Gondolom mindenki elégedett az idei Mikulás-Kupa eredményeivel. Ja bocs - mégsem. Vannak akik úgy gondolják a magyaroknak előrébb kellett volna végezniük. Miss Tiszaújváros csapata nem kapta meg a kellő támogatást. (értsd: plusz pontokat) amiket kellett volna. Gratulálok. És még azt hittem valami változott az elmúlt 5-10 évben. Hát nem. Vannak olyanok akik poziciójuknál fogva továbbra is kavarják a kakát a háttérben. De remélem hamarosan ki lesznek dobva, úgy mint Angliából.
Sziasztok! Nyitottunk Yuzuru Hanyu-nak egy magyar rajongói csoportot. Minden friss hír, rengeteg cikk, videó és interjú fordítás japánról angolra, de esetenként ezt átfordítjuk magyarra is. Az én gépemen pedig rengeteg régi anyag csücsül, amit igyekszem előbb-utóbb feltölteni. Zárt csoport, nyugodtan lehet jelentkezni aki szereti vagy csak érdeklődik a korcsolyázása iránt. Ha bárkinek van kedve hozzá nyugodtan jelentkezzen. Egy fő pont van: Érezzétek jól magatokat! ;) https://www.facebook.com/groups/848478735215641/
A csoport zárt formában működik, ami azt jelenti, hogy a benne zajló beszélgetések nem nyilvánosak. A nem csoporttagok kívülről látják, hogy kik a tagjai a csoportnak. A tagság önkéntes, bárki elküldheti tagsági kérelmét. A jelentkezés egyetlen feltétele, hogy három kérdésre kell válaszolni a belépéshez: 1) Miért szeretnél a csoport tagjai lenni? 2) Mióta szereted a műkorcsolyát és/vagy jégtáncot? 3) Kik a kedvenc korcsolyázóid? Aki nem válaszol a kérdésekre a jelentkezéstől / meghívástól számított 2 héten belül, annak a jelentkezését elutasítja az adminisztrátor.
Voloshozarék érdekesek: most gyereket várnak, aki 2017-ben fog megszületni, de 2018-ban már olimpiázni akarnak, mondjuk szerintem nem lesz belőle semmi. 1 év nagyon kevés páros műkoriban visszajönni. Ráadásul nagyon sokat fejlődött a páros az utóbbi pár évben.
Persze szokták mondani Navkát,de ő nem 1,hanem 2 évvel olimpia előtt szült és az jégtánc, ott sokkal könnyebb valakit győztesnek kihozni.
Skate Canada - Ma néztem meg a 2 órás összefoglalót! :D Először a párosokat adták! A Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD kettős kiemelkedett, csak róluk érdemes beszélni! Nagyon szépen koriztak! A nőknél Evgenia MEDVEDEVA nagyon szép volt, a ruhája is a legklasszabb volt a többiekhez képest és a választott zenéje is nyugtatólag hatott rám! A programja csodálatos volt, nemcsoda, hogy ő nyert! Picit nőiesedett is 1 év alatt! Jó volt látni a sérüléséből visszatért Kaetlyn OSMOND-ot! Remélem egyre jobb lesz majd! Satoko MIYAHARA ma is elbűvölt! Egy csoda ez a japán lány! Elizaveta TUKTAMYSHEVA a Kleopátrára ment. Jó választás, mert hasonlít is az egyiptomi uralkodóra! Kiköpött mása! XD A jégtáncban nagyszerű volt Tessa VIRTUE / Scott MOIR visszatérése! :D Tessát mindig is imádtam, ők voltak a legjobbak! :D De a második Madison CHOCK-ért is nagyon odavagyok! :) A fiúknál Yuzuru HANYU-nak drukkoltam a legjobban, még van hova gyakorolnia! De ő nagyon klassz koris! Ma végül Patrick CHANnyert!
Remélem majd Alaine CHARTRAND, Rika HONGO, Mirai NAGASU és Joshi HELGESSON is jobb lesz ennél! Ők még nincsenek formában! :(
Jó volt a jégtánc is! :D Akik abszolút elvarázsoltak, azok Elena Ilinykh és Ruslan Zhiganshin! Ez az indiai koreográfia nagyon bejött nekem! :D De Maiai és Alex Shibutani páros és a Madison Hubbell és Zachary Donhue páros is nagyon ott volt a szeren! :D