Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2000.02.05 0 0 15
Bocs, hogy csak most reagálok, ne haragudj, nem voltam netközelben sokáig.

Szóval a gold nincs meg (mint említettem, nem más, mint a Prophecy+Secret Ops egy dobozban), de a SecretOps megvan, letöltés után CD-re került, írj egy mailt, és úgy beszéljük meg, kölcsönadom egy másolásra szívesen. Ingyenes a progi, szabadon letölthető volt, úgyhogy nem követünk el jogsértést! :-) Amúgy kb. 120 mega tömörítve.

Előzmény: Zsige (14)
Zsige Creative Commons License 2000.01.20 0 0 14
Tomi...igazad van nem lehet megmenteni! jah es konyorgom ember! fizetek ha kell! szerezd meg nekem a goldot!!! koszi
Tamás Creative Commons License 2000.01.19 0 0 13
bundee!

Biztos nem lehet megvédeni! Ha lehetne, akkor azzal a dög nagy hajóval (ami ugye egy b... nagy lézerágyú vagy mi) gyaknák szét a Kilrah-ot, és semmi szükség nem lenne Blair hősködésére az utolsó küldetésben azzal a szeizmikus bombával. Egyébként engem az győzött meg, hogy filmben meg lett csinálva a hajó szétzúzása, és gondoltam, hogy feleslegesen nem csinálják meg! :-))))

Zsige!

Az a WC gold nem más, mint WC Prophecy gold, és együtt, egy csomagolásban van a Prophecy meg a Secret Ops (amit a Prophecy után adtak ki!), amiről az előbb már említést tettem. Te ezt nem ismered?

bundee Creative Commons License 2000.01.18 0 0 12
Udv...

Tenyleg nem lehet megvedeni az urhajot? :)))
Enmeg nemtudommennyit szenvedtem azzal, hogy megvedjem :)))))))))))))))))

Es majdnem sikerult :)))))))))

Biztos hogy nem lehet megvedeni???

bundee

ui.: azt tudtam, hogy a film nem a legjobb, de az urjelenetek biztos tetszenenek

Előzmény: Zsige (1)
Zsige Creative Commons License 2000.01.18 0 0 11
sawq...te igaz...ez a WCP nem a legjobb...nem ojan intenziv a story line...habar en meg nem vagyok a vegenel...de igazibol nekem a 3-4 tetszet...es alitolag van WC gold...az mijen lehet? jah es kosz a cimet!
sawq Creative Commons License 2000.01.16 0 0 10
Hi

http://www.wcnews.com

Itt talaljatok a legnagyobb wing commander-es hirforrast.
Termeszetesen csak angolul van.

Szeritnem, sajnos nem lesz 6-os WC, igaz 5-os sem volt,a Prophecy-t en nem tudom 5-os resznek felfogni, mert az borzasztoan rossz volt:(

