Keresés

Részletes keresés

Utas2 Creative Commons License 2000.01.11 0 0 35
kedves csülök,

látod, ismét csak az elkövetett cselekményről írsz, mint sokan mások is, de ennek a topiknak a lényege az lenne, hogy a Szerkesztőség miért ad helyet és miért sztárol egy ilyen embert???!!!

Na erről mi a vélemény?

Előzmény: Csülök (33)
Underworld Creative Commons License 2000.01.10 0 0 34
Nincs jogom barki folott is itelkezni, de :
az egy dolog, hogy balesetet okozott, tough luck, ilyen az elet, massal is elofordult mar. Az hogy ebbe egy rendor halt bele, haat az mar a sajnalatos felso fokat uti. De az, hogy mindezt narkos allapotban !!! Az mar egy kicsit eros. Szabadlabon van tovabbra is, az ugy huzodik szaz eve, aztan majd kap egy felfuggesztettet, ha mar senki nem emlekszik ra.
Szerintem a viselkedese inkabb az ugyved/lemezceg/mediatanacsado otlete volt. Elvegre az ugytol fuggetlen a ficko meg hozhat be penzt !! Inkabb ez a gondolkodasmod, ami undorit.
Csülök Creative Commons License 2000.01.10 0 0 33
Kedves utas2,
sok igazság van abban amit írsz, de továbbra is fenntartom: a törzsasztalosok közül senki nem volt ott a balesetnél, ezért senki nem tudja mi történt, senkinek sincs joga ítélkezni, csak a bíróságnak. Büntessék meg a vétségének megfelelő súllyal. Azt meg továbbra is álitom bárkivel előfordulhat, aki autót vezet, hogy balesetet okoz. Továbbra sem tartom azonosnak a felelőtlen, elkényeztetett "sztár(?)" és a bűnöző fogalmát.
Előzmény: Utas2 (30)
Utas2 Creative Commons License 2000.01.10 0 0 32
Kedves freeze,

örülök, hogy 1etértünk.
:|

Előzmény: freeze flash (31)
freeze flash Creative Commons License 2000.01.08 0 0 31
Siralmas. Úgy zusammen.
Utas2 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 30
Kedves csülök,

ez a történet már nem arról szól, hogy szidjuk, anyázzuk vagy védjük Császárt. Itt mégcsak nem is Ő a fontos.

Amit szóvá tettem, az a T. Szerkesztőség volt. Kértem, hogy ne lépjék át azt a bizonyos határt, remélve, hogy maradt még bennük egy kis emberi tartás, józan megítélés és morál.

Az, hogy ezeknél az elveknél fontosabb volt számukra, Nyírő, Ökrös, Takács urak, valamint mindenki moderátora, a mi Mónikánk számára a szenzációhajhászás, a gátlástalan magamutogatás pártolása, nos ez nem csak Császárt minősíti, hanem mindazokat, akik íly módon továbbra is sztárolják, nyilatkoztatják.

Vajon miért nem jut senkinek sem az eszébe meghívni a halott rendőr családját egy hasonló kis bájcsevegésre, talán arról, hogy milyen érzés volt halottnak tudni gyermeküket.

Kedves csülök,

ezen az úton, amelyet a T. Szerkesztőség követ, hamarosan eljutunk a "Running Man" féle médiaőrülethez. Ahol nincsenek morális, emberi értékek, ahol csak a nézettség, a szenzáció, a pénzhajszolás számít a reklámbevételek mindenáron való emelésével.

Röhejesnek tartom a másik topikban szájukat tépőket, anyázókat, kérdésükre választ remélőket.
Nem fogják fel, hogy ez az egész beszélgetés nem azért volt, hogy VALÓBAN beszélgetni lehessen azzal az emberrel.

Ők csak asszisztáltak egy kis sztároláshoz, meg a fentiekben említettekhez. Közben meg azt hitték, hogy meghallgatja őket valaki.

Ugyan.

Na hali.

