Keresés

Részletes keresés

giriama. Creative Commons License 2009.04.27 0 0 15
Egyetértek
Előzmény: Evil Spider (14)
Evil Spider Creative Commons License 2000.01.16 0 0 14
A két nôvel való malackodás valóban finom dolog , de számíthatsz rá hogy a közös szex után
már nem lesz a régi a kapcsolatotok , mert annak ellenére hogy megbeszélítek a dolgot elöre,
azért nyoma marad a kapcsolatotokban. Fôleg akkor , ha a szemed láttára élvez el a kedvesed
egy másik pacák farkától. Csak akkor nincs változás , ha nem vagytok nagyon "lelkizösök".

Ui : Sok sikert a sex action-höz :))

creatine Creative Commons License 2000.01.07 0 0 13
detto
Előzmény: Gironde (3)


Chemical Warfare Creative Commons License 2000.01.07 0 0 12
Kedves Yith, lehet, hogy a nevem rémisztő, de ez a foglalkozásom

Előzmény: Yith (10)
Nyomkereső Creative Commons License 2000.01.07 0 0 11
szia,

szerintem elfogadható, bár kissé rizikós.
De nem baj. Kockázat nélkül nincs siker. Ha vágytok rá, meg kell tennetek. Aztán fog kiderülni, megérte-e. remélem nem fogod megbánni.

üdv

nyomkereső

Előzmény: Chemical Warfare (9)
Yith Creative Commons License 2000.01.07 0 0 10
szerintem ez elfogadható, hiszen a Chemical Warfare is az, nem? Ha már ilyen nevet választottál, akkor ez magáért beszél: nomen est omen
Előzmény: Chemical Warfare (9)
Chemical Warfare Creative Commons License 2000.01.07 0 0 9
Köszi szépen a tanácsokat, gyerekek!!!

Kaptam ötleteket, bár némelyik hozzászólás kb annyira volt egyértelmű, mint az aignerszilárd, de mind1, egyvalamit sikerült elhatároznom:

Mivel mind2en dédelgetünk ilyen álmokat, (már megbeszéltük) akkor én elengedem a lányt, de akkor két olyan tüzes ribivel fogok hancúrozni, hogy ihaj. Remélem, utána nem változik semmi.

De ez most nem aktuális, csak nem akarok tanácstalanul állni, mikor igazából előjönne a téma.

Így hát csak egy kérdés maradt: hogy a 3-asban benne legyen-e valamelyikünk. De szerintem ez majd ott, és akkor tisztázódni fog.

Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ez elfogadható ez így, ha minden szempontból harmonikus párkapcsolatról van szó.

Nyomkereső Creative Commons License 2000.01.06 0 0 8
szerintem az nm kérdés, hogy ehhez majdnem midenkinek lenne kedve alkalmanként. Biztos neki is (vagy mos vagy később) maximum nem mondja meg. (igen, hazudik, vagy csak nekd vagy magának is)

A kérdés szerintem az, melyikkel élsz könnyebben együtt. A hazugsággal vagy az elfojtott vággyal. Nem tudom, hány éves vagy, de azt hiszem, ha eszedbe jutott, akkor csak idő kérdése, hogy meg is tedd.

A másik kérdés az, mennyire akarsz vele maradni. Ha biztosan tudod, hogy igen, akkor hazudj. Ez sem tuti, mert kiderülhet, de ha megmondanád, biztos vége lenne.
Ha pedig a legfontosabb az, hogy békében élj saját magaddal, akár az elvesztése árán is, akkor mondd meg neki az igazat. Valószínűleg nem fogja elfogadni, de legalább tisztességes maradtál.

