Ma 19:15 tájékán, a rend éber őrei, a Ráday utcában, a Kosztolányi Dezső utcánál, éppen két, már parkoló autó közé próbálták magukat bepréselni a mindentlátójukkal.
Hát, általában így szokott lenni, de szerintem vasárnap délben nincs akkora forgalom, hogy egy Honvéd utcától való elindulás után azért esetleg ne csúszhatna be egy, nem a száguldozás szándékával elkövetett 55-ig gyorsítás.
Rossz helyet választottak maguknak a rendőrök: az Üllői úton egész nap olyan nagy a forgalom, hogy nemigen van lehetőség gyorshajtásra. A Gyömrőire vagy a Honvéd utcába kellene menniük, ott szinte mindenki túllépi az 50-et.
Dél után az Üllői úton az Iparvasút és a Honvéd utca között, a mezőgazdasági bolt előtt, az elhaladókat mérték, a Szarvas csárda előtt meg várta az elfogó a szabálytalankodókat, mert így, ha egyből pénzgyűjtést végeznek, akkor már az 56 km/h-val közlekedőket is tudják büntetni!
"Kérdezném, hogy ki mit tud erről, de szerintem egyedül olvasom a topikot."
Túl sok újat én sem tudok hozzátenni (hozzáírni), néha én is úgy érzem, hogy csak egyedül olvasom a topicot,
de pl. a Cziffra György utcai átjáró két oldalára letettek a sínekre egy-egy betontömböt (nem mindha akár csak egy magányos 40 tonnás mozdonynak is akadály lehetne), és a fénysorompót elbontották.
Ja, és kitettek mindkét oldalra egy-egy "30"-as táblát a rutintalanoknak, akik nem járnak naponta arra, és nem tudják, hogy még 20-nál is szétrázza/veri az autót az átjáró.
Állítólag az Üllői úti kereszteződéshez hasonlóan kiszedik a síneket az iparvasút átjáróiból, és leaszfaltozzák. (Sallai utca, Halomi út, Péterhalmi út)
Kérdezném, hogy ki mit tud erről, de szerintem egyedül olvasom a topikot.
Dél után autóztam az Üllői úton a Thököly utca felől a Szarvas csárda felé, és mit látnak szemeim!
A réges-régen volt játékbolt előtt kinőtt egy sebességmérő a földből!
Délután meg elautóztam a Cziffra György utcába, mert reggel azt mondták a hírekben, hogy valami miatt sávlezárás, és rendőri irányítás lesz, és kíváncsi voltam, hogy mi történik.
Erre az orvosi rendelő előtt szintén telepítették a sebességmérőt!
A környéken nagyon sok helyen divat a gyorshajtás, például Cziffra György, Honvéd, Bajcsy utca, Halomi út. A Gyömrői útról nem is beszélve. Miért éppen a Királyhágó maradna ki?
A Királyhágó utcában az Üllői út, és a Halomi út között szokás a gyorshajtás, vagy a rend éber őreit csak kiállították oda délután, mérni, hogy meglegyen a statisztika?