Keresés

Részletes keresés

Zsige Creative Commons License 2000.01.22 0 0 10
rege" ez keszitet ki engem! mert kerlek nekem meg nem volt PC-en mult ev Septembereig...elhiszed nekem hogy ket joy-om ment oda? ahogy nem sikerult valami amit mar vcagy 1000 probaltam mindik odaveertem a joy-t:)
DE latom az Indy Jones-ba az a tuti hogy nem ideg tepo! es szep! es erdekes! komojan! nem aszt mondom hogy a Tom Raider nem szep de tuti nem szeb mint az Indy! MacFly:) igen? hat az yo
rage Creative Commons License 2000.01.21 0 0 9
Nos igen, valószínűleg limited save esetén lehet, hogy én is
a pokolba kívántam volna.Egyébként, ha megszeretnéd pontosan tudni a különbséget
a két program között, most az 576 Kbyte c. újságban találhatsz róla egy cikket,
ami kifejezetten ennek az ecsetelésével foglalkozik.
Nekem a TR1-től kezdve minden év vége ezzel a sorozattal telik, valahogy
olyan ez, mint a kedvenc zenekarod új lemeze.
Reméljük, Indy4 is lesz, s Te sem fogsz unatkozni.

Üdv,

rage

MacFly Creative Commons License 2000.01.21 0 0 8
Meg egy keves offtopic adalek a Lara - Indy kuzdelemhez, egy kicsit az sarcekker/stallone filmekben elhelyezett poenkodasra emlekeztet: a Last Revelation elso palyain valahol (reszletesebb info a lentebb emlitett site-on) egy foldbol kiallo tuskes csapdaban fekszik egy csontvaz barna kalappal es egy ostorral :)))
Zsige Creative Commons License 2000.01.21 0 0 7
Jol van latjatok ez a baj...en szoltam elore hogy nem yo a hejesirasom na...nem vagyok magyar!ezert kerlek titeket ne irjatok mar hogy szedjek elo Hejesirasi Konyveket na...

Aszt is kerem hogy ne kritizaljatok a masikat...
Gabeboy? ez most mi volt? most aszt aruld el nekem minek kell megserteni engem? hat en irtam a velemenyemet! en tudom!

Gyerekek! higyetek el ! Tomb raider maniakus voltam! de nekem kikeszitete az idegeimet...es akkor jott az Indy Jones...tegnap fejestem be! es elszomorodtam! mert ennel jobb jatekot a SNES-es RPG utna soha nem jatszotam...

Es igenis szerintem tok idegtepo! Jah! egyet elfelejtetem! nem mindegy hol jatszod a Tomb Raidert! mert en PSX-szen vitem vegig a ocsemmel...es tudjatok hogy ott limited a Save...ugyhogy panga...nekem az Indy Jones egy ujab bizonyitek volt hogy a Lucas Arts az a best...semmi mas...es mondtam a hejet hogy rolam meg a hejesirasi problemaimrol lenme szo irja le mar valaki a sajat velemenyet hogy miert lenne jobb a Tomb Raider az Indy-nel...mert akorhogy is nezuk szerintem joban ele lehet szorakozni az Indy-vel! Es figyelj!!! mondtam mar hogy a Demo gagy!!! az semmi! es tudjatok mi a fo! AZ UTOLSO PAJA AZ INDY-BE AZ AMI A ELVESZET FRIGY LADA ELSO JELENETE! INDY VISZAMEGY PERUBA ES OTT VAN A HULA IS ES MEG IS EMLITI ES AZOKA TUSKES CSABDAK A POKOK ES A SZOBOR HEJE! NAGYON RULZ JATEK!

Zsige Creative Commons License 2000.01.21 0 0 6
Jol van latjatok ez a baj...en szoltam elore hogy nem yo a hejesirasom na...nem vagyok magyar!ezert kerlek titeket ne irjatok mar hogy szedjek elo Hejesirasi Konyveket na...

Aszt is kerem hogy ne kritizaljatok a masikat...
Gabeboy? ez most mi volt? most aszt aruld el nekem minek kell megserteni engem? hat en irtam a velemenyemet! en tudom!

Gyerekek! higyetek el ! Tomb raider maniakus voltam! de nekem kikeszitete az idegeimet...es akkor jott az Indy Jones...tegnap fejestem be! es elszomorodtam! mert ennel jobb jatekot a SNES-es RPG utna soha nem jatszotam...