Byz

Tamás Creative Commons License 2000.01.16 0 0 9
Sajnos nem, pedig folyamatosan keresgélekinfókat, de nem találok semmi érdemlegeset. A www.wingcommander.com-on is még mindig a Secret Ops ajnározása zajlik, de gondolom, azt már Te is rég végignyomtad...
Előzmény: Zsige (8)
Zsige Creative Commons License 2000.01.16 0 0 8
Tomi! figyelj! itt hajak meg ha nem igaz amit mondok! ....3 eve! nyaron megkaptam a 3-mast!
ugy szeretuk hogy egesz nap ast nyomtuk! imadtuk az oszes szereplot!!! imadtuk!!! nos eloszor nem akartam elhozni de megtetem...vegigvituk vagy 3-szor...oke...egy evre ra...megyek en a gama citybe...es latom WC4 uraaaaaaaaa!!! jezusom ez nem lehet igaz meg miegymas!!! nezem e elolapot! es megremulok! ki az a pasi??????? ott volt a MAcoln Malkovich es a amsik ki??? kerdem a Lacit:
bazze hat Mark hamil hun van! aszongya! nincs!...hat akkor bazeg aszt hitem megorulok!! de komojan! mondom ez nem lehet igaz...megyek haza...persze megvetem de na...hivom az egsz haveri tarsasagot:)...12 votunk a szobaba...kezdodot a film! es egyszercsak kiirja!
Staring: Mark Hamil...mint megrekedtunk!...tiszta csend volt...es tudod hogy ugy kezdodik hogy o bejon abba a barba...na es latjuk hogy a pasi bejon es amikor levette a csukjat es meglatuk mind felugrotunk oromunkbe!!! yesssssss!!! asztan ott volt Maniac!!! ujra jess...szoval nagy volt a happy! marhara tetszet nekunk...nos ok vegig vituk meg aznap:)...nos asztan megint jott a happy hogy lesz 5-os! es ott sem volt ra irva hogy van MARK hamil...nos ot van meg maniac is hawk is...asztan jot a nagy hir! a mozi!!! uristen! aszt hituk megorulunk
mindent letoltotunk rola! es egy nap megvol a szereplo garda...te halod ne tud meg mijen kepet vagtunk amikor elolvastuk!! kik ezek?????? mik ezek ezek hujek?????...NOS EZ VOLT...tAMAS TE TUDSZ EGY ALITOLAGOS 6-DIK RESZROL?
Tamás Creative Commons License 2000.01.16 0 0 7
Na, igen... én az 1-től kezdve végigjátszottam őket, nagyon kiály sorozat. Nem is értem, hol a folytatás???? És én is imádtam a 4-t, fantörpikus volt, az 5 miatt pedig vettem 3d gyorsítót, ez is sokat elárul :-)))

A film pedig engem is kiakasztott. Érdekes, hogy az űrjelenetek tényleg csúcsok voltak, jól viszaadta a játékot. A keretsztori is tetszett. A Das Boot feeling a maga hülyeségében is jó volt, mondjuk a torpedó oldalsortüzet azért ki lehetett volna hagyni. :-) Annak meg Őfelsége kapitánya feelingje volt. :-)))))

Ami nagyon nem tetszett, az a kilrathik primitív megvalósítása volt, de a legszarabb az a félelmetes baklövés ami Maniac jellemábrázolásában történt. Hát az, na ezért voltam kurva csalódott!

