Keresés

Részletes keresés

soltika Creative Commons License 2000.01.07 0 0 22
Most járt a kisöreg Isrelben és magát igen illuminált állapotban "szent elnöknek" nevezte.
Közben britt hirforrások nyilvánosságra hoztak az oroszországi robbantásokkal kapcsolatos olyan adatokat amik azt állitják ,hogy ezeket az orosz titkoszolgálatok szervezték és hajtották végre.
Ezek a robbantások voltak a csecsen háború megkezdésének okai.
Emlékeztetnék Putyin titkosszolgálati múltjára és Gorbacso nyilatkozatára amiben azt állitja hogy Jelcint egyszerúen megzsarolták és tulajdonképpen kirúgták.
no üdv:
soltika + Finci kutya
soltika Creative Commons License 2000.01.01 0 0 21
Hajnalban három rakétát inditottak csecsenföldre.
Az amerikai műholdas felderitőrendszer először atomrakétáknak nézte.
Nagy lehetett az izgalom az Y2K-t átélő USA-ban.
A KGB-s multtal rendelkező Putyin féle orosz vezetés szerintem ezt szándékos figyelmeztetésnek szánta , egyenes folytatásaként Jelcin Kinában történt látogatásakor mondott félrészeg beszédének.
Jól nézünk ki, kezdődik a kishidegháború ?
Valahogy ismerős a téma :
a volt komunista apparatcsikok átöltöznek és most jobboldaliként szerepelve erősködnek,bombákkal ,rakétákkal fenyegetőznek.
no üdv + még egy korty pezsgő:
soltika + Finci Kutya

Zaturek Manfred Creative Commons License 2000.01.01 0 0 20
Putyin most jó pontokra hajt a katonáéknál - megnézhetitek itt - Borisz cár ilyen megmozdulásokra már nem volt képes, az utóbbi időben jó, ha egyáltalán meg tudott mozdulni. Nem tudom miért, de nekem ahányszor mostanában láttam a tévében, mindig a végelgyengülős Brezsnyev jutott eszembe róla, habár az nem is akart mindenáron szibériai medvének látszani... :)))
soltika Creative Commons License 1999.12.31 0 0 19
vomit
válaszoltam is , ha te nem kaptad meg akkor érdekes
dolgok vannak.
üdv:
soltika + Finci kutya
vomit Creative Commons License 1999.12.31 0 0 18
off on
soltika, írtam egy levelet, mekkaptad?
off off
Előzmény: soltika (17)
soltika Creative Commons License 1999.12.31 0 0 17
A KGB-s Putyin mester első rendelete a "szent"Öreg későbbiekben való
cseszhetetlenségéről szól.
Csak a személyi motozás tilalmát nem értem, valószinüleg talán attól tart a Jelcin atyec hogy valaki kikapja a karjábol a beszúrt vodka infúziót.
Szerintem előbb utóbb, ha hamar el nem patkol a vén medve, akkor összeszalad valamely fanatikus terroristával és akkor mehet a mauzóleumba váltásnak.
No üdv + sok pezsgőt:
soltika + Finci Kutya
Wágner úr Creative Commons License 1999.12.31 0 0 16
Viszont kibabrált a hagyományos firkászokkal - most rohangálnak és dühöngenek, hogy nincs hová kommentárokat írkálni legalább 2 napig, a hírszerkesztőségekben meg nagy volt a hajtás és nem tudtak nyugiba' inni szilveszterkor, ahogy ill... Csak a netesek meg a tévések tudtak akármit is leközölni - hijába, interNYET nélkül NYET má' semmi (csak a Sör!)... :)))
virge3d Creative Commons License 1999.12.31 0 0 15
Ahelyett, hogy Putyint rúgta volna ki... :(((
jeges Creative Commons License 1999.12.31 0 0 14
Megfutamodott az öreg. Én a helyében megvártam volna 2000. január 1. 00 óra 10 percet.
Mégiscsak joban hangzik, mint 1999 december 31.
De lehet, a Jelcint vezérlő programot nem tudták átállítani. Akkor pláne nem mondtam volna le, hirtelen száz évet fiatalodni nem csekélység.

