Köszi szépen a választ, 2 ből 1 kapcsoló ki lett cserélve(mágnes kapcsoló) kint az eső csatorna alatti! Másikat hol találom? Ez Q5 Fy model 2018as 2.0tfsi!
Miután a diagnosztikák áramköröket tudnak detektálni, így az a hiba a féklámpakapcsoló áramköréről szól, aminek csak egy részlete a kapcsoló. Ami valójában kettő kapcsoló és több hibakód is lehet rá. Ergo, ennyiből ezt nem lehet megmondani. Legalább a konkrét hibakód kellene, nem egy valamit is jelentő szöveg.
Sziasztok! Audi Q5 féklámpa kapcsoló meg hibásodást ír hibának, kicseréltük és úgyan az a hiba, és jellemzően melegebb időben jön elő! Audi szerviz csak vakarja a fejét! Tudom nem vw, de találkozott már valaki ilyesmivel mi okozhat ilyet?
Sziasztok! 2018as Passat AppConnect aktiválásban (és mivel állítólag az USB kábel sem adat kábel) cserében tud valaki segíteni (márkaszervíz helyett :))? Létezik rá megoldás? Előre is köszönöm.
BLR motorkód.minden kívan cserélve.gyertya.trafo.jeladok.tank szivattyú nagy nyomású ott is az érzékelők.egr szelep.vezerles.minden ami a működéshez kell cserélve van.es akkor is gyújtás hiba.400 000 költöttem rá kedvezményes árakon.mielott gyári diagot mondanátok azzal ment rá 2 kiló és a helyzet változatlan.ketto helyen is néztek. Generátor is cserélve.
Sziasztok! 2.0 fsi szórakozik.kis segítség kellene.uzemanyag zárás szög kicsi ezt írja ki a gép.de minden új az autóban.a nagynyomás szivattyú minden minden.prüszköl durrog minden baja van.megfazott.patikaba vettem már coldrexet is neki.esetleg valami ötlet? köszönöm!
Sziasztok! Segítsetek, kérlek! Van nálam egy 2004-es 1,9-es Passat kombi 3BG. Hogy kell működnie a csomagtér nyitásnak? Ha a távirányítón a lezárt ajtónál nyomvatartom a csomagtérnyitó gombot, akkor ki kell nyílnia a csomagtér ajtónak, vagy csak akkor, ha megnyomom a rendszám felett a nyitó gombot? Illetve a vezetőoldali ajtón is van egy csomagtér nyitó gomb, ez ki kell oldja a zárat, vagy ennek a megnyomása után is csak a rendszám feletti gombbal nyílik?
Nekem ~15 éve (akkor még Lőrincen a Királyhágó utcában lakott a hely) ő javított, beálltam a műhelybe hétfőn, péntekre már a helyén volt minden, vihettem is el:
Sziasztok! Valaki tudja hogy egy VW T5 2006-os AXD motoros kocsinál a motor engin lámpa gyujtásrátételnél miért nem világít, illetve ha generálok mondjuk a légtömegmérő csat lehúzással hibát miért nem jelez? Az óra csoportot kivettem, nem volt megbontva! Vélemény esetleg? Üdv.
Köszönöm szépen, de én nem tudom kiszerelni e váltót szóval nekem olyan szakember kellene aki ezt megoldja és megjavítja. Isaszegen vagyok de eltudom vinni bárhova az országon belül jelenleg nem használjuk, uh. nem olyan sürgős, március 1 re kell toppon lennie az öregnek!:-)
Gondolom autószerelőhöz, vagy váltóshoz a kiszerelt váltót. Hogy ilyen hol van a közeledben azt neked kell tudni, miután velünk nem közölted merre élsz.
Hááát az a 4.5millió km nem kevés, ilyenkor előfordulnak már apróbb hibák...... :P :)
Valószínűleg megkopott a szinkrondob/1-es fokozat körmös kapcsolódása,esetleg a kapcsoló villa is. Vagy valami más....... ez nem egy on-line megmondható eset, végig kell néznie egy hozzáértőnek.
Sziasztok, egy olyan problémám lenne a Vw Caddyvel, hogy hidegen terhelésre ( pl. ha kiállok egy feljáróból ) kidobja az egyes fokozatot, ha meleg akkor már rendben van. 4500000 Km és hát 21 éves. kérdezem hogy szerintetek mi baja ill. hol lehet megjavítani?
Ez az ad-blue befecskendezője, az a fehér meg a kifolyt ad-blue folyadék maradéka. Ismert bajuk, hogy egy idő után engedi az ad-blue-t a szelep csatlakozásánál. Többnyire a fűtött csővezeték cseréje a javítás módja.
Segítségeteket kérem egy 2019-es 150 LE TDI problémával kapcsolatban. Az autóban 256 000 km van. Minden métert én tettem bele, rendszeresen karbantartott. Problémája soha nem volt!
Ma egy kb 3km-es út után hazaérkezve láttam, hogy füstöl valami a motortérben... Mivel különösebb égett szag nem volt, így bátran felnyitottam a motorháztetőt, és láttam, hogy a DPF (?) szenzornál fehér kikristályosodás (hűtővíz?) látható, és egy csövön égésnyom...
Az autó lehűlt, a füst megszűnt viszont lövésem sincs, hogy mi lehet a baj.
Megpróbálok képet és egy rövid videót ide varázsolni.