Es igenis szerintem tok idegtepo! Jah! egyet elfelejtetem! nem mindegy hol jatszod a Tomb Raidert! mert en PSX-szen vitem vegig a ocsemmel...es tudjatok hogy ott limited a Save...ugyhogy panga...nekem az Indy Jones egy ujab bizonyitek volt hogy a Lucas Arts az a best...semmi mas...es mondtam a hejet hogy rolam meg a hejesirasi problemaimrol lenme szo irja le mar valaki a sajat velemenyet hogy miert lenne jobb a Tomb Raider az Indy-nel...mert akorhogy is nezuk szerintem joban ele lehet szorakozni az Indy-vel! Es figyelj!!! mondtam mar hogy a Demo gagy!!! az semmi! es tudjatok mi a fo!

Gabeboy Creative Commons License 2000.01.20 0 0 5
Zsige!

Ez sok(k) volt. Egyszerű vagy, mint a faék. Játék helyett vedd elő a Magyar Helyesírás című könyvet. Rád fér. Nagyon.

Az Indy-nek csak a demójával játszottam, megítélésem szerint a külső grafikának a motorja ugyanannyit tud, mint a TR4-é. Viszont kedvenc professzorunk mozgása Laráéhoz képest azért hagy némi kívánni valót maga után.

A TR4-et még nem tudtam befejezni, 4-5 pálya van hátra, és nagyon tetszik. Vannak idegesítő részek benne szó se róla, de az összkép szerintem nagyon jó.

Igaz, hogy az egész sorozat megfogott, még a harmadik résszel is meg voltam elégedve, de azt el kell ismerni, hogy nem sok újítás volt az előzőkhoz képest.

Azt nem bírom egyébként felfogni, hogy miért lett ilyen iradatlanul bug-os. Adták volna ki februárban, de akkor legyen kész.

Én úgy vagyok a Tomb Raider sorozattal, mint a C&C-vel. Stílus-teremtő játék, amit számos klón követ, amik lehet, hogy túl is szárnyalják, de mégis szívesebben játszom a régivel.

Ennyi.

Előzmény: Zsige (-)
dulgabi Creative Commons License 2000.01.20 0 0 4
Nos, ami a véleményem: A TR és az IJ nagyjából egyenértékű, bár az IJ nekem is jobban tetszett.
És ami tény: Ennyi helyesírási hibáért a volt magyartanárom szabályos kivégzésben részesítene...
rage Creative Commons License 2000.01.20 0 0 3
Ami a Tomb Raider sorozat nehézségét illeti:
Nem tudom, hogy van ez, de azon ritka játékok közé tartozik,
amit cheat nélkül mindig végig tudtam játszani.

A Tr által szerettem meg végül is ezt a fajta játéktípust, s ha látok egy-két
ilyen programot még szívesen játszok vele.

Kipróbáltam az Indiana Jones-t is, az irányítását szoktam meg nagyon nehezen,
szép program, meg minden, de ugyanolyan másolata a Tomb Raider-nek,
mint ahogy Lara Croft másolata Indiana Jones-nak.
Az összehasonlítás teljesen felesleges.

Például a Drakan-nak a hangulata, s a zenéje is nagyon megfogott, azt is végignyomtam,
eddig a Tr másolatok között nálam ez volt a legjobb.
Csak az a halom bug ne lett volna.
A vita értelmetlen, mindenki játsszon azzal, ami neki tetszik.
Ha valakinek nagyon tetszik valami, írja le, ajánlja másoknak, de ne fikázzon le
játékokat, pláne ne annak a topicjában.

S jó lenne, ha a sok-sok játszadozás mellett egy kicsit a helyesírással is foglalkoznál
barátom, mert akárhová is fogsz írni, nem fognak komolyan venni.

Üdv,

rage

Musings of a CSM Creative Commons License 2000.01.20 0 0 2
Zsige!

Ennyi helyesírási hiba azért már túlzás.
Ha valaki ennyire igénytelen, akkor ne rontsa a többiek idegeit.
Amúgy a választékosságodon is lehetne mit javítani - némá, haggyámá...

Ha nem tetszett a TR sorozat, akkor kár volt annyi időt elpazarolni rá - szerintem jó volt, bár a történet a 3. részben enyhén (NAGYON) elbénázott :)
Egyébként nekem meg az IJ demója nem tetszett - sokkal kényelmetlenebb kezelni, mint a TR-t (mellesleg nem joy-jal játszom, hanem billentyűzetről). Na bumm, most akkor mi van...

TR elnevezése: most nem mindegy, hogy tömbradírnak vagy Lara Croft Adventures-nek hívják? SZVSZ jó, hogy nem minden pálya barlangokban meg a föld alatt van.

