Novemberben 38 ezer forintot fizettem csak a vonalas telefonra. Ha a jelenlegi tartifára ráemelnek, akkor netán utaltassam át a fizetésemet a Matávnak ?
Éjjel beszélgettem egy kint élő magyar sráccal.
Havi 22 USD az internet előfizetése tokkal- vonóval, telefonnal (AOL). Jó, mi ?
Ha jól tudom, a MATÁV monopolhelyzete, nemsokára megszünik, ahhoz képest elég rossz üzletpolitikát folytat, ha emeli a tarifákat!
De azért tudják ők, hogy mit csinálnak:
Most volt decemberben egy akciójuk, hogy aki internet előfizetést vásárol x időre, kap hozzá kedvezményesen valami kütyüt. (gép, modem) Kábított ember mit tesz? Vásárol. Kiviszik, bekötik, megmutatják..., és ő örül, hogy nyílik a világ... MATÁV, miután így elpasszolt jónéhány előfizetést, persze, hogy be akarja hozni, amit elbukott a gépeken, modemeken. Tarifa emel, aki meg vásárolt, az vagy csengeti a net előfizetést, de használni nem meri a telefonszámla miatt, vagy szépen teszi a MI JÓ MATÁVUNK zsebébe a percdíjakat, kapcsolási díjakat...
Tovább is van! Mondjam még??
Ne nyissunk topicot MATÁV OKOSSÁGOK címmel?
Tudok még párat...
Benne vagyok. A matav már így is túl messzire ment. Én nem fogok nagyobb számlát fizetni. Spórolok a hívásokkal amíg lehet, aztán még az is benne van, hogy telefon nélkül húzom ki azt az időt míg jön egy másik szolgáltató. Megszüntetem az otthoni netet, a munkahelyemen meg nem telefonos kapcsolat van.
Hat tudjatok, en most megmondom mi lesz:
1. Nemetorszagban altalanydijjas lesz a helyi hivas, a mi penzunkon (ha nem altalanydijjas, akkor olcsobb)
2. Nalunk megemelik a percdijjakat, es az elofizetes dijjat is..
3. Megszuntetik a kedvezmenyt, vagy felteszik kifizethetetlen magassagig az osszeget...
En emlexem, amikor annakidejen nyilt level ment Straub Elekhez, es utana 100 Ft lett az internet, es egesz hetvegen ennyiert lehetett ntezni. A matav elhuzta az orrunk elott a mezesmadzagot.. MOST hol vannak azok az emberek ?!?! Irjunk mi is nyilt levelet, legyen NETSTOP, mutassuk meg, hogy mi, kozos erovel kepesek vagyunk odavagni annak a cegnek, aki tolunk elvesz, es kozben ezt a joval gazdagabb orszagoknak dugja a zsebebe..
Az 1999. aprilis 1.-tol ervenyes kedvezmenyek ervenyesek 2000 Feb.1-ig (forras: Csordas Zsuzsanna, matav Call-Center vezetoje, 2000.01.01 16:55), es feb.1.-ig a dijak sem valtoznak. Feb.1-tol varhatoan minden kapcsolt analog vonali kedvezmeny (ejszakai, hetvegi 150Ft) megszunik.