Na akkor ez a házasság elég nagy veszélyben van. Olyan linket nem nagyon találsz, ami mentes lenne a hulladéktól, elég, ha lehet mindenféléből válogatni. Nekem a delit.net a legmegfelelőbb, ott minden megvan, csak kell regisztrálni hozzá egy csomó logint.
Sziasztok! Még sosem írtam ebbe a fórumba és most sem kifejezetten zenékről írnék, ezért előre is bocsánatot kérek! Egy fontos kérdésem lenne és hátha ti tudtok nekem válaszolni! Az érdekelne, hogy lehet-e valahol mp3 lejátszókhoz telepítőszoftvert letölteni? Ha tudtok válaszolni légyszí írjatok és mégegyszer bocs, hogy nem a témával kapcsolatban jelentkeztem be! Sziasztok!
Én is ezen keseregtem novemberben, de dec végén vagy 70 számot le tudtam szedni jó minőségben, köztük full albumokat is, amelyek korábban fizetősek voltak. Ahogy elnézem, próbálkozni kell.
Nem tudja véletlenül vki, hogy az Audiofind vajh' végleg beszüntette az ingyenes működést? Azt látom, hogy egy csomó előadónál feltöltötték az elérhető albumokat (csöpög is a nyálam rendesen!), de semmise ingyenes már... :(
(Saját amatőr mixeim gyűjteménye az 1990-es évektől napjainkig. Akinek nem ismerős a Slidin'tune név, annak elárulom, hogy 1999-ben volt egy ilyen nevű Shoutcast-os webrádió. Részben oda készültek a 99-es megamixek.)
Hát, azt ántkonvertálni mp3-ba szentségtörés. Legfeljebb azért, hogy a gépen is meglegyen, de amúgy én pl. ki szoktam írni audio CD-re Neroval és azt rippelem mp3-ba ha kell. http://www.bitburners.com/remository/Download/Audio_Software_and_Encoders/Nero_Audio_Plugins/
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy letöltöttem egy albumot, de egy bizonyos flac kiterjesztésű fájlok jöttek belőle létre. Én még ilyennel nem találkoztam, kérlek ha tudtok valami megoldást hogyan lehet ezt mp3-ba átkonvertálni segítsetek!