Oki Creative Commons License 2000.01.07 0 0 29
Egyszerűen ki kellene lőni az űrbe, ezt a sötét elmélyű, faragatlan, buta stb. tuskót!!!!!!
Részemről ennyi!
CaveMaN Creative Commons License 2000.01.07 0 0 28
Jó! :o)) Utáljuk egymást ! :oDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Littleton (27)
Littleton Creative Commons License 2000.01.07 0 0 27
Én sem fogok beszélni vele! bebebe!!!
CaveMaN Creative Commons License 2000.01.07 0 0 26
Hát utálni fogtok, de igazából nem érdekel :o))

Ellenben szeretném tudnatni veletek, hogy nekem ez referenciatopic :o)) Azaz az itt hozzászolókkal nem fog kommunikálni sehol, semmilyen körülmények között az biztos...

Üdv:
CaveMaN

Mosó Creative Commons License 2000.01.07 0 0 25
Sziasztok!

Sajnos, sokan nem értik meg, miről szólt a felhívás.

CSE. elkövetett egy hibát. Én ezért nem ítélem el (arra ott a bíróság), még morálisan sem - még akkor sem, ha a hibája helyrehozhatatlan következményekkel járt. Sajnos, bárkivel előfordulhat hasonló eset. És - sokakkal ellentétben - engem a baleset körülményei sem érdekelnek.

Ahogyan azonban a baleset után viselkedett - és hangsúlyozom, nem maga a baleset ténye! -(példákat már fel se sorolok, arra ott a topic), az a morális gerinctelenség non plus ultráját merítette ki.

De én még ezért sem ítélem el (arra ott az ő lelkiismerete, vagy akárki, aki ott van fönn az égben).

Azonban CS.E. abban különbözik a hétköznapi emberektől, hogy ő közszereplő, aki valamiféle példát, utat kell, hogy mutasson viselkedésével, cselekedeteivel, és -- közszereplőként -- a hitelesség kell, hogy legyen a legfontosabb ismérve.

Na szóval, a baleset utáni viselkedésével CSE. a hitelességét vesztette el, de teljesen. Ebből adódóan közszereplésre alkalmatlanná vált. A közszereplői szférának így ki kell vetnie magából. Szinte mindenkit irritál, amikor meglátja a képernyőn, mindenkiben visszatetszést kelt most már mindig, akármiről is nyilatkozik/énekel.

Az általam fogalmazott felhívás célja ezért az volt, hogy CS.E. hagyja abba a közszereplést. Ha ő ezt nem akarja megtenni - már pedig úgy tűnik, így van -, akkor nekünk, a "hallgatóságnak" kell ezt véghezvinni. Úgy, hogy nem szólunk hozzá, úgy hogy hátat fordítunk neki. Egy idő után talán visszavonul CS:E:, és választ magának valami hétköznapi foglalkozást Minden bizonnyal bármihez kezd is, boldogulni fog, hisz a tehetsége megvan. Én drukkolni fogok neki. De a televízióban, koncerteken már nem szeretném többé látni.

Ennyi.

UI: A felhívásból kimaradt egy részlet "...ÉS MIUTÁN AZ ÁLTALÁNOS SÁRDOBÁLÁSBAN NEM KÍVÁNOK RÉSZTVENNI..."

