A vidéki perui emberek életszabálya: ne hazudj, ne lopj, ne legyél lusta. Ha valakiről csak az egyik is bebizonyosodik, kirekesztik - bele a nagy Andok semmijébe....
Használj szövetzsepit, triviális nevén takonyzászlót. Egy is elég, és a környezetedet is kíméled vele, meg az árát is behozza...
Engem meg még mindig az bosszant, hogy nem adtak külföldi ösztöndíjat, lemaradtam a Rheingold különmeneteiről, az unplugged RAGE-ekről, és még oly sok mindenről le fogok, csak azért, mert az ott van, én meg itt Pesten... :-(
Eddig csak bosszantott, de most már dühít, hogy egy 3 rétegű papírzsebkendő egy orrfújásra SEM elég, mert annyira vékony, és ugyanez a helyzet a WC papírral is. A papírigényesebb dolog elvégzéséhez lassan fél tekercs kell.
Nem tudom, technológiailag lehet-e még vékonyítani ezeket a termékeket?, de ha igen, biztos nagy prémium üti a markát az illetőnek. A WC papír esetében a guriga nagysága - amire feltekerik - szinte hónapról hónapra nagyobb. Kívánom ezeknek a vevőtkárosító, profitorientált gyártóknak, hogy jöjjön rájuk egy több hetes náthával együtt tartó szapora úgy, hogy csak a saját terméküket használhatják!
Bár nem engem érint, hihetetlenül tud bosszantani, milyen bunkók tudnak lenni egyesek - teljesen ismeretlenül és ugyanannyira alaptalanul - abszolút normálisan megnyilvánuló fórumtársaikkal. Grrrrrrrrrrrr.
jesszus, ha tudnád én hányszor mondtam ezt az utóbbi három évben :-D
de valahogy mindig megoldódnak a dolgok...persze nem feltétlenül a to-s nénik jóvoltából :)(
"az odaítélt legnagyobb összeget kapta Jancsó Miklós Mohácsi vész című újabb Kapa-Pepe-filmje is, a döntés érdekessége, hogy kuratórium elnöke az a Grünwalsky Ferenc, aki évek óta operatőre, sőt alkotótársa is az idős rendezőnek."
miért nem csapja már el valaki ezt a vén faszt egy kamionnal, azt a két degenerált bitangot meg egy betonkeverővel???
hogy lehet egy tanár olyan szemét, hogy egy olyan iskolában, ahova az emberek átlag másfél óra alatt érnek be, reggel 3/4 8ra rakja a vizsgát????? grrrrrrr