Keresés

Részletes keresés

aranyviktor Creative Commons License 2000.09.08 0 0 3
Igorkám!

Nem találom a mobil. számod!

Add meg mailben, vagy sms-ben!

Avi

Előzmény: Borz_ (2)
Borz_ Creative Commons License 1999.12.24 0 0 2
>>acid- vagy pókerpartit kívánok mindenkinek<<

:) :) :)

Előzmény: Brumimackó (1)
Brumimackó Creative Commons License 1999.12.23 0 0 1
Na, talán itt lesz a legjobb helyen:
kellemes karácsonyt, szaturnáliát, acid- vagy pókerpartit kívánok mindenkinek. PL. ezt akarom.
Brumimackó Creative Commons License 1999.12.23 0 0 0
Köszönöm a figyelmet.
Talán ha vitaindítóként a te Brumi-képedet felvázolnád a szokásosan lendületes pemzlivonásokkal, akkor lehetne hozzászólni, Szerintem én elsősorban kérdezni szoktam. Ha valamilyen konkrét váddal állnál elő, ne felejtsd el megindokolni, ha lehet ilyet kérni.

Biztos hallottad már azt, hogy a történelemben nincs "ha". Felvethető a kérdés, mi lett volna a világgal a Szovjetunió nélkül (pl. akkor talán győz Hitler), vagy a Han-dinasztia nélkül, vagy az iszlám nélkül. Csak nincs értelme.

Én fene jól érzem magam ebben a szekularizálódott világban, és elég érzékeny vagyok arra, ha meg akarják mondani, mit gondoljak. Ez vonatkozik pl. az erőszakos reklámra is, meg a reklám nélküli erőszakra.
Azt is élvezem, hogy szabadon gondolkozhatok ezekről a kérdésekről, és nem fogadom el, hogy egyes fogalmak "szent" minősítésük miatt kivonhatóak lennének a kritika vagy a másféle megközelítés hatálya alól (mint pl. "vannak még hibák, de a főtitkár elvtársat nem szabad kritizálni".) És nem hiszem, hogy ártanék vkinek.

PS: nem kértelek, hogy nyiss ilyent.

Előzmény: vigor (-)
vigor Creative Commons License 1999.12.22 0 0 topiknyitó
Kedves keresztény fórumtársaim!

Akik olvasták Brumimackó A kereszténység tévtanításai c. topikját, azoknak valószínüleg már megcsillant Brumi "lelkülete". Ő maga kért rá, hogy indítsak egy tárgyalást az ő nagyrabecsült perszónájának megvitatására. Itt lehet kivesézni a Brumimackó belső világát, ami világosan megnyilvánul a forma mögött.

Te meg, Brumi, gondolkozz el ezen: mi lett volna a világgal a kereszténység nélkül?

Igor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!