Állítólag Jelcinnek elévülhetetlen érdemei vannak. Nem tudom, én mindig a moszkvai párttitkárt látom benne.

beduin Creative Commons License 1999.12.31 0 0 13
Ez YÓ vót.
b ú é k from vodka gorbatschow
Előzmény: undoc (11)
europeer Creative Commons License 1999.12.31 0 0 12
Ha nem is a rakétákkal lesz a probléma, az már biztos az évezred első Y2K problémája Putyin elvtárs és az Ő Oroszországa.

Így lép át a következő évezredbe Oroszország.
Ez hír a javából. Egy furcsa hír.

undoc Creative Commons License 1999.12.31 0 0 11
A vodkazasban? Szerintem nincs szuksege ra, hogy...
Na de hagyjuk, szilveszter van.
Undoc.
Előzmény: beduin (9)
Antisystem Creative Commons License 1999.12.31 0 0 10
2999. 12. 31. :-(((
Előzmény: beduin (9)
beduin Creative Commons License 1999.12.31 0 0 9
Szerintetek Orbán (Viktor, Péter,...) mikor követi Jelcin példáját?
lujza Creative Commons License 1999.12.31 0 0 8
:) Azert en a helyedben megprobalkoznek vele. :)

Sot, celszeru joval hamarabb kezdeni, ha ilyen aggalyaid vannak, mivel termeszetesen Wagner urnak, mint mindig, most is tokeletesen igaza van... :)

Ambator a joval korabban kezdes azert azzal a veszellyel jarhat, hogy mar joval ejfel elott se fogod tudni, hogy hanyadik evezred is van tulkeppen...

Előzmény: Antisystem (4)
Wágner úr Creative Commons License 1999.12.31 0 0 7
Lujza, Lujza - úgy lácc, nemcsak az én alacsonymatematikámmal van gond :))) Innen Pestről nézve az az egy óra kettő, de Csamkatkán vagy holis, má' mostanában isszák a népek magukat a zasztal alá, mer'hogy 11 óra az eltérés az innenső, meg a túlsó vég között... Egészség!
Előzmény: lujza (3)
Főtitkár Creative Commons License 1999.12.31 0 0 6
Dehogynem elvtársam.

Csak jóval korábban kell kezdened.

Éberség!

Előzmény: Antisystem (4)
aggályos Creative Commons License 1999.12.31 0 0 5
és az ázsiai országrészen is klassz atomrakéták vannak (5-6 óra)
Antisystem Creative Commons License 1999.12.31 0 0 4
Bocs, természetesen igazad van!

Affenébe, akkor be se rughatok már rendesen??? :-)

ÜdV

lujza Creative Commons License 1999.12.31 0 0 3
"Na mindegy, Moszkvában ugyis később lesz éjfél,"

:))) Kedves Antisystem, Te most vagy Kinaban vagy, vagy pedig tul sokat pialtal, mar most is.

Moszkvaban ugyanis, 1 oraval korabban lesz ejfel, mint mifelenk, tudtommal, leven keletre tolunk. :)))

Előzmény: Antisystem (1)
fekete kéz Creative Commons License 1999.12.31 0 0 2
Csak elemcserére szorul, és arrolmondott le. Innen is látszik, hogy már nem normális és félrebeszél. Ha magánál lenne soha nem mondana le.
Antisystem Creative Commons License 1999.12.31 0 0 1
Szerintem most már nem titkolható tovább, hogy a ruszki nukleáris eszközök (fegyverek) nem Y2K kompatibilisek, és nem akarja vállalni a felelősséget az elkövetkezőkért.

Na mindegy, Moszkvában ugyis később lesz éjfél, úgyhogy a Nagy Bumm idején én már (reményeim szerint)piás leszek...

Bye & BUÉK!!! (?)

Wágner úr Creative Commons License 1999.12.31 0 0 0
Ja, stimm! Az öreg medve nyugodtan akar aludni (és vodkázni), mostan má' piszkálják a fijatalot...
Előzmény: papaja (-)
papaja Creative Commons License 1999.12.31 0 0 topiknyitó
CNN hír: Lemondott Jelcin és átadta a hatalmat Putyinnak. Biztos Y2K probléma volt az öreggel, idejében le kellett cserélni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!