Most járt a kisöreg Isrelben és magát igen illuminált állapotban "szent elnöknek" nevezte.
Közben britt hirforrások nyilvánosságra hoztak az oroszországi robbantásokkal kapcsolatos olyan adatokat amik azt állitják ,hogy ezeket az orosz titkoszolgálatok szervezték és hajtották végre.
Ezek a robbantások voltak a csecsen háború megkezdésének okai.
Emlékeztetnék Putyin titkosszolgálati múltjára és Gorbacso nyilatkozatára amiben azt állitja hogy Jelcint egyszerúen megzsarolták és tulajdonképpen kirúgták.
no üdv:
soltika + Finci kutya
Hajnalban három rakétát inditottak csecsenföldre.
Az amerikai műholdas felderitőrendszer először atomrakétáknak nézte.
Nagy lehetett az izgalom az Y2K-t átélő USA-ban.
A KGB-s multtal rendelkező Putyin féle orosz vezetés szerintem ezt szándékos figyelmeztetésnek szánta , egyenes folytatásaként Jelcin Kinában történt látogatásakor mondott félrészeg beszédének.
Jól nézünk ki, kezdődik a kishidegháború ?
Valahogy ismerős a téma :
a volt komunista apparatcsikok átöltöznek és most jobboldaliként szerepelve erősködnek,bombákkal ,rakétákkal fenyegetőznek.
no üdv + még egy korty pezsgő:
soltika + Finci Kutya
Putyin most jó pontokra hajt a katonáéknál - megnézhetitek itt - Borisz cár ilyen megmozdulásokra már nem volt képes, az utóbbi időben jó, ha egyáltalán meg tudott mozdulni. Nem tudom miért, de nekem ahányszor mostanában láttam a tévében, mindig a végelgyengülős Brezsnyev jutott eszembe róla, habár az nem is akart mindenáron szibériai medvének látszani... :)))
A KGB-s Putyin mester első rendelete a "szent"Öreg későbbiekben való
cseszhetetlenségéről szól.
Csak a személyi motozás tilalmát nem értem, valószinüleg talán attól tart a Jelcin atyec hogy valaki kikapja a karjábol a beszúrt vodka infúziót.
Szerintem előbb utóbb, ha hamar el nem patkol a vén medve, akkor összeszalad valamely fanatikus terroristával és akkor mehet a mauzóleumba váltásnak.
No üdv + sok pezsgőt:
soltika + Finci Kutya
Viszont kibabrált a hagyományos firkászokkal - most rohangálnak és dühöngenek, hogy nincs hová kommentárokat írkálni legalább 2 napig, a hírszerkesztőségekben meg nagy volt a hajtás és nem tudtak nyugiba' inni szilveszterkor, ahogy ill... Csak a netesek meg a tévések tudtak akármit is leközölni - hijába, interNYET nélkül NYET má' semmi (csak a Sör!)... :)))
Megfutamodott az öreg. Én a helyében megvártam volna 2000. január 1. 00 óra 10 percet.
Mégiscsak joban hangzik, mint 1999 december 31.
De lehet, a Jelcint vezérlő programot nem tudták átállítani. Akkor pláne nem mondtam volna le, hirtelen száz évet fiatalodni nem csekélység.
Állítólag Jelcinnek elévülhetetlen érdemei vannak. Nem tudom, én mindig a moszkvai párttitkárt látom benne.
Lujza, Lujza - úgy lácc, nemcsak az én alacsonymatematikámmal van gond :))) Innen Pestről nézve az az egy óra kettő, de Csamkatkán vagy holis, má' mostanában isszák a népek magukat a zasztal alá, mer'hogy 11 óra az eltérés az innenső, meg a túlsó vég között... Egészség!
Szerintem most már nem titkolható tovább, hogy a ruszki nukleáris eszközök (fegyverek) nem Y2K kompatibilisek, és nem akarja vállalni a felelősséget az elkövetkezőkért.
Na mindegy, Moszkvában ugyis később lesz éjfél, úgyhogy a Nagy Bumm idején én már (reményeim szerint)piás leszek...