Ha valaki IGAZÁN beleéli magát egy filmbe ( Bjudith ), az nem gyenge idegzetre
vall, csak jó empátiás készségre, ami tudvalevőleg a nőknél erősebb szokott lenni.
Én is láttam a filmet, és soha nem fogom azt a jelenetet elfelejteni, amikor
Mike (v. Josh? ) áll a sarokban. Szerintem ez volt a film kulcsjelenete, ezért már érdemes volt megnézni.
Nagyon jó film...(az alapvető félelmeinkre épit)..kár hogy nem én találtam ki és nem én mentem forgatni pl. a mecsekbe.
Minnnél kevesebb háttérinfóval nézed meg a filmet annál nagyobb a hatás.
Aki még nem látta próbálja úgy megnézni a filmet(szigorúan kistermes moziba, csak moziba) hogy, kicsit rápipázik előtte, csak finoman, és az elfogja nyomni azt a védekező mechanizmust hogy: "áááá ez csak film", és akkor tutti a beszarás.....
...az a gyereksirás, vagy nyöszörgést birnám feledni...brrrrr....áááááááááááááááá
Hat, en ma delutan lattam videokazin - eredeti hanggal, felirat nelkul (eredeti usa videokazi), es megmondom oszinten, egyaltalan nem ertettem, mirol is szolt a film. Persze, hozzatartozik a dologhoz, hogy igencsak "el voltunk foglalva" a kedves holgyismerosommel a film kozben :))))))
Elmondana valaki, mi a franc tortent a filmben?
Odaig ok, hogy elmennek az erdoben, azutan ejszaka eltevednek, es egy ido utan fa-kereszt-babukat talalnak...
De a legvegen azt a lakohazas reszt nem ertettem... Hogykerultek oda, es mi tortent ott???
Katasztrofálisan érdekes! Mondhatni jó! Nagyon jó!
Mivel kénytelen vagy azonosulni a szereplőkkel,
az idegeidet támadja a film. Itt nem a történetet,
mint kerek történetet kell nézni, csak passzivan
ott kell lenni, és igy egy idegállapoti azonosulás
ban lesz részed. Felmegy a pumpa! Szétbasz az ideg
Legszivesebben ORDITANÁL!
Hi én 30-án néztem meg a moziban és tök nagy csalodás volt ! Itt a neten olvastam rola és érdekesnek tünt de az első 10 perc után már érezni lehetett , hogy gáz lesz! Kb 15-20 perc után 8-10 ember kiment!! A végén itt is hitetlenkedtek és nem akarták elhinni hogy 75 perces volt ! Mondjuk szerintem ez is sok volt :)!! Ennek ellenére hallottam olyanrol akinek teccet! De szerintem még csak félelmetes se volt!
bye
Aki látta: kinek hogy tetszett ?
Én csak azt tudom, hogy a végén a nézők 80%-a azt mondta, basszus, ez most komoly, hogy igy fejeződik be ???
Ki mit tud róla ?