Ismét itt. Mégpedig most azért, mert a magazin új oldallal bővült. Elkészült az "Állatkertek" oldalunk, ahol a hazai állatkertekről szóló weboldalakról találhattok információkat, valamint egy önálló állatkerti anyagot is készítettünk az oldalra.
Két agysebész beszélget egy konferencián:
- Képzeld, tegnap operáltam egy szőke nőt, de amikor feltártam a koponyáját, nem találtam agyállományt, csak egy kifeszített damilt.
- És mit tettél?
- Elvágtam a damilt a szikével.
- És mi történt?
- Leestek a fülei!
Na má itt is régen voltam, megöntözöm kicsit, hadd nőjön :o)
Mellesleg innenről kimaradt az a korábbi gúdnyúz, miszerint él a magazin doméjnje: www.tihi.hu
Na lehet benne nézelődni, okosodni, a hasfájásokