hat odaig egyezik az eletmodunk, ocsi, hogy hasonlo ujsagokat rakunk nagy halomba.
csak en aztan jol megtartom oket.
tudod, jol mennek a trendi ikea butoraimhoz:)
bateman, a kepeket lattam, a cikket olvastam, kiprintelhetnem, sot, meg szonyeget is szohetnek a fotok alapjan a falra "fuck you" felirattal es nemi verrel szinezve.
ugyh magara a printre nem azert van szuksegem, mert csak akkor lehetek a fan club elnoke, ha megvan az ereklye.
normal esetben is en voltam a bolcseszkar elotti ujsagarus legelvetemultebb face vasarloja, de decemberben nem volt sehol
mind1
sullyedj topic
Nekem volt egy decemberi FACE-em, de tegnap zúzta le az iratmegsemmisítő.
Sorry, előbb kellett volna látnom eme topic-ot.
Egyébként szar volt.Nortonnak nem állnak jól ezek a ruhák.A képek kicsik voltak, legalábbis ahhoz, hogy kirakd a falra.:-)
Életmód magazin? ja, hogy divatlap, értem, neked milyen életmód tetszik, hugi, elárulod? annyira felcsigáztál, tényleg érdekel, na, mert nekem, ha érdekel, az tetszik, hogy ezeket a divatlapokat rakjuk halomba, nagy hatalmas máglyát képezzünk, aztán gyújtsuk meg őket, hadd szóljon, szóval?
cornelius, draga vagy, hogy fenntartod a topicot:)))
szoval a FACE magazin decemberben azert erdekes, mert Edward Nortonnal kozol nagy terjedelmu interjut, es nagy terjedelmu fotografiakat, es mivel immar egy hete nem tudok kikerulni a harcosok klubjabol, muszaj megvennem.
a FACE magazin meg azert is erdekes lehet, mert az egyik legjobb eletmod magazin, ha nem a legjobb, amit ismerek, es amit lehetett is itthon kapni, nem is tul sok penzert (1200 Ft)
Decemberben azonban vege lett a dalnak, nem aruljak addig, amig ujra fel nem osztjak a lapterjesztok maguk kozott a harcteret Budapesten.
meg mindig megvennem a FACE-t, dragan!
Persze amig nem erkezik el idaig a tulajdonos, addig beszelgethetunk magarol a laprol is, vagy az angol sajtotermekekrol ugy altalaban, de ez elegge erdektelen lenne, imho.
ez egy ketsegbeesett segelykialtas. aki hozzasegitene az 1999 decemberi Face magazinhoz, annak az embernek a nevet orokre imaimba foglalnam. de ennel meg tobbet is kivanhat tolem. csak legyen mar a tulajdonomban. pliiiz.