Keresés

Részletes keresés

Evil Abrosz Creative Commons License 2003.07.25 0 0 84

Előzmény: Evil Abrosz (83)
Evil Abrosz Creative Commons License 2003.07.25 0 0 83
A 'jogtalanul' kitétellel természetesen nem értenék egyet, de a telhetetlennel meglehetősen hajlamos vagyok.

Egy Duna-híd (kicsi), mert lenne ott egy Duna-híd (nagy); egy elkerülőút-/autópálya tovább-/építés, mert nehéz átmenni a falun átmenő úton (+hangos, meg büdös nyilván) és építsenek az autópályába egy döghosszú alagutat/másfelé menjen, mert csak (a környezetkárosítás nem érv, arrébb úgyanúgy teszi, a közel van sem, mert Solymár).

Na most. Az ágyamtól harminc méterre duplájára akarnak bővíteni egy utat (->4 sáv). Az ágyamtól 150 méteren belül található már most két hasonló, bőnuszként egy hídfő. Egy templom (+torony, +harang) 10 méterre, de legalább a tervezett gyógyszállót (+a siklóját) takarja. Terveznek még egy műjégpályát (kicsit hangos) kb. 100 méterre, amihez valami öt szint pláza tartozik (a föld alatt, de szellőzni és közlekedni ott nem tud). Az egyik szélcsatornámat (már régebben, de akkor is) el...rontották egy 15 emeletes betonkockával. Szemben egy földszintes műemlékház, hálistennek, mert legalább a panoráma megmarad (ha be nem építik). Igaz, itt egy vendéglő, meg egy egyéb szórakozóhely üzemel. Időnként hangos, de sorstársaim kihívják a röndért, és akkor elkussol. Ja, meg megy egy busz- és egy villamosjárat a ház előtt közvetlenül, kicsit rezonálják. Ha valaki a szomszéd hídon politizál, folyamatosan döngicsél fölöttem pár helikopter. Az önkormi. képviselőm madöfideszes, mióta itt lakom, még semmit nem csinált. Na jó, szép képeslapokat osztogat, meg a házat, ahol lakik, kifestették, bugyirózsaszín árnyalatúra. Ez utóbbi egyébként valami időszaki koalíciós dolog lehet, mert szadista aktivista is lakik ugyanott.

Szal. A kedves körüllakó polgártársak, ha utoléri őket a város, amibe bejárkálnak: a)költözzenek tovább, b)nagy pofájukat helyezzék súlyba.

Miért? Ha már bejönnek felém dolgozni, szórakozni vagy enni, olyan nagy kérés, hogy a város északiból déli, déliből északi, keletiből nyugati, vagy nyugatiból keleti végébe menő drága utasok és csomagok ne rajtam keresztül haladjanak?

Mert ez kurvára nem nagy kérés.

Jó?

Előzmény: Feles Elek (75)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.25 0 0 82
Parania rulez!
Előzmény: azember (80)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.25 0 0 81
Bocsáss meg nekem, de aki ebből a cikkből azt olvassa ki, hogy az "Index szerint az állampolgárok alap nélkül követelőznek" - azt én az Indexszel szemben menthetetlenül elfogultnak tartom. Ismétlem: a cikk szerzője egyáltalán nem nyilvánított véleményt. Ami pedig az írás esetleges egyoldalúságát illeti: kizárólag az érintett települések képviselői szólalnak meg, a kormány álláspontja mindössze az egyik kérdésben hagzik el, alkalmat adva a cáfolatra.

De benne vagyok az ellenpróbában: hogyan kellett volna a témát "elfogulatlanul" megírni?

Előzmény: F. C. King Bastard (79)
azember Creative Commons License 2003.07.25 0 0 80
ez a cikk Kormány megrendelésre készült: célja összeugrasztani az adófizetőket, nehogy sikersen gyakorlhassanak az érintett önkormányzatok SAJÁT érdekeik VÉDELMÉBEN, ami TÖRVÉNY s ALKOTM?ÁNY adta joga minden teljes jogú magyar állampolgárnak, ha tetszik ez az MSZPnek ha nem tetszeik ez az SZDSZnek.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (76)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.07.25 0 0 79
Jelen összefüggésben kit tartasz előítéletesnek? - csak hogy ne vegyem magamra az esetleg másnak szánt inget...
Előzmény: Kovács Béla Sándor (78)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.25 0 0 78
Csakhogy ez a cím egyenes idézet az egyik nyilatkozótól. Az egész cikk szikár tényközlésből áll, a szerző majdhogynem erőltetett módon kerüli a véleménynyilvánítást. De az előítélet az előítélet...
Előzmény: F. C. King Bastard (77)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.07.25 0 0 77
A cikk hasonló érzést keltett bennem is, elsősorban a címe miatt.
(Odáig olvastam el. :-D)
Előzmény: Feles Elek (70)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.25 0 0 76
"nem tetszik h a cikk azt sugallja h a polgárok pénzt követelnének valakitől, jogtalanul, mert telhetetlenekˇ

Hol sugallja ezt? (Előrebocsátom, hogy az nem elégséges érv, hogy te így véled.)

