Keresés

Részletes keresés

SigmundFraud Creative Commons License 2000.01.07 0 0 2

Aki valaha találkozott amerikaiakkal, nem csodálkozik ezen.
Az amerikaiaknak fogalmuk sincs a világról, Európát alig ismerik. Ez a kampány is egy amerikai ügynökség műve, ők jobban megértik a helyiek lelki világát.
Nem érdemes velük foglalkozni, attól, hogy nekik ez tetszik, mi még éljük a mi kis életünket.
Múltkor láttam egy útifilmet, amerikai turistákat kísérgettek végig egy eu. körutazáson.
Fogalmuk nem volt róla, melyik városban járnak, az országot se találta el mindegyik.
Könnyekben törtek ki, amikor egy lepukkant olasz étteremben a tejetségtelen pincér énekelt nekik.
Münchenben bementek egy sörcsarnokba, boldogan himbálóztak a bőrnadrágos statisztákkal.
Büszkén mondták, hogy mennyire örülnek annak, hogy mostmár tudják, hogy szórakoznak a helyiek. (körmondat)
Ennyit róluk.

Ezek után én emellett az országimage mellett még nyugodtan fogok aludni.

Előzmény: szusi úr (-)
el_mariachi Creative Commons License 2000.01.07 0 0 1
Mindenesetre, ha jól láttam, az amerikaiak csinálták amerikaiaknak – ennyi kell a saját népüknek, (Vmi degenerált kreatív ügynökség nnnaggggyon kreatív munkája) ami mindenképpen szegénységi bizonyítvány. De őket minősíti hál' isten, nem minket..
De fel a fejjel, mert legalább eszükbe jut valamiről Európa. Lefogadom, hogy az ügynökség csak hivatalból találta el székesfővárosunkat, mert amerikában a Bukarest-Budapest azonosság élő probléma...
Előzmény: el_mariachi (0)
el_mariachi Creative Commons License 2000.01.07 0 0 0
Elöljáróban 0. Az anyagot átolvasva meg egy másik nagy 0.
szusi úr Creative Commons License 2000.01.07 0 0 topiknyitó
ezt kapd ki.

Link az origoból

"Például: egy történelmi-építészeti háttér előtt fiatal népviseletbe
öltözött lány görkorcsolyázik."

Ez igen. most mi vagyunk ennyire demagógok, vagy az összes amerikai???

szusika

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!