Keresés

Részletes keresés

Kúper Creative Commons License 2000.05.09 0 0 18
Láttátok az előzetes Trailert? Hát az biztos, hogy a Blizzard mindig tudott cool animeket csinálni ,de ez alázza az összes eddigit (IG2 is elbújhat mellette!) :)

Mikor lesz már, hogy így fog kinézni egy game, így fog süvíteni a szél, fúja a füvet, a háttérben nagy felhők dörögnek, stb... Remélem a Warcraft 10 ben már így kell majd nyomulni :)

Zsige Creative Commons License 2000.01.22 0 0 17
Jah hat most mit tegyunk...de igaz a Popsi 3 az remek volt...Bullfrog adta ki...de ott legalab lehetet epitkezni!
Mike Creative Commons License 2000.01.22 0 0 16
Ja, es minden majd poligon hegyekbol fog allni.
Meg atlathatatlan lesz az egesz. Es egyaltalan nem orulnek neki, ha nem lehetne termelni, es csak azt a par egyseget lehet hasznalni, amit adtak. Az ilyen stilusu kuldeteseket egyebkent is ruhellem. De azert bizom a Blizzardban (a Popsi3-mat ugye nem ok adtak ki)

Mike

Joco Creative Commons License 2000.01.21 0 0 15
Nem tudom, mit problémáztok, én valamelyik ujságban még egy X-Com FPS screeshotot is láttam. Elég érdekes volt a kis Sectoid total 3d-ben, mordállyal a kezében. Mondjuk, ha olyasmire csinálnák meg, mint mondjuk egy X-Com-UFO I. és Rainbow Six keverék (gondolok itt arra, hogy 3d-ben, és realtime lennének a küldetések, nem úgy, mint a lentebb említett, -amúgy kiváló -Incubationban , de két küldetés között lehetne fejleszteni, venni-eladni...), szóval ha olyan lenne, azért én kiváncsi lennék reá. Kiváncsi vagyok tulajképpen már így is. No.
Zsige Creative Commons License 2000.01.21 0 0 14
Nos leirtak alapjan ugy velem hogy ez egy
Dark Omen stilusu jatek lesz...amit mer lehet nem is banok:))) gyerekek? tudtok valami Screenshotokat adni? Koszi
Sir_Daniel Creative Commons License 2000.01.20 0 0 13
Szerintem nem lesz majd olyan jatek ami 2002-ben nem 3d-ben lesz, mivel a warcraft3 akkor jelenik meg kb. Es nem lesz olyan nagy problema ha valami csak 3d-vel megy majd akkor.
MacFly Creative Commons License 2000.01.20 0 0 12
nem harom, hanem hat, de erdemes ezt a leirast elolvasni, egesz sok infot osszekapartak ahhoz kepest, hogy meg nagy a titkolozas
Előzmény: Dob (11)
Dob Creative Commons License 2000.01.20 0 0 11
Én egy olyan Myth szerüségre számítok, persze a mai kívánalmaknak megfelelően.. láttam pár screenshotot nem néz ki risszúl, nekem pl tetszik. No meg letöltöttem a 24 megás trailerjét, hát elég érdekes.. látta már valaki? a video végén megjelenő "idegen" csak bennem keltette az archon (from starcraft) benyomását?? Ebben már három faj lesz ezek szerint.
Zsige Creative Commons License 2000.01.18 0 0 10
Zsozso7..nos baratom taljesen igazat adok neked...
ezek kepesek a C&C is 3d be rakni! mindanki!!! minden ceg!! gyerunk!! 3d!! baze egyjatekot nem tudnal mutatni aminek a fojtatasa nem 3d csinaltak meg:(...jah es a Tzar-rol ant hogy mar meg ne haragudj de messe nem eri el a War2 hangulatat! fel orasak a dumak szarok a tamadasok...es en pl nem tudok arra is odafigyelni hogy a paraszt menyen osztn feje meg a tehenet...szerintem nem yo..szep de nehez!
Zsozso7 Creative Commons License 2000.01.17 0 0 9
Már vagy 1 hónapja hallok erről az állítólagos Warcraft folytatásról, de most hogy utánanéztem, teljesen lehangolódtam. Igazuk van a régi Warcraft rajongóknak, ugyanis 3d-ben már nem lesz olyan a játék folytatása, mint amilyet szerettünk volna.
Nem mondom... lehet 3d-ben játékot írni, és nem is rosszakat, de annak már teljesen más lesz a hangulata, mint a jól megszokott 2d-s realtimeoknak.
Mégsem keseredtem el, mert találtam egy jó játékot, amely számomra beillik egy igazi warcraft folytatásnak is. A neve: TZAR the burden of the crown !
Ajánlom minden War2 rajongó figyelmébe!
greg5 Creative Commons License 2000.01.14 0 0 8
Amikor megtudtam, hogy a warcraft3 teljesen 3-des lesz, epitkezes nelkul, en sem orultem... De en speciel szeretem ezt a stilust is, es velemenyem szerint a Blizzard olyan ceg, aki barmilyen tipusu jatekbol csak tokeletest tud osszehozni!! Higgyetek el, igy lesz ez most is. Aki nem szerette eddig az ilyen stilust, azzal majd most megszeretteti a Blizzard! Bizom bennuk, de majd meglatjuk, mit hoznak ossze...ugy 2002vegefele...
getom Creative Commons License 2000.01.13 0 0 7
Ember erről dumálunk itten, rpg, meg ohne épíítkezés, hát akkor ez már nem warcraft, akkor ez incubation, ez egy 3d-s szörny, egy stíluskavarc, egy nagy humbug, én sok bunkó 2d-s orkot akarok nagy szablyával, akik nem fjlődnek, hanam nyomulnak előre, és hullanak, mint a legyek, hatalmas ork hegyeket, nekem nem kell megadott csapat, én nem myth-et akarok, én warcraftt akarok, és lussz passz, hát egy kutyagumit nekem, aztat kapok, és kész, 3d-t. Na ez az.
Előzmény: Spring. (5)
getom Creative Commons License 2000.01.13 0 0 6
Hát ezaz, tomb raider 2d-ben, na az tényleg mulatságos lenne, de mág 3d-ben azis na z lenne csak az igazán röhej.
Előzmény: Zsige (4)
Spring. Creative Commons License 2000.01.12 0 0 5
Háj!