Előzmény: Zsige (-)
MacFly Creative Commons License 2000.01.20 0 0 1
elsore azt kerdeznem, hogy mi az olyan nagy baj a kulcsok keresesevel? ha ez nem lenne, nem csinalnal mast mint vegigrohannal a palyan es kesz. a kulcsok kenyszeritenek arra hogy korbejard az egeszet. es valahol ettol akar kalandjatek lenni.
kulcsok es kapcsolok nelkul talan a Drakanhoz hasonlitana leginkabb, ami nem volt rossz (szepen is nezett ki), de egy kalandjatekhoz kepest tul sok akcio volt. mig a tomb raiderben kapcsolok lassitjak a haladast (es gondolkodasra kesztetnek) addig itt ezt kulonbozo ellenfelek teszik espedig azert, mert ettol lesz kihivas benne.
reality Creative Commons License 2000.01.20 0 0 0
En vegignyomtam a Tomb Raider 1-4-et, Indy-ben is mar tul vagyok a felen, ugyhogy azt hiszem kompetens vagyok a velemeny-nyilvanitasra. Amit leirtal reszben igaz, de en annyira nem irnam le a Tomb-ot. Az elso ket resz szerintem csillagos otos fuggetlenul attol, hogy a ketto nem az elso nyomdokain lepkedett. A harmadik viszont teljesen gagyi, ez teny. Nincs igazi tortenet, iszonyuan nehez, raadasul a grafikan sem igazitottak joforman semmit. Tulajdonkeppen kidobtak a kettot megegyszer csak pepitaban. Raadasul van benne egy csapda. Ugye Nevadaban elkapnak, es elveszik minden fegyver es tolteny, amit addig gyujtogettel, es ha epp ezt a palyat csinalod utoljara, hat az eleg nagy szivas, ugyanis a pokra pisztollyal vadaszni nem leanyalom. A Last Revelation viszont szerintem jo, es azt hiszem itt sem az elso palya alapjan kellene itelni. Az meg, hogy nem tudod megcsinalni az elso palyat szerintem nem a keszitok hibaja. Van viszonylag kerek tortenet, erdekesek a helyszinek, kiralyak az atvezeto animaciok, csak a vege sehogy sem tetszik. Itt most nem arra gondolok, hogy Lara ottmarad a koleomlas alatt, hanem hogy tul konnyu elfutni Seth elol, semmi extra. Na mindegy ebbol meg akarmi is lehet. Lara is visszajohet a piramisbol, mint ahogy Von Croy is visszajott.
Indy-rol szolva a jatek tenyleg jo, nagyon jo kis feladatok vannak, el kell gondolkodni rajtuk, bar maga a jatek menete tenyleg eleg egyertelmu, sehol sem kell az egesz palyat korberohangalni egy kulcslyuk miatt. A mozgas eleg gazos, radasul nem olyan porgos, mint Laranal. Itt ha hirtelen mozdulni kell, akkor mar regen rossz. A halalom az, amikor kimaszik a vizbol, es szep nyugisan felteszi a kalapjat a fejere, mikozben mar regen elo kellett volna vennie valamelyik fegyveret, vagy ugrani kellene. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a Tomb-ban is volt egy ilyen mozgas, veletlenul ez is epp a vizhez kapcsolodik. Arrol van szo, hogy amikor feljossz a felszinre, es kozel van a part akkor tesz egy hatratempot, ami jelentosen keslelteti a vizbol valo kimaszast, es neha ez vegzetes.
So-so mindegyik jateknak vannak elonyei hatranyai, en mindegyik vegigjatszasat elvezem, elveztem a TR3-at kiveve, es szerintem ez a fontos.
Zsige Creative Commons License 2000.01.20 0 0 topiknyitó
nos kerem ez hoszu szoveg lez el elszantam megam hogy kimondjam...bocsa hejesiras hibakert...
kerem szepen...miert jobb a IJ a TR seriaknal...
Tomb Raider1:
Na ebbe a reszbe nem kotok bele! csaucs volt szep jatek bar enyhen nehez...vegyuk peldaul aszt a pajat amely ugy kezdodik hogy Lara felmaszik ahoz a nagy templomhoz...ott van az a szakadekor resz...ahol a Neptun meg meg par istenegtol kell akulcsot megszerezni...kerlke ma...hat az kurve nehez vol mar meg ne haragutok...asztan elcsesztek azt az utolso pajat...hogy nem az ki?
a iranyitas furcsa volt es sok hejen szivtunk emiatt...es tok bonuolult volt rap paja...
Indy Jones:
Elso paja nagyon szar...ott basztak el mert aki megveszi megunja mondvan hogy szar...mert ez van az elso paja az genyo...nos az iranytas...hat igen...mit is mondjak...az ugras reszlegben el van cseszve...nagyon nehez rendesen ugrani...meg benaskodik Indy...es el van enyhen tulozva az a resz ahol egy majd5 meteres szakadekot lezan atugrik...de asztan...a paja vegen erdekese val a jatek...mivel megjelenik Sophia...es ugye ez par Indi fantaikus szivet megboljgatja...

