Keresés

Részletes keresés

nyékyyy Creative Commons License 1 napja 0 0 18
cat74 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 17
Teljesen jogos, amit sérelmezel, mégis nehezen tudom elképzelni, hogy csak a szagok miatt rá lehetne ereszteni a hatóságokat. Viszont a kaja kora, összetétele és egyéb negativ tulajdonságai miatt igen.
Előzmény: szalka (15)
cat74 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 16
Na látod, ezt még nem láttam. Mondjuk hónapokban mérhető, hogy mikor voltam utoljára Mekiben.
Előzmény: Törölt nick (14)
szalka Creative Commons License 2000.09.05 0 0 15
Ha valahol en valamilyen uzletet nyitok, legyen az barmi, igenis kotelessegem azt a tevekenyseget ugy muvelni, hogy ne zavarjam a kornyezetemet.
Termeszetesen ha a tevekenyseg eros szaggal jar, akkor esetleg nem lehet teljesen megoldani a szagelszivast, de hogy meg direkt ra is teszek egy lapattal az szemetseg.
Egy rendes etterembol mer nem arad annyira ki az ucara a szag , hogy 10 haztombbel arrebb is azt erezze mindenki? Vagy mas gyorskajaldaknal miert nem annyira eros ugyanez a szag? Mert a Mcdonalds szaga messze erosebb mint barmelyik ilyen kajaldae, ezt elegge egyertelmu, pedig a tobbi helyen is ugyanazt a muanyag kajat adjak. Szoval vagy a tobbi ilyen tesz ellene, vagy ok tesznek direkt ra egy nagy lapattal. Es a vanilia sutis keszito, se csinaljon direkt szagot. Az oke, hogy valamennyi kijon, de direkt erre jatszani a reklam miatt nagyon nem szabadna. Egyreszt , mert barmilyen eroteljes szag zavarhat valakit. Plane, ha egy zart metroaluljaroban van ez, ahol nincs rendes szellozes rohad benn a 40 fok es akkor meg az a pici levegot, ami beszorult oda, azt is direkt tele nyomjak mindenfelevel. Raadasul ezek a franko szagok ugy beleisszak magukat az ember ruhajaba, hogy az mar ki nem szellozik belole. PL a vizsgazokosztumomet nem minden egyes vizsga utan akarnam kimosni,csak azert mert pont McDonalds van a buszmegallo mogott,utana meg a metromegalloban meg egy pekseg. Mire beerek a vizsgara ugy szaglok mintha egy 24 oras muszakot huztam volna le egy nagyuzemi konyhaban.

A szag ugyanugy mellektermeke ezeknek a helyeknek, mint pl egy asztalosnak a faforgacs. Megis azt az asztalos, aki napnta tobb kobmeter faforgacsot kiszorna az utcra elegge hamar elvesztene az iparengedelyet.
Vannak bizonyos Kojal meg hasonlo dolgok. Ugyanugy szabalyozni kellene szvsz a szagok kiaramlasat mint azt, hogy hany hetes az a kaja amit elemraknak.

Előzmény: cat74 (11)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.05 0 0 14
Nem, amiket alátétként raknak a kaja alá, azokra gondoltam. Hogy Hamüpipőke felkel reggel, és Mc Fresht eszik, meg ahsonló förmedvények.
cat74 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 13
Mármint hogy milyen egészséges, etc. ?? Amit mondasz, mese.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.05 0 0 12
Nekem a mekisalátákról vannak infoim. NEM SZABAD ENNI BELŐLÜK!!! Nagy tartályokban tárolják a zöldségeket egy csomó ideig, ott jól összeérik az anyag. Aztán felhasználás előtt lemossák róluk a penészt, aztán mindenféle E betűkből készült öntetekkel kínálják őket. Az már másik kérdés, hogy a már elkészített "saláta" meddig rohad a hűtőben.

Mit szóltok a tálcákon tálalt mesékhez?

cat74 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 11
Oké, felőlem vaniliabomba is lehet, ettől a hatás még ugyanaz (lehet). Akkor most bezárassuk őket? :) Ők igy reklámoznak...
Előzmény: Brumimackó (10)
Brumimackó Creative Commons License 2000.09.05 0 0 10
Az nem a vaníliás süti illata, hanem időnként bevágnak egy ún. "vaníliabombát" az egyik kazánba, épp a szag miatt. Bnőm dolgozott ott, azé' t'om. Fuj.