KoLa Creative Commons License 2000.01.07 0 0 24
Ne dumáljunk mellé!
Csülökkel alapvetően egyetértek, de!
Nem az az alapvető gond, hogy balesetet okozott, noha (miután egyértelmű, hogy ő volt a haláleset okozója) az is elég súlyos eset. OK. Ez valóban előfordulhat bárkivel, vannak erre kimért büntetések, és kész. (És bár én nem mennék bele, de szerintem sem kap azonos elbírálást, mintha egy köznapi ember volna, de tisztában vagyok vele, hogy itt nagyon lehet csavarni a szavakat - sajnos... Csak nem állok le jól fizetett ügyvédekkel szóbárbajozni....?)
Szóval az a gond, ahogy CSE a dologhoz hozzááll. Nem itt, ennyire nyilvános helyeken (noha itt sem nagyon fogja vissza magát), hanem kisebb-nagyobb társaságokban, koncerteken. Semmi, de semmi megbánás, lelkifurdalás, esetleg némi döbbenetféle egy ember halála felett, amit ő okozott, vagy valami hasonló... Semmi, sőt, mintha még ő lenne megbántva! Sok nyilvános szereplése van (nem fogja vissza magát azóta sem), sokan tanúsíthatják ezt.
A cinikus, "hát hibáztam, na bumm, és akkor mi van, más is hibázott már" hozzáállása az ami elsősorban irritálja az embereket.
Legalábbis engem.
Előzmény: Csülök (21)
uprow Creative Commons License 2000.01.07 0 0 23
Utálom a cse-öt! A márka szégyenét!
szobiszörp Creative Commons License 2000.01.07 0 0 22
kedves csülök!

itt a t.asztalban senki sem ítélkezik, csak a véleményét mondja! azt viszont úgy érzem bárki, bármikor teheti. ez ezért van, és ez így jó.

ha úgy érzed, (jogosan) hogy egy közszereplőnek nem jár különleges bánásmód, akkor cs.e. miért nincs előzetes letartóztatásban?
(mint a nagybátyám aki józanul ugyanezt tette. 3 ember halt meg műszaki hiba miatt! ö nem volt közszereplő, csak buszsofőr. de ez már mindegy.)

Csülök Creative Commons License 2000.01.07 0 0 21
Miért van az, hogy itt a törzsasztalon gyakran el kell vállalnom az ördög ügyvédjének szerepét? Mint már írtam, a másik topicban koránt sem a szívem csücske Császár Előd.
De.
Addig egyetértünk, hogy annak aki közszereplő, nem jár különleges bánásmód ilyen esetekben. Csakhogy én úgy gondolom, hogy semmilyen irányban sem. Itt a fórumon senki nem egyszemélyes bíróság, és nem is a jó isten személyesen! Az ítélkezést talán rájuk kéne bízni!
Azt is írtam már, hogy egy közlekedési baleset okozója, még ha nagymértékben hibás is, nem vehető egy kalap alá a gyilkosokkal!
Előzmény: Utas2 (19)
RIPityom Creative Commons License 2000.01.07 0 0 20
Teljes mértékben egyetértek az alábbiakkal.
Sajnálom, hogy lehetöség adódik, s a lehetöséget elfogadja ez az ember.

Szomorú, hogy nem érzi át felelőtlenségének súlyát.
Tragikus, hogy emberek szemébe mer nézni.
Reménytelen, hogy szégyen nélkül mikrofon elé mer állni.
Visszataszító, ha látom vigyorát a képernyőn.

Szánom ezt az embert, s sajnálom magamat, hogy el kell viselnem. A szégyent, a tragédiát... a visszataszító jelenlétét. Ha cinikus lennék, akkor azt mondanám, kell a pénz az ügyvédre.

De csak annyit mondok,
a saját lelkiismeretét sosem tudja majd kivásárolni.

RiP

Utas2 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 19
Köszönet mindazoknak, akik itt és a másik topikokban megértették, felfogták, hogy miért volt szükség annak kihangsúlyozására, hogy Császár meghívása túllép egy bizonyos határon.

Akik nem értették meg, nos, sajnálom....

A szerkesztőség legalább kimutatta a "foga fehérjét", mármint, hogy emberi tartásnál a szenzációhajhászás mennyivel fontosabb nekik. Ilyen alapon legközelebb Szabó Albertet, Magda Marinkót, a többszörös gyilkos Donászit, vagy egyéb, "kimagasló emberi vívmányokkal" rendelkező személyt is meg lehetne hívni egy kis bájcsevegésre, előre eltervezve a bújtatott sztárolást. Ilyen alapon irodalmi esteket is tarthatnánk Hitler Mein Kampfjából...

