Nem látom át "ezt itten", de azt hiszem, hogy ez még az én duplatriplaságom nélkül is nehéz (netán lehetetlen) lenne akárki nálam józanabbnak is :)))
Valamelyest segít a dolgon a "Keresés", a "Kedvencek", meg az újabban nyíló önálló Fórumokra bontás - a Tasztal kissé "szellősebbé" válhat. Viszont a Tasztal akkor is megmarad Nagy Kondérnak, ahová mindenki mindenféléket beleönt és beledobál, na, ebből lehet aztán kihámozni azokat a dolgokat, amik már egy külön Fórum "rangjára emelkedhetnek". Gondolj csak bele, hogy milyen lenne most az OlvÍr, ha ez az összes fórum-topik-hozzászólás úgy "egybe' lenne"... :)))
A 7? pedig gyökeresen eltért a Tasztaltól - ott "irányított" beszélgetés folyt, ráadásul szerkesztő vezette és egyben cenzurázta (nem utólag moderátorkodott, hanem ő eresztette be azt, amit "beküldtek" és ezen kívül még törölt is - össze is vesztek rendesen ezen a népek, na, ahogy ill... de később - akkoriban tántorogtam be ide - még a szerkesztőségen belül is kitört a háború...)
Talán valami hasonló, csak sokkal jobb és demokratikusabb megoldás lehetne, ha egy-egy TopikGazda tarthatná egyben a saját topikját. Ha nem csak szórakozást, "csevelyt", hanem igazi tematikus beszélgetést akar valaki a topikjában, akkor nem ártana, ha technikailag módja lenne az offtalanításra, természetesen nemcsak neki, hanem mindenkinek a saját topikját illetően.
Tévedés, én nem támolyogtam a 7?-ben - épp akkor zárt be, amikor az OlvÍrba először beestem, viszont akkor még lehetett olvasni az archivumot, na, onnan ismerem a küzdéseket... Utána meg volt Új 7?, de az csak rövid ideig tartott, mer' mindenki beleesett a Mély víííízzzbe... brrrr... de aztán az is kiszáradt... mer'hogy Sör nem volt benne, azé' !
Hát a Wágner Úr, a bölcs öreg sztrovacsek még nem talált ide! Ô tudna mesélni! Egy dolog texett a 7kérdésében, ott aztán volt kemény adok kapok! Meg a Picsivari!
Mi az, hogy emléxem?
Mihancsik Nagyasszony ott találta fel a spanyolviszt minden héten.
Rezsö onnan indította jobboldali reptéit.
Ott tanultam meg, hogy Magyarországon hazaárulónak tartják az 56-ban "kiszakadtakat" és, hogy minden amerikai egy bunkó.
Hehehehh...
A 7? oly korban adta éjszakáink értelmét, amikor még éjszakáinknak volt értelme. Azóta a világmegváltás kiszorult a privátszférából, és senki nem hív fel hajnali 3-kor, hogy kapcsoljam már be a tévét. Ach, die schöne alte Zeiten.
Hontalan
Én csak a "nagy öregektől " hallottam róla, de szívesen hallgatom a meséket az ősi időkről, mikor még petróleumlámpa mellett, generátorral képeztétek az áramot a számítógép működéséhez....