Zsige, egyrészt úgy írsz, hogy alig tudom elolvasni (... hegyek), másrészt pedig hatalmas hülyeségnek tartom az, hogy lehúzol egy játékot még azelőtt, mielőtt a saját szemeddel láttad volna.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Warcraft 3 nem a megszokott RTS alapokra építkezik, hanem előreláthatólag kimarad belőle az építkezés, az egységek előállítása, meg még néhány dolog. Én úgy hallottam, hogy masszív RPG és kaland elemeket építenek be, és egy megadott csapattal kell végignyomni az egyes szinteket. Ez a stílus szerintem inkább hasonlít minden idők egyik legjobb stratégiai játékára, az Incubation-re, mint a megszokott RTS-ekre. Nos: milyen lett volna az Incubation 2D-ben?

A 3D megjelenítés egyszerűen plusz információkat hordoz a 2d megjelenítéshez képest. Így is lehetséges lesz szerintem felülről, ál-2D-ben nézni az eksönt! :)))

Zsige Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4
Kuper:) no de fijam:) te eltevesteted a Temat:)
javaslom Forum\szex\pospik:) no de mindegy...
Pospolus 3 rulz...egyetrtek..az szeo volt..de ahogy FX baratunk is modja...ez tiszta hujeseg...
...Riker? aze ides fijam mert egy RTS fan nem fog huje 3d-be jatszani vele...es War3 szerintem edesen usolni fogja a legeroseb vidoekartyat...
kepzeld el hogy nezne ki a Tomb Raider 2d...na en igy erzek...en lekopom a Blizzardot...hujek!
nagyon hujek! most mar mindegyik cegre rajot hogy : JAj csinaljunk mar mi is 3d jatekot!:)(
Amen
Liquid_FX Creative Commons License 2000.01.11 0 0 3
Hujjajjj!

Hogymitnemondasz, hát háromdéjes lesz a varkráft is? Jajderossz, sírok én is. Nem elég hogy a pupuluc is háromdéjeses vót, nem is ment a kettőnyócvanhaton... bezzeg az első része... a szalatt, mint a nyuszkó! Nézem a szkrínshátokat...tiszta wolfeneinjnstein...majd még lüdüzni is kell benne, meglássátok, a bides orkotokat. Gonosz a világ, má mindenbő kvék klónt csinyálnak, nem jó ez így, megyek és felakasztom magam a spejzban...
szija, világ ***dűne2 rulla***

Likkvíd_efiksz

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Zsige (-)
Kúper Creative Commons License 2000.01.11 0 0 2
Popsi3 ruley!
Én örülök, hogy 3D-s lesz! :)
Riker Creative Commons License 2000.01.11 0 0 1
Miert baj az, ha 3D-be helyezik a War3-at? Amit 2D-ben ki lehet hozni ebben a
temaban, azt mar kihoztak a Starcraftban. A Blizzardnal meg eleg jol programoznak
ugyhogy biztos jol megcsinaljak a 3Ds reszt. 3D-s videokartya meg mar alap-
kovetelmeny. Szoval a Blizzard mint mindig, most is valami ujjal akar kijonni, eddig
meg nem csalodtunk benne. ( Nemugy mint a Westwood, aki a C&C ota ujat nem
csinalt ).

Riker

getom Creative Commons License 2000.01.11 0 0 0
Hát ezaz zsige, trauma lesz, a javából, majd zoomolhatunk föl le, a hülye démonokra meg az npc-kra, meg istentudja még mire, és az már nem stratégija lesz, és majd megázunk a hülye esőjük miatt meg eltévedünk a ködbe, és az lesz a legjobb, hogyha még tapasztalat pontokat is kell gyűjteni, és mire kijelöljök az egész bandát, arra az ellenség apró cafatokra vagdos bennünket, szerteszór a ködbe, a szép 3d-s ködükbe, és reméljük majd 3d-s kártya is kell hozzá, és akkor ez már a világ vége lesz, ne is ragozzuk tovább, nem érdemes.
Előzmény: Zsige (-)
Zsige Creative Commons License 2000.01.11 0 0 topiknyitó
Nos...hat ez fajdalmas...ulok othon...es kapom az elso kepeket a Warcraft 3-rol...jaj...megijedtem...a tema ot kezdodok...hogy...van ugye a Popolus...nemtom ismeritek e...az volt egy jo jatek...nos annak a 3-dik reszet atraktak 3d-be...jaj...mi lesz most velem?.../me utalja a 3d...nos ok semmi baj tulejuk...no de konyorgom!!! hogy lehet ijet csinalni az evszazad legjob jatekaval? ...emlekezetek csa...Warcraft 1...senki nem ismerte...csak othon jatsotuk meg...jott a 2 -es ...na az volt a ruley...egesz nam csak aszt nyomtuk...de mar meg ne haragudj...hogy a francba kepzelik hogy egy ijen Strategia jatekot atraknak 3d-be? ez mar hujeseg mar meg ne haragudjon az edes draga Blizzard...meg csak az hianyozzna hogy a Diablo3 az mar 3d-be legyen...vagy kepzeljetek el egy Red Alertet 3d-be...uristen...na ehez kerek hozasolast!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!