Keresés

Részletes keresés

Tiby82 Creative Commons License 2016.06.24 0 0 5

Sziasztok!

Nagy kedvencem régóta a 99'-es UT. Nekem GOTY edition van, eredeti. Tavaly még tudtam vele játszani a gépen de januárban újraraktam a win7-et és azóta semmilyen módon nem megy. Próbáltam kompatibilitási módot, kivételezést, mindenféle beállítást a gépen, ssd vinyót stb. de nem megy. 

Most azt tervezem, hogy felrakok egy xp sp2-est és azon hátha elindul majd. Jobb 5letem nincs. Nektek?

Ja, és a konfig: Asrock alaplap, Core2quad 3.0ghz, 6giga kingston ram, Geforce gtx 570 video, samsung ssd 120gb, seagate 1tb 7200 vinyó, Corsair 650w táp, zalman z9 ház, coolermaster ventik.

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.14 0 0 4
Mondom HELP!!!

[ZedIzDead]

ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.13 0 0 3
Ja, még annyit, hogy csak Tournament módban nem indul, Practice-ben simán tudok játszani mindkettővel.

Mellékkérdés: lehet már kapni a Game Of The Year Editiont? És ha igen, hol?

[ZedIzDead]

Előzmény: ZedIzDead (2)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.13 0 0 2
No, az ezer UT topik közül ez tűnik a legalkalmasabbnak a kérdésre.
A probléma: Win Millenium alatt egyáltalán nem megy a hang, csak Safe Mode-ban, némítva lehet játszani. Ez már magában is elég szar, de. Még az is van, hogy a Lava Giant CTF-pályán (tudjátok, a két vár) meg a kristályszétlövős Assault pályán a betöltés után hiába nyomom a tázgombot, egyszerűne nem indul el a játék. A legújabb, 4.32-es patchem van fent. Ötlet?

[ZedIzDead]

Flashman Creative Commons License 1999.12.30 0 0 1
Szia Jig!

Koszi a valaszod megnezem. Az advanced mod bizony jo lenne, ha valahogy elolehetne csalogatni.
Szervert sajna en sem tudok. Tenyleg tud valaki magyar szerverrol??

Udv
Flash

Jig Creative Commons License 1999.12.30 0 0 0
Szia!
Anyira nem vagyok ott a szeren,de megprobálok segíteni:
-ha jól emlékszem a 3.48-as demo óta az advanced options eltünt(ha mégis valahogy el lehet érni,engem is érdekelne,hogy!).
-egy átlag,és egy utolsó másodpercre vetített Fps-t ki ír a gép a Tools> TimeDemo Statistics bekapcsolásával(ugyan ott ahol eddig)Ja,nekem 4.02-m van,nem tudom,hogy a 4.00-ban mi van.
Nekem is lenne egy kérésem:
-tud valaki full játékkal futó Magyar servert? Szívesen beneveznék néhány meccsre!
Sziasztok!
Flashman Creative Commons License 1999.12.30 0 0 topiknyitó
Hali!

Ha van valaki a vonalban, aki nagyon benne van
a jatekban, kerem segitsen!
1. A demoban volt a optionspreferences menuben
egy advanced kapcsolo. A fullban sehol sem talalom.

2. Be tudtam allitani a demoban, hogy kiirja az aktualis fpst a kepernyore. Ezt szinten nem talalom a fullban.

Ha valaki tudja, hogy hol lehet beallitani ezeket
kerem irja meg!
Egyebbkent kiraly a jatek!!

Udv
Flashman

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!