Tomb Raide2:
Na kerem...eltem egyik legszarab jateka...vegyuk a Tomb elnevezest! Kripta sir...barlangok ...elsaot kicsek..csapdak...de nem hogy Velenceba egy motor csonakal ...hagyal mar...ez mar tulzas...bazeg egy ijen stilusu jatekot varosba rakni...es meg mijen nehez...asztan nem kesz..mert ugye jon az opera...es a tengralatjaro...azokat az eletbe nem viszi vegig egy normalis gyerek...azutan meg a Kinai nagyfal? hat az egy kinzas..majd szetortem a joy-t...asztan meg tovab...nehez es elbasztak...

Indy Jones:
Nos a elso paja utan mer kezd izgalamas lenni...a story tok super...es az a jatek hogy nem minden 2-sodik percnel csabda vagy szakadek...erdekes...szep a paja..es van benne katona akit nemojan konyu kivegezni mint a Tomb-a...ott elrohansz es losz mint egy orult...it nem..itt visza lonek...es a pokok megmarnak akkor poison bebi...es nem oljan veszetul megy le mint a Tomb-a...

Tomb Raider3:

ehat ez mar tobb volt a soknal...szep nem mondom a story?> szar...na de hogy az elso pajat nem lehet atvinni joy oszetores nelkul?...baratom ez nemigaz...ezs nem csak az...de ember? megveszi a hujegyerek a 3 -mast...es el kezd bogni hogy az elso lepesnel meghal...est a jetekot a fanatikusoknak talata ki...es akik est vegigi tudtak vinni...le a kalapom elotuk! tisteletem!...a tobbi paja sem egy csucli...hogy bazze...Nevada? megint...egy Tomb Raider-t bereakine egy vbortonbe? hagyal mar...es London ba? hat kerdem en!!!??/ mijen kaland jatek ez? London ojan nehez hogy elbogod magad...

Indy Jones:
A kovetkezo pjak egyszeruen elamitotak...ojan gyonyoruek es elvezetesek...szepen meg vanak csinalva...nem labiruntus komplexumok!!! mint a Tomb-a...hagyal mar...Londonba kozlekedni kesz elet veszej...az Indy-be a hejszinek ugy kivanak talalva...es az elenfelek...nezd meg a Szeget pajan a capakat a vizbe...nem mert bemenni:)...ott van egy ijen Koreai kis bazis...hat az tiszta gyonyor...a viz alat egy lezuhat repulorol kerultek oda az emberek...szep...

Tomb Raider 4:

Ehez nem fuzok komentart: mar kibastam a CD-et a lejatsobol mikor megladtam az elso pajat...hat az hogy mar a storytok szar..DE HOGY NEM TUDJAM A TRAINING PAJAT VEGIG VINNE HAGYAL MAR...ezert ehez nem fuzok komentart...

Indy Jones:
Ebbe a jatekba erdekeseb a hejszinek es a Jarganyok! nezetek meg peldaul a Tomb-ba a kenut...mijen nehez mi?..na a IJ-ba is van egy vad vizi evezes...de aszt legalab lehet elvezni...ott van a motor csobak a Tomb-a..na tudod mit:)..mekora hujeseg volt....asztan a motor kocsi...na de kerlek...a IJ-ba legalab lehet 1 metert ugy hajta mint az orult nem mint a Tomb-a hogy minden 2 meternel meg lehet halni...nema...az IJ-ba elvezni lehet e Jipel menni...istenem de elveztem...es az IJ-ba van egy motoros banya kocsi...na kerlek..az a fo benne! kurve yo azal hajtani a banyakba!

Fegyverek:
Nos ezen a teren nem tudok tul sokat mondani...a Tomb-baa 3dik fegyvert meg ha nem talalod meg elcseszted...nehez amuniciot is talani hozza...az Indy-be legalab erdekesek a fegyverek es van bovem...igaz nem amibol kene de van:)...

Labirintus:
Mint ahogy elob is mondtam a Tomb akarhol is jatsodik egy kurve szar labirintus minden paja...
az Indy abba legalab nem kel egy pajan 10000 kulcs utan rohangalni...szoval igaz az Indy konyeb mint a Tomb...de akkor is...jobb...

Pajak:

Nos ebbe nem komentalok...szerintem ha egy skalan 0-10-ig lehetne merni a pajak szepseget es erdekeseget akkor a Tomb az 2 es a az indy az 10
...mert vegyuk peldaul a Piramisos pajat! az egy csaoda!es nem beszelek a tobirol...

Vegszo!

Gyerekek! ti dontitek el hogy mi hogy van...
De konyorgom! jetszatok az IJ-nst...nem banyatok meg! higyeteki el...es fentebi kritika az jogos...mert ez igy van..most akkor kerek meg valait hogy a Tomb raiderhez szoljon par szot hasonlitsuk osze de elob jatsza legalab a 7 pajaig a IJ-onst!!!

Koszi sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!