nyomkereső

Gironde Creative Commons License 2000.01.06 0 0 7
Kösz, én voltam. A nevem: Gironde
Előzmény: bYd (6)
bYd Creative Commons License 2000.01.06 0 0 6
Véleményem szerint muszáj lesz hazudnod ha meg akarod ezt tenni, mert ha elmondod, akkor az valahol mindig elő fog jönni. Az igazság néha fájdalmas. Csatalakozom az egyik előttem szólóhoz: A te döntésed!
Előzmény: Chemical Warfare (-)
Chipet Creative Commons License 2000.01.06 0 0 5
ChemW,
Maradj meg a fantaziaidnal, ha kedves neked a baratnod. Ha kockaztatsz, tegyed, de keszulj fel arra is, hogy veszitesz. Bizalmat, baratnot... Attol fugg. Vagy gondoskodj rola, hogy sose tudja meg = hazudnod kell neki, innentol lasd meg kockazat, fentebb. Mar az is problemas lehet, ha megkerdezed, akarja-e a harmast ? Emiatt is lehetnek mar problemaid, bizalom teren is, meg hogy hogyan fog valtozni rolad a velemenye ?
Arra meg nem hiszem, hogy sok eselyed lenne, hogy o akarjon bevonni egy harmadikat, kulonosen nem lanyt. Bar a fene tudja, kiben mi lakik, de azert erre nem baziroznek... (-:
Előzmény: Chemical Warfare (1)
Gironde Creative Commons License 2000.01.06 0 0 3
Na jó. Megmondom. Eldönteném, hogy van-e esélye annak, hogy a páromat bevonjam. Ha igen, megmondanám neki. Ő vagy igent mond, vagy nemet. Ha igent mond, ismét két eset lehetséges, amint írod: vagy csak azt fogja, amit te akarsz, vagy neki is lesznek olyan igényei, amelyet te már nem akarsz. Ez utóbbi esteben el kell fogadnod, tudomásul kell venned és teljesítened kell a kívánságát.
Ha nemet mond, vagy ha meg sem mered tőle kérni, akkor a következő a helyzet.
Vagy mégis csinálod, vagy feladod ezt a vágyad. Ha csinálod, tedd azt, de a párod soha, semmilyen körülmények között nem tudhatja meg.
Igen, hazudnod kell. Vagy hazudsz, vagy iszonyúan megsérted.
A te döntésed.
Előzmény: Chemical Warfare (-)
Zoolie Creative Commons License 2000.01.06 0 0 2
Nehezet kérdezel, az elsőre tényleg semmi esélyed. Valahol mindenki fantáziál hasonlókról, de az, hogy én megtehetem, csak Ő nem, háááát...
"hogy ha összejönne mondjuk két nő, akkor őt is bevegyem-e vagy sem"- ez esetleg összejöhet, ha a barátnődet is izgatja a 3-as. Sajnos ezt csak elméletben írom, de én is szívesen olvasnék ilyen témájú ötleteket, élményeket stb.
Chemical Warfare Creative Commons License 2000.01.06 0 0 1
Köszi a 0-át, de Te mit tennél?
Előzmény: Gironde (0)
Gironde Creative Commons License 2000.01.06 0 0 0
Hát eddig ez a legjobb! Tehát csinálni is akarod meg nem is. Szép magyar kifejezéssel b@szni is meg szűznek is maradni. Te igen, ő nem. Nulla esélyed van rá.
Előzmény: Chemical Warfare (-)
Chemical Warfare Creative Commons License 2000.01.06 0 0 topiknyitó
Mi a véleményetek arról, hogy szeretnék kipróbálni még egy-két dolgot az életben, de nem akarom megsérteni a barántőmet, viszont hazudni nem tudnék neki. Nagyon szeretem, de azért néha-néha kipróbálnék ezt-azt. pölö: több nővel. Tudom, biztos elmondanám neki, és a tisztesség úgy kívánja, hogy akkor ő is kipróbálja mondjuk több pasival, de nem tudom, hogyan tudnám megemészteni azt, hogy a kis édesemet más fiúk izélgetik, ő meg élvezi. Tulajdonképpen beszéltünk már erről, és az a gond, hogy ha összejönne mondjuk két nő, akkor őt is bevegyem-e vagy sem.

boaaaa...

vélemény?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!