Zsige Creative Commons License 2000.01.15 0 0 6
Gundark...bazzze..hogy lehetek ijen hujek!hogy?????miert csinaltak est velunk???...hat nem igaz hogy nem tudtak volna az igazi kispenzu karakterekel megcsialni! nehogy mar azt modjak hogy tul draga lett volan...Maniac Hawk REachel Valeria Cp.Bronson Catscrach Zero ...es meg mondthatnam! ezek mind piti szinesek!! nema hogy dragak letek volna! jo meghiszem Balir meg hagyam de akkor is! ez ojan mintha a ha pl a venek a ...hat most peldat nem tudok adni:))...de akkor is szemetseg!...halotal egy alitolagos 6-dik reszrol a WC-rol?
Gundark Creative Commons License 2000.01.15 0 0 5
A WIng Commander sorozat király volt. Ez tény. De a film egyszerűen botrány. Az a világitó zöld izé amit kilrathinak neveznek, egy röhej. De voltak sokkal jobbak is, mint pl amikor elrejtőznek egy kráter mélyén mert jönnek a kilcsik. Egy dolog. De miért néz mindneki a plafon felé, miközben hallatszik hogy a kilcsi cirkáló megy el a fejük felett. Bravo. Kár hogy nem dobott pár mélységi bombát, mert akkor még inkább Das Boot lett volna. De nem volt utolsó az sem amikor bejelentették hogy a főhősnek annyi, mert az őt üldöző csatacirkáló gyorsabb mint a vadászgépe. Mindenesetre kerüljétek el messze. Ha mégis megnézitek akkor összeomlik a WC világa amit eddig chris roberts (a film után kisbetűvel) épitett.
Zsige Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4
Nos Kuper latod ebben megegyezunk...en a 2-esel kezdtem meg SNES-en...es egy nap kaptam egy PSX-et...es rajta a Wing 3-mat...te hidd el nekm nem eri meg jatszani a 4-et ha nem jatszotad a 3-mat...sot meg az 5-ost sem!...en most nyuzom az 5-ost es nem Merk Hammil meg mindig benne van...es Maniac is meg meg Hawk...a 3-dik reszbol pedig Reachel...de masok sajna nem:(...de tuti egy jatek..en csak a fimekert szeretem mert a jatek maga tul egyszeru:)...ja es ha egyszer elkapom azokat akik aszt alitotak hogy szar a jatek...isten ovaj meg oket tolem:)...
Kúper Creative Commons License 2000.01.13 0 0 3
Nekem a 4. resz nagyon bejott. (5. el meg nem jatszottam :) Igazabol az mar nem is urszim volt, hanem mar majdnem egy film, amit kozben urszim reszek szakitottak meg :) De telleg, 1000 fele keppen vegig lehetett jatszani! at lehetett alni az ellenhez, meg szamos olyan helyzet volt, ahol dontened kellett.
Nem veszitettel semmit, csak maskepp jutottal el a vegkifejlethez. Nekem nagyon bejott.
Azt hallottatok, hogy a sok huje fanatikus Urszimes leugatta a Wc4-et, mert tul sok volt benne a movie, es keves az urszim, ezert a csako, aki csinalta a 4. reszt visszavonult, mert mar elege lett sok panasz levelbol :( Ilyen parakat, szerintem a 4. resz utott a legjobban...
Nagyoreg Creative Commons License 2000.01.13 0 0 2
Szoval a film egy tini sci-fi aktualis tini sztarokkal :(, de azert egy dolog nagyon bejott benne. Az urcsatak kepi megvalositasa es hangulata fenomenalis volt. Komolyan mondom, en is ott ultem a vadaszgepben es irtottam a gaz kilrathikat...
Előzmény: Zsige (1)
Zsige Creative Commons License 2000.01.12 0 0 1
bundee...nos hat figyelj...surgosen ajanlom hogy szed osze a zseb penzedet es keres fol egy Cd-es pasit es vedd meg a 4-5-os reszeket...es tud meg hogy a 3-ban aszt az urhajot NEM LEHET MEGMENTENI!
es neked mozikal volt meg a jektek? mert azok nelkul nem er semmit:)..nos a jatekben a kedvenc szereplom ugye Balir Capitany...Mark Hamil...nos o mindegyik reszben szerepel...ehez a jatekho kell egy kis mania is:)...en peldaul maniaku vagyok...aszt szeretem hogy bazze...kurve yo a film es kozbe egyre jobb misiok jonek...nos a film...bundee haver aszt ugy elbasztak hogy az nem lehet igaz...elhiszed nekem hogy a NEVEK megnaradtak de a szereploket kicsereltek? bazzeg hat akkormi a kurva eletbe csinalnak ezek Filmet?
Hogy lehet ijet csialni..hat figyelj...tudom hogy netan hujenek tertas de en amikot meglatam a szereplolistat fleltam es kibalagtam a mozibol szidkolozva...ez van elcsestek...ja es meg egyszer mlegen ajanlom a 4-5 reszeket:) ha kelenk en lamasolhatom es elkuldom neked...Amen
bundee Creative Commons License 2000.01.12 0 0 0
Udv...

Engem vegulis erdekelne a film, de inkabb a latvany miatt, mint a mondanivaloja miatt.
En sajna csak a wc3-al jatszottam, de valami oriasurhajo megmentesenel feladtam - sosem jott ossze - meg cheat-el sem :)

Bar, kicsit felek a jatek megfilmesitesetol, hogy milyen lehet. Azt mondjak, nemjo... De ettol meg engem erdekel.

Ha mondjuk szinvonalban lost-in-space szeru (gyenge tortenet/latvanyos kep), akkor nekem tetszeni fog - maramennyiben megnezem.

bundee

Előzmény: Zsige (-)
Zsige Creative Commons License 2000.01.11 0 0 topiknyitó
Hat kedves oszegyultek...nos a Wing Comander az egyik kedvenc jatekom...nereg fejeztem be az Prophecy-t...tudom regi:) ...nos ladtatok a filmet? ha igen szoljatok mar hozza...mert most nem merulok a temasba amig nem latom hogy erdekel is e valakit!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!