Whisky. Szilveszterkor is. Tisztán. Semmi más. Csak az. No másnaposság. No fejfájás (mástól se :)). Egy kis jókedv, móka, kacagás, alig észrevehetően leromlott mozgáskoordináció.
Az az igazi. :)
Konyak. Szilveszterkor is. Tisztán. Semmi más. Csak az. No másnaposság. No fejfájás. Egy kis kettős látás. Az az igazi.
A bólét egyébként én is szeretem. A banánt kihagynám, mert könnyen ki lehet hányni. A narancsot is ugyanezért. A többi frankó. Mi a bánat az a poluszlodkoje?
Ez is a globalizáció jele. Azt mondja a Pista bácsi, hogy ha az Orbánnak lehet 44 millióért, akkor neki is lehet. Mert ő kisember. És akkorát fog durrantani éjfélkor Zuglóban, hogy megemlegethetik.
(Az igazi Black a spájban van. Nem bírja a harci zajt.)
Én egyszer Romániában jártam hasonlóképpen. Norvég lányokkal futottunk össze a tengerparton, akik a boltban megláttak egy sörösüvegben árult valamit, amin mindenféle gyümölcsök voltak.
Azt hitték szörp, de pálinka volt .Nekünk kellett meginni. Hát az többszörös brrrrrrrr volt.
Én továbbra is óvnálak a bólétől, bár ott benn minden úgyis összekeveredik.
Alkoholtól életemben egyszer hánytam, igaz az is szilveszterkor volt. A szegedi szűzgarázsban (Móra kollégium) voltunk a lányoknál, akik nem sokkal korábban jöttek meg a Szovjetúnióból.
Szóval, amikor a többi pia elfogyott, paprikavodkát ittam. Brrrrrrr.
Rezsöbácsi, a millenniumra való tekintettel nem mondom ki, mia véleményem a poluszladkoje-ról (hányok töle). Remélem a globalizáció nem okoz több kárt az idén Wudigessen. BUÉK!!!
Elnézést, de az ilyen lóttyöktől már tavaly is gyomorrontást kaptam.
Csak tiszta kisüsti alkohol, száraz bor (ez nem igaz, mert a félédeset jobban birom)