Keresés

Részletes keresés

szasze Creative Commons License 2000.02.28 0 0 2
"Pozsony, 2000. február 28. (MTI) - A szlovák rendorség bizonyos következtetések ismeretében, ám bizonyító ereju tények híján sem tartja kizártnak, hogy az Interpol-körözés alatt álló szlovák állampolgárságú Ján Rohácnak köze lehet a Magyarországon elkövetett pokolgépes merényletekhez is. Errol Angyal Imre, Szlovákia országos rendorfokapitányának helyettese beszélt egy hétfoi sajtótájékoztatón Pozsonyban.
A SITA hírügynökség szerint Angyal azt mondta, hogy folyik a két országban történt robbantások lehetséges összefüggéseivel kapcsolatos következtetések ellenorzése. Magyar sajtóértesülésekre hivatkozva a SITA a Torgyán József és Szájer József lakása elott elkövetett pokolgépes merényleteket említi, s idézi: "E merényletek mögött nagy valószínuséggel az Ivan Lexa vezette egykori szlovák titkosszolgálat, a SIS áll". "

Dereng már valami ?

Előzmény: ZsombiGy (1)
ZsombiGy Creative Commons License 2000.01.12 0 0 1
Igaz!
De ez a felvetés, inkább arra irányul, hogy öttleteket gyűjtsek, mit lehetne tenni egy bizonyos cél érdekében, ha kell politikailag, de legfőképpen társadalmilag
Előzmény: Aggborsó (0)
Aggborsó Creative Commons License 2000.01.12 0 0 0
Van egy 0lyan f0rum, hogy p0litika
ZsombiGy Creative Commons License 2000.01.12 0 0 topiknyitó
Nem tudom, ki, hogy van vele, de én azt tapasztalom, hogy 10 éve sztrájkol a mindenkori hatalom a közbiztonság kérdésében.
Véleményem szerint meg kéne határozni az elégséges szolgáltatást ebben a témakörben is. Úgy gondolom, hogy nem csak a választások idején kéne csak zászlóként lengetni e témát, hanem igenis: áldozni kell rá.
A botránypolitizálás helyett, ezzel is foglalkoni kéne végre, még mielőtt késő lesz, hacsak már most is nincs későn.
Zsombi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!