Előzmény: Feles Elek (75)
Feles Elek Creative Commons License 2003.07.25 0 0 75
nem tetszik h a cikk azt sugallja h a polgárok pénzt követelnének valakitől, jogtalanul, mert telhetetlenek.

Pedig csak azt szeretnék h az adó egy részét arra forduóitsák h elviselhetókörnyezetben élhessenek
ami teljesen természetes dolog

teljesen nyilvánossá kellene tenni, fillérre h mire költik az adófizetők pénzét...
akkor holmi brókerbotrányok ilyen összeet nem érhetnének el...

Előzmény: Kovács Béla Sándor (71)
azember Creative Commons License 2003.07.25 0 0 74
hol hol? nagyon szívsen mennék már egy olyan polfórumos ztalira ahol nem úgy néznek rám mint egy egzotikus benszültöttre akit a kihalás fenyeget:))
Előzmény: hét szűk esztendő (73)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.07.25 0 0 73
A topiknyító már nem látogatja az Indexet egyik régi nickjén sem. (SZKJ,KJ,Avar stb.) Most a közpénzből támogatott Gondola viseli keze nyomát. :-)
A zongora hajigálást meg különösen nem bírja, ilyenkor Ő ellentalit szokott szervezni.
Előzmény: azember (72)
azember Creative Commons License 2003.07.25 0 0 72
kedves topiknyitó! ez még semmi! látnád a polfórumos összejöveteleket: csupa balos:))) de azért sok jó fej köztük:))eghyébként jellemző az Indexre-(is) a polgáriak víz alá nyomása-persze csak próbálkoznak: nem hagyjuk magunkat!:)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.07.25 0 0 71
Nem értem a problémádat.

"Szigetmonostor megelégelte a bezártságot, és külön hidat kér, Budakalásznak elege van az átmenő for­ga­lom­ból, és elkerülő utat vagy az autópálya azonnali továbbépítését követeli, Üröm alagútba vagy a falutól messzebb eső területre vezetné az M0-ás"

A cikk állításai közül melyik az, amely valótlan?

Előzmény: Feles Elek (70)
Feles Elek Creative Commons License 2003.07.25 0 0 70
Pénzt kérünk, pénzt, pénzt, pénzt!

Szigetmonostor megelégelte a bezártságot, és külön hidat kér, Budakalásznak elege van az átmenő for­ga­lom­ból, és elkerülő utat vagy az autópálya azonnali továbbépítését követeli, Üröm alagútba vagy a falutól messzebb eső területre vezetné az M0-ás

irja a cimlapon ma az Index...

mintha az adófizetőknek semmi köze nem lenne ahhoz h az elvont (szja, AFA, benzin adók = kb 80 % összesen) adójukat mire költi a választott vezetés...

az adófizetők csak fizessenek, aztán hallgassanak,
a vezetők meg nyugodtan költsék a pénzt amire akarják... akár tőzsdézhetnek?

ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.11.01 0 0 69
Újabb tétel a topikban.

Mi a csipáért Schmitth kampányának költségeiről számol be részletesen az index?

Köztudomású, hogy ez a kampány egyértelműen adományokból gyűlt össze, hiszen hivatalosan semmilyen támogatásban nem részesülhetett.
Elszámolt. Nem is lehetett volna támadni. Tán sajnálják a pénzt?

Söpörgessünk már egy kicsit a legtöbbet költő mszp udvarán! No vajon ott mennyi a közpénz?

Ezen lehetne mazsolázni.

Csak megint ugye egy jobboldallal összehozható politikus (?) + milliók -kész a legújabb sugallat.

A tököm tele van már a médiával.

Tiborcsik Creative Commons License 2002.10.31 0 0 68
Kikre gondoltál?
Előzmény: bendeguzvere (66)
Uránusz Creative Commons License 2002.10.31 0 0 67
Ez a topicinditó, illetve Ő az a topicinditó REZSŐ aki mostan nincsen, mert hogy nagyon beteg?
Úgy megörültem,hogy meggyógyult. Sajnos későn vettem észre a topicindítási dátumot.
:((((
Ha ő az akkor innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk.
bendeguzvere Creative Commons License 2002.10.31 0 0 66
Fura modon a balos bankarokrol nem hallani.
Ennyit az egyoldalu tajokoztatasrol...
ideiglenes magyarpolgár Creative Commons License 2002.10.31 0 0 65
Stumpf István házbérlete
Kutatni érdemes

c. cikk a főoldalon.