Hosszúnevű kokofó kedves,

közöd nem sok van ahhoz, ahogy vezetek. De semmiképp sem olyan - közismert - hozzáállással, mint az, aki ezzel "kivívta" egy másik ember halálát.... Én igyekszem vigyázni embertársaimra, és NEM CSAK SZAVAKBAN. Ennyi.

Hali.

KoLa Creative Commons License 2000.01.06 0 0 18
Csatlakozom a topichoz (illetve múlt idő, nem kérdeztem semmit).
De Banita, hol itt az anyázás??!
Éppenhogy anyázás helyett próbálták néhányan kimutatni véleményüket a távolmaradással, tudván, az említett topicban értelmes vitára amúgy sem lehet számítani (mellesleg ott sokkal durvább vélemények is vannak - dacára a moderátorok buzgalmának).
Még hogy licshangulat szítása... Olyan ez tudod, mintha a koncertjén a közönség hátat fordítana neki.
Csak ennyi.
Ne magyarázzon bele senki mást.
Előzmény: Banita (17)
Banita Creative Commons License 2000.01.06 0 0 17
Srácok, tényleg ilyenek vagyunk? :-(((
Mire jó a folytonos anyázás?
CooCooFoo2ooo Creative Commons License 2000.01.06 0 0 16
Hol élsz, Utas2, szatyorban?! Milyen minőségben szólítod Nyírő Andást? Ez a lámerságod nagyjából jelzi, hogy milyen megalapozott a véleményed, és mily körültekintően jársz el, mielőtt mozgalmat kezdesz

Másrészt meg kérnélek óvatosan bánni azzal a "túlnyomó többség" kifejezéssel... Összesen nincs száz felháborodott júzer -- ehhez képest legalább ezer aktív felhasználó viszont van. Hol van hát a túlnyomó többség? Némán fuldoklik a felháborodástól?

Ugyan már, Utas2, vegyél vissza egy kicsit. És vezess sokkal óvatosabban, mint ahogy nyilatkozol...

a Hettita Creative Commons License 2000.01.06 0 0 15
Nem állt szándékombam bármit is kérdezni Császár Elődtől, kiváncsi sem vagyok rá, de ha az Index urainak az volt a szándéka, hogy olyan embert hívjanak meg, aki majd még jobban felkavarja a vidáman pezsgő életet a Tasztalnál, lám elérték. De végül is ezért vannak a fórumok.
Nem szimpatizálok Császár úrral, igyekszem kikerülni az Index kezdőlapját, hogy rám ne mosolyogjon, és az ő topikjába még csak be sem léptem, hogy ezzel se növeljem a forgalmát. De gondom nincs azzal, hogy van akiket vonz, legfeljebb egy dekadens vállrándítás, ha mégis muszáj lenne minősítenem őket. Miért ne lennének: pont neki ne lennének rajongói? Gondoljatok csak a Viszkis-szimpátiára. Szvsz elég lett volna a „csöndes bojkott”, vagyis ha nem megy oda, akit nem érdekel a dolog.
MarK Creative Commons License 2000.01.06 0 0 14
Nem, itt nem csak csatlakozni lehet.
Ill. igen, csatlakozom Ghanimához...
Hogy lehet ennyire utálni vkit? Hibázott, OK. Én sem kedvelem, de az a kampány ami ellene folyik, legalább olyan undorító, mint amit ő maga vétett 1 évvel ezelőtt.
Kedves moka!
Már miért ne kértek volna Cs.Előz-t?! Bmeg, ha a Te kedvenc előadód egy hasonló kaliberű f@szságot vét, attól még nem fogod megutálni a zenéjét!
Ez persze most nem azt jelenti, hogy én kedvelem a munkásságát, de akkor is...
req Creative Commons License 2000.01.06 0 0 13
Eredetileg ki akartam maradni ebből az egészből, de most mégis hozzászólok. Nekem sem tetszik, hogy a topic-címben említett sztár öntelten somolygó képe tekint rám, ha letöltöm az Index kezdőlapját. Elődke a pofámba röhög biztonsága teljes tudatában. Ez van. Ő nyert, én meg befoghatom a pofámat, mert csak szitkozódni tudnék, érdemlegeset mondani kevéssé. Persze a már-már dicséretessé magasztalt tette előtt is jobb szerettem volna, ha a vastagbelének volna annyi önkritikája, mint az Azgót Költők Nagymesterének, Dagályos Morroghnak, de mit tegyünk, ilyen csak a mesékben van.
Eddig sem szándékoztam kérdezni tőle semmit, most sem kívánok.
Ja, nem tartom magam különösebben jóérzésű, tisztességes embernek, de bizonyos erkölcsi gátlásokat még nem tudtak kiégetni belőlem. Persze ki tudja, lehet, hogy követni kellene Elődke példáját... Elvégre mindig lesz tapsonc, aki tapsoljon neki. (Csa-u-sesz-ku Pe-cse-re!)
Előzmény: Utas2 (12)
Utas2 Creative Commons License 2000.01.06 0 0 12
ghanima,

