
Azért nekem a Kéglidal meg az Utcán meg ezekben a dalokban nagyon idegen volt a szimfonikus hangzás. Meg felesleges. De az tény, hogy ha valaki képes bármit bármire úgy meghangszerelni, mintha az mindig is úgy szólt volna, az PP.
Biztosan ezt is meg tudja valaki magyarázni, ahogy Presser jelenlétét a megasztárban is megmagyarázták.
Amikor meghallottam (látni nem láttam mert nincs tévém) az összes lemezt kidobtam mérgemben amihez köze volt Pressernek mert úgy gondoltam bemocskolta őket.