Feldobunk nagy pénzeket a jobboldalról aztán ennyi. Mi köze van az Indexnek és bárkinek ahhoz, hogy Stumpf mennyiért bérel és mit.

Nem közpénz.

Népszabadság rulez.

Robin Food Creative Commons License 2001.09.28 0 0 64
A helyzet változatlan.
Kígyó Creative Commons License 2001.09.27 0 0 63
> node ebben a cikkben azert nem rossz az NSZK
> emlegetese :-)))))0

Ez az ország neve hivatalosan (ugyanis csak az NDK szűnt meg).

K

Előzmény: MajomEmber (62)
MajomEmber Creative Commons License 2001.09.27 0 0 62
node ebben a cikkben azert nem rossz az NSZK emlegetese :-)))))0

Ujjlenyomatot is vesznek a jövőben a német vízumhoz

szeptember 27. 11:33
[MTI]

A jövőben német beutazási engedélyért folyamodó külföldi állampolgároknak ujjlenyomatukat is mellékelni kell majd a kérelemhez - írta csütörtökön a Bild. A legnagyobb német bulvárlap a Bundestag belügyi bizottságától származó értesülésre hivatkozva azt állította, hogy a tervezett lépés a német belbiztonság szilárdítását célzó csomagterv részét képezi. A vízumot kérő személyek azonosságának hamisításbiztos regisztrálásával a belügyminisztérium automatikussá kívánja tenni a terrorista személyek utáni nyomozást. Az intézkedés részeként az NSZK külképviseleteit olyan beolvasó készülékkel látnák el, amelyek segítségével a kérelmezők ujjlenyomatai számítógépre vihetők.

Törőlt_nick Creative Commons License 2001.08.09 0 0 61
A linuxos pingvin meg a warez reklámok közt feltünt ma egy ártatlan kis bannerka a lap tetején, hogy asszonygya: "tovább csökken a Fidesz népszerüsége."
AZ a baj, hogy ha valaki állandóan balra tekeri a kormányt az nem előrehalad hanem körbejár.

Darrow Creative Commons License 2000.01.18 0 0 60
Rezsőnek

Látod, ez az, amit én nem értek. Ha nem tudják lemosni az uralkodó sajtót, ha nem tudják visszaszerezni Erdélyt, ha nem boldogulnak az izraelitákkal-miért erőltetik e témákat 10 éve?
Ha valamivel nem megyek semmire, mit szívom magam?

Én, mint balos, a jobboldal helyében megtanítanék 200 értelmes fiatalt jó, polgári konzervatív újságírást csinálni. Nem nehéz, lásd az általam is kedvelt Duna TV-t, igaz, Sára Sándor elnök igényes és okos ember, aki már akkor forgatott a Don-kanyarról, amikor a MIÉP-főnök még aktív lóversenyre járó volt csak.

Előzmény: rezső (43)
Trebitsch Creative Commons License 2000.01.18 0 0 59
Hajjaj, meg az Orális Iroda, azzal lehet aztán óriási nevetést kelteni.
Ha meg valaki egy férfiszerepben aszongya, hogy "figgyejjé mááá, szép szűke haerceg, hajojjá mááá le azéé a szappanééé!" az aztán ellenállhatatlan.
Előzmény: dekóder (55)
GLászló Creative Commons License 2000.01.18 0 0 58
Citálj, Treb, citálj. :-D A cita amúgy is Téged minősítene... :-DD

Ha ebédig kibírod, akkor kár elrontani az elért teljesítményt. Három nap után meg már megy magától... :-)

Előzmény: Trebitsch (56)
nevtelen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 57
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a rádiókabaré ügy(?), csak azt a célt szolgálja, hogy fenntartsa az érdeklődést egy önmagát túlélt, döglődő műsor iránt.
Tovább mennék. Szerintem ez igaz az egész Kossuth adóra, tokkal vonóval.
Előzmény: dekóder (52)
Trebitsch Creative Commons License 2000.01.18 0 0 56
Majd csak ebéd. Nem tudom, kibírom-e addig.

Amúgy most méár nem is kell, hogy válaszolj. Vidám kacajaidat beismerésnek vettem, ezentúl sajnos ezt egy beismert állításként fogom citálni... :)

Előzmény: GLászló (51)
dekóder Creative Commons License 2000.01.18 0 0 55
Meg a cigány stricik. Az milyen vicces!
Előzmény: Trebitsch (54)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!