Keresés

Részletes keresés

metró Creative Commons License 2004.11.25 0 0 10

 

 helló  

ez az első próbálkozásom,valamikor el kell kezdeni.

azt hittem  zenét lehet hallgatni , tévedtem úgy  tűnik.

  • üdv ,,metró,,

Előzmény: Hamster (9)
Hamster Creative Commons License 2000.03.05 0 0 9
Hát próbáltam nyitni egy full-ABBA-s topicot, de eddig úgy tűnik, hogy nincs érdeklődés iránta, pedig kíváncsi lennék az emberek érzéseire az eredeti együttessel kapcsolatban... :)

Hamster

Thamulus Creative Commons License 2000.03.05 0 0 8
Hallgatni nem tudom, mert bántóan a csajok hangja, nézni meg nem bírom, mert mindig előjönnek az agresszív nonhumán ösztöneim, ha meglátom a lópofájú csajt vigyorogni. >:(((
vki Creative Commons License 2000.03.03 0 0 7
Kicsit felhozom a topicot, ha mar az ABBA-rol van szo. :-)
Azert Benny es Bjorn is enekelt, bar Benny csak egy toredekszamban enekel szolot, de Bjorn viszi a primet pl. a Does your mother know-ban is, az Another town, another train (Ring Ring), meg meg egy par, foleg korai szamban.
Az ABBA Teens-rol: letoltottem ket mp3-at, elkezdtem hallgatni oket: az elso a Super Trouper volt. Kb. 10 mp utan belehallgattam a masodikba, es egybol le is toroltem mindkettot. Errol ennyit.
Előzmény: VALENT (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.17 0 0 6
Kalap sz*rt sem ér ez az egész Abba Teens "formáció". Óccsó megoldás, le lehet még húzni pár bőrt az ABBA-ról, a népek pedig úgyis megesznek minden fekáliát, amit nyomnak nekik.
Egyébként időnként szólóénekeltek a pacákok is, legalábbis egyről mindenképp tudok. "Why did it have to be me" a szám címe, az Arrival albumon szerepel. Mondjuk nem ez a legjobb daluk :)
Előzmény: VALENT (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.17 0 0 5
Kalap sz*rt sem ér ez az egész Abba Teens "formáció". Óccsó megoldás, le lehet még húzni pár bőrt az ABBA-ról, a népek pedig úgyis megesznek minden fekáliát, amit nyomnak nekik.
Egyébként időnként szólóénekeltek a pacákok is, legalábbis egyről mindenképp tudok. "Why did it ha to be me" a szám címe, az Arrival albumon szerepel. Mondjuk nem ez a legjobb daluk :)
Előzmény: VALENT (4)
VALENT Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4
Szerintem egyátalán nem rossz az Abba Teens, csak nem tudom, mit keres ott az a két srác a csapatban. Mert ugyebár az Abbában a két Björn írta a slágereket, amelyeket Agneta és Anni-Frid énekeltek, a két férj hangja viszont csak legfeljebb vokálként szólalt meg. Okosabb lett volna egy AA*Teens-nevű együttest létrehozni, persze a két fiú nélkülözésével.
Köpcös Creative Commons License 2000.01.13 0 0 3
Üdv !

Nem kell sokáig várnod. Ha nem is pop köntösben, de hallottam már elektronikus partyn a Light my Fire-t. Elég sok indiai hangszer (tán szitár, bár nem értek hozzá) volt benne, meg felújított basszus. Nem volt rossz, bár egy igazi rajongó biztos kiakadna. Olyan "ellazulós" volt a szám...

Köpcös

Előzmény: Zimbabwe (2)
Zimbabwe Creative Commons License 2000.01.13 0 0 2
Én is már csak a Doors számokat várom pop köntösben :) Azért ez már valahol siralmas, hogy vannak emberek, akik ezt veszik.
disp_ Creative Commons License 2000.01.13 0 0 1
Kár hogy énekelni nem tudnak...pedig kellemes feelingje van az egésznek...IMHO szép lassan feldolgozzák az ABBA számokat és utána nevet változtatnak Roxette Teens -re :)
Előzmény: VALENT (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.13 0 0 0
Nem olyan rossz az az Abbateens, csak minek?
Jaigen, itt illik beletenni, hogy 0
VALENT Creative Commons License 2000.01.13 0 0 topiknyitó
Nekem az ABBA volt a kedvenc együttesem. Amikor először meghallottam a 'Mamma Mia' szám A*Teens-es feldolgozását, nagyon nem tetszett. Most már kibékültem a 15,5 éves átlagéletkorú együttes zenéjével, sőt az egyik kedvencemmé vált. Ugyanakkor nem hiszem, hogy hosszútávon életképes maradna, hacsak nem írnak saját számokat. Nem hiszem, hogy ez az újonnan életre keltett ABBA-őrület sokáig tartana (sajnos)...
Vagy tévednék? Szerintetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!