Nagy kedvencem régóta a 99'-es UT. Nekem GOTY edition van, eredeti. Tavaly még tudtam vele játszani a gépen de januárban újraraktam a win7-et és azóta semmilyen módon nem megy. Próbáltam kompatibilitási módot, kivételezést, mindenféle beállítást a gépen, ssd vinyót stb. de nem megy.
Most azt tervezem, hogy felrakok egy xp sp2-est és azon hátha elindul majd. Jobb 5letem nincs. Nektek?
No, az ezer UT topik közül ez tűnik a legalkalmasabbnak a kérdésre.
A probléma: Win Millenium alatt egyáltalán nem megy a hang, csak Safe Mode-ban, némítva lehet játszani. Ez már magában is elég szar, de. Még az is van, hogy a Lava Giant CTF-pályán (tudjátok, a két vár) meg a kristályszétlövős Assault pályán a betöltés után hiába nyomom a tázgombot, egyszerűne nem indul el a játék. A legújabb, 4.32-es patchem van fent. Ötlet?
Koszi a valaszod megnezem. Az advanced mod bizony jo lenne, ha valahogy elolehetne csalogatni.
Szervert sajna en sem tudok. Tenyleg tud valaki magyar szerverrol??
Szia!
Anyira nem vagyok ott a szeren,de megprobálok segíteni:
-ha jól emlékszem a 3.48-as demo óta az advanced options eltünt(ha mégis valahogy el lehet érni,engem is érdekelne,hogy!).
-egy átlag,és egy utolsó másodpercre vetített Fps-t ki ír a gép a Tools> TimeDemo Statistics bekapcsolásával(ugyan ott ahol eddig)Ja,nekem 4.02-m van,nem tudom,hogy a 4.00-ban mi van.
Nekem is lenne egy kérésem:
-tud valaki full játékkal futó Magyar servert? Szívesen beneveznék néhány meccsre!
Sziasztok!
Ha van valaki a vonalban, aki nagyon benne van
a jatekban, kerem segitsen!
1. A demoban volt a optionspreferences menuben
egy advanced kapcsolo. A fullban sehol sem talalom.
2. Be tudtam allitani a demoban, hogy kiirja az aktualis fpst a kepernyore. Ezt szinten nem talalom a fullban.
Ha valaki tudja, hogy hol lehet beallitani ezeket
kerem irja meg!
Egyebbkent kiraly a jatek!!