Keresés

Részletes keresés

birburu Creative Commons License 2000.12.02 0 0 7
naná, hogy nem. a jelszó: kondizz mityuval.
Előzmény: zsosz (6)
zsosz Creative Commons License 2000.12.02 0 0 6
vegsosoron az is lehetne...te nem lattad, h nez ki :)))) csak mint en :)))) szegyengyalazat.... sehol egy jol kidolgozott izomkoteg :))))

zsosz//lehet.h.nem.kene.ennyit.netezni?

Előzmény: birburu (5)
birburu Creative Commons License 2000.11.29 0 0 5
olyan ez a kondizz mityuval, mintha aszondanád erobikozz norbival, komolyan azt hittem, hogy valami új fitnesses műsorvezetőt antireklámozol:)

a tomit én is láttam, szintén büdös volt.

zsosz Creative Commons License 2000.11.28 0 0 4
megkesve reagalok, csak mint ti...vegulis mar majdnem elsullyedt (2 ev?), meg vegulis most is azt fogja majd csinalni, szoval kosz :)))))

zsosz

Előzmény: Champace (2)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.11 0 0 3
a takáts tamást én is láttam már. a metrón nekem jött egyszer. büdös volt és mocskos. broáf.
:)
Előzmény: grasshopper (0)
Champace Creative Commons License 2000.11.11 0 0 2
Szia zsosz, jó körünkben látni!
zsosz Creative Commons License 2000.01.05 0 0 1
elég béna név lenne egy gépnek az, hogy "Mityu", nem??? :))) mondjuk vmi magyar tarka...

megaztán kicsit furcsa egy ilyen híres embört így "testközelből" látni, szval, hogy izzad meg stb. és nem regényt ír vagymittudomén...

zsosz

Előzmény: grasshopper (0)
grasshopper Creative Commons License 2000.01.04 0 0 0
Amikor megláttam ezt a topicot, aszittem valami fitness terem v. program egyik berendezése, amit reklámozni akarsz :o)))
Ezért egy kicsit félreérthető, de úgy nem lett volna rossz, hogy mondjuk "Hírességek az utcán" :o) Én is összefutottam nem olyan régen a Takáts Tomival a 4-es vilin, amint éppen a bunkofonján beszélt. Mellette ült egy nő és egy gyerek, gondolom felesége meg lánya (?).
Haláli az ürge egyébként :o))

Előzmény: zsosz (-)
zsosz Creative Commons License 2000.01.04 0 0 topiknyitó
ma reggel mentem dohány utcai konditerembe futkározni egy hülye buta gépen, amikor is ki jön velem szembe??? Kornis Mihály, magyar iró (nincs hosszú i-m, vagy csak nem találom, most mindegy), alakformáló, Európa bajnok testedző... :))) mondjuk csak mint én, sajnos :(((

igazából elég nullás topic, csak meg akartam osztani veletek :O

zsosz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!