Előzmény: cat74 (9)
cat74 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 9
>Tudom, hogy lehet az a szornyu emelyito buz valaki szamara incsiklandozo(bar felfogni nem >tudom), de szerintem nagyfoku bunkosag az utcara engedni
>es terrorizalni vele az embereket.

Jó, de most akkor zárjuk be az összes pékséget is, amik a metróaluljáróban a vaniliás-süti
illatával csábitják bűnözésre a népeket?? :)

Előzmény: szalka (8)
szalka Creative Commons License 2000.09.05 0 0 8
paha,
Ez csak nezopont kerdese, de az teny, hogy iszonyu eros szagot bocsajt ki eme MU intezmeny.
En sohasen szerettem az ilyen muanyag kajakat ezert ritkan fordultam meg bennuk. A mostani baratom viszont imadja az a fortelmet , amit ott adnak. sokszor ultem be vele ilyen helyre, sot az elso nehany alkalommal meg meg is probaltam megenni a kajat, de nagyon rossz volt. Kesobb ratertem arra, hogy ha a baratom nagyon ehes es Mcdonalds az egyeduli hely ami kozel van es gyorsan etelhez juthat, akkor vettem meg jo messze egy nagy levegot es probaltam azt a negyedorat atveszelni, amit bent kell toltenem. De minnel tobszor jartam ot annal erosebb undor alakult ki bennem, es mostanra egyszeruen mar fizikailag rossszul vagyok attol a szagtol(hanyinger stb) , pedig meg csak nem is ettem belole.
Tudom, hogy lehet az a szornyu emelyito buz valaki szamara incsiklandozo(bar felfogni nem tudom), de szerintem nagyfoku bunkosag az utcara engedni es terrorizalni vele az embereket.
Előzmény: _paha_ (-)
dongenaro Creative Commons License 2000.09.04 0 0 7
Nálunk a Vörösvári úton is bűzlik egy McDonalds... Azok az éttermek, hideg-meleg készételeket árusító helyek bezzeg nem voltak büdösek, amik a környékünkön ÉRDEKES MÓDON pont azelőtt zártak be, mielőtt a fent említett műintézmény megkezdte nálunk áldásos működését! Személy szerint több okból utálom őket...
dongenaro
originalqszi Creative Commons License 2000.09.04 0 0 6
A BigMac-nek nincsen szaga,
Csak finom pénz illata:)))))))
Awaken Creative Commons License 2000.09.04 0 0 5
Mindenféle praktikákat képesek bevetni a McDonaldsnál, ez szörnyű, csak hogy kiszolgálják az embereket.
_paha_ Creative Commons License 2000.01.05 0 0 4
de mas gyorsettermek meg tudjak oldani a szagelvezetest? pl. az oktogonon van 3 gyorsetterem nagyjabol ugyanolyan epuletekben, es csak a meki korul van szag...
IIII Creative Commons License 2000.01.05 0 0 3
Nezopont kerdese paha.
Van ismerosom akinek kimondottan forog a gyomra tole.
Ami a vendegloket illeti kornyezet fuggo hova tudja bocsajtani a ganyet. Nem beszelve azokrol a helyekrol ahol ugyan csak erezheto az olaj es egyebb szag.
De a Boraros teri Mekinel nincs ganejjab hely.
Alfred Creative Commons License 2000.01.05 0 0 2
_paha_ :
Több topic is foglalkozik a Mekivel, és ha jól emlékszem a szagáról is indult egy önálló.
Balra fönt találod a keresőt, beléjük olvasol aztán...
Előzmény: _paha_ (-)
TomAce Creative Commons License 2000.01.05 0 0 1
gratula gecko, gyors vagy :o)
Előzmény: gecko (0)
gecko Creative Commons License 2000.01.05 0 0 0
ez 0
_paha_ Creative Commons License 2000.01.05 0 0 topiknyitó
en ugy veszem eszre, hogy a mekdonaldsz szandekosan "bocsajt ki" olyan illatokat, amik az ember etvagyat gerjesztik.
ugy tunt fel a dolog, hogy rendszeresen erzem minden ettermuk korul, viszont konkurrens ettermek korul nem lehet semmilyen szagot erezni.
velemeny?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!