ez nem egy ellentopik. Ez csupán egy felhívás a jóérzésű, valamiféle erkölcsi tartással még rendelkező, magukat tisztességesnek valló emberek számára.

Jelzés.

És ide nem anyázni kell bárkit is, hanem egy picit elgondolkodni....

Ezért ezt a topikot a lista elején tartják mindazok, akik fel kívánják hívni a figyelmet egy valóban gusztustalan jelenségre, szándékra.

Itt csak csatlakozni lehet.

üdv.

Ghanima Creative Commons License 2000.01.06 0 0 11
Na, emberek, véleményem szerint így kell szépen erősíteni a lincshangulatot! Bravó.
Jöhet a "könyörgöm, akasszuk fel" is?
Most kellene, ugye, kvázi érvként elkezdenem magyarázKODni, miszerint de azért én ám nem kedvelem CsE-t, meg ilyenek, amire föl újólag rám lehetne akaszkodni, hogy akkor meg miért véded azt a ***** <- ilyen-olyan akárkit. Továbbá ekkor jöhetne majd a libbols, a gaz halálbüntetés-ellenző, és attól kezdve szabad a vásár!
Az a_véleményem_, hogy gusztustalan dolog ellentopikát létesíteni: nem kell elolvasni az eredetit, illetve a felmerülő ellenérveket bátran le kell írni, ha már annyira érdekel minket a dolog.
Ha valami, akkor ez itt, ez a topik az, ami gerjeszti az indulatokat.
maradtam,
Ghanima
mimike Creative Commons License 2000.01.06 0 0 10
Nem kerdezek CSE-tol semmit !
Littleton Creative Commons License 2000.01.06 0 0 9
Utas2!

Veled vagyok

Littleton

csn Creative Commons License 2000.01.06 0 0 8
Legyen.
Amugy sem szoltam volna. :)

Egyebkent tipikus hungarian sztori: a neves (penzes) ficko eli az eletet, athagja a szabalyokat, kilora megveszi a buntetest (kozl. szab. sertesek 7 szer!), es minden megy tovabb...
Csak o most megbukott. A tobbi sokezer nem. Nem is fog.

Itt mar nem csak CSE a tema, hanem attetelesen a magyar "felso tizezer" eletvitele.
/mondjuk a szememben inkabb also mint felso, de ez kit erdekel/

moka Creative Commons License 2000.01.06 0 0 7
Sajnos már 239 hozzászólás van a "Tasztal vendége:CsE"-ben, itt viszont csak hat. Viszont nem hiszem, hogy pocskondiázásban túl tudnánk rajtuk tenni. Igazából, (merhogy mérhetetlen naiv vagyok) azt nem értem, hogy a rádióadókban mért nincs annyi tisztesség, hogy egyszerűen nem játszanak többé CsE-t. Sőt, saját fülemmel hallottam, hogy fiatal lányok a kívánságműsorban őt KÉRTÉK.
denever Creative Commons License 2000.01.06 0 0 6
csatlakozom !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!