Szeretném a segítségetek kérni az alábbi mercedes kilincs-és zár szett beazonosításához! Nem tudom melyik modellhez való. Kérem, ha bárki felismeri, legyen szíves megírni nekem! Köszönettel, Dániel
Biztos hogy füstöt látsz hidegen, nem véletlenül gőzt ? Jellemző a régi motorokra nagyon, hogy amikor elinditjuk, sokáig gőzölög a kipufogó a párás levegőben.
Van 1 980 -as 123 as 6 hengeres motorom rajta az automata váltó- 18 éve garázsban áll, lábon jött akkor haza, de D.sítve lett . generátor önindító nincs rajta, minden más rajta van.
Megöregedtem, én biztosan nem csinálok vele semmit, de hátha kell valakinek./váltóból nincs az olaj leengedve/, nagyon jól ment, de a D akkor jobb volt.
sajna meg kell válnom az egyik kedvenc játékeszeremtől: W115 240D 3.0. Eredeti 3.0, (alváz- és motorszám alapján ellenőrizhető: kérésre mindegyiket megadom). Nem utólag összebuherált, nem AF-es.
Fotók, részletek a www.tar.hu/gxk819 oldalon találhatóak. Érdemes megnézni.
Lotus-Retro autószépségverseny A veterán autók szerelmeseit várjuk első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal 2006. április 23-án a Lotus – Retro Autószépségversenyre, mely az Autó 2 és a Retro autós szaklapokkal karöltve és a Magyar Veterán Autós és Motoros Szövetség támogatásával kerül megrendezésre! A veterán autószépségversenynek a hotel parkja ad helyszínt. Az autók több kategóriában mérkőznek a szakmai zsűri és a nagyközönség kritikus szemei előtt. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki. A oldtimerek mellett megcsodálhatják napjaink luxusautóit is.
Vasárnap 9 órától élvezze Ön is a „Rogner majálisát“ – áprilisban!
Részletek a Retro újságban!!! 2006. 03. 30.-ig még lehet jelentkezni!
Üdvözlet! Apám állólámpás Mercedeséből csak ez a dísztárcsa maradt. Orig német, a szekrényben pihent, festés nélkül. Segítenétek eladni? Köszönettel: Tónó 30/325-7856 tonomusic@drotposta.hu