Sziasztok! Én egy helyen láttam ilyen szerkentyűt. A baumaxban van ilyen. A kecskeméti áruházukban most 41 ezer helyett 34 ezer. (Még jó, hogy lehet kapni!)
Eladó egy In-Sink-Erator Badger 5 típusú konyhamalac, egy Blanko mosogatótálcával együtt (de persze annélkül is) Leírás és szerelési útmutatót mellékelünk hozzá Irányár: 18ezer.
látom, hogy kicsit elkéstem a hozzászólással, de megpróbálom újraéleszteni. Tud erről valaki valami bővebbet, pozitív, vagy negatív dolgot, meg hogy hol és mennyiért lehet jót venni?
Ez a 100 rongy erdekes, mert nekem 47 + AFA-t mondott a faszi a telefonban. Vagy a tobbi a szereles? A 100 nem a szemetpres? (Gondolom az amerikaiaknak kell a sok szaros kolasdobozhoz. :-) )
Köszi!
Az in-sink-eratorra én is rábukkantam azóta. Egy hónap amíg leszállítják, és 100 000 (százezer) forint az ára!!! Ez természetesen agyrém.
Nem olyan régen még az Obiban is volt, de a kutya sem vette. Pedig <20 000 Ft alatt volt az ára.
Furcsállom a dolgot, mert szerintem ez egy praktikus készülék. Sok helyen nyugaton olyan természetes a használata, mint hogy a port is porszívóval szedik föl.
Hat csak ezt talaltam (http://www.foek.hu/korkep/termek/4027-d-.html), ami a szemetpres, de valamiert ugy emlekszem, hogy ok gyartjak a konyhamalacot is. Igazan a cegnevre emlekeztem a noverem konyhajabol, ugy kerestem ra az Altavizslan.
Na, felhivtam a lapon levo telefonszamot. Januar 15-re jon csak meg, egyebkent 47 eFt + AFA. Szoval a Karacsonyt lekested, sajnos.
Nagy az én bajom...
Karácsonyra szeretném jóanyámat egy konyhamalaccal meglepni. (Tudjátok, az a kis szerkentyű, ami ledarálja a mosogató lefolyójába dobált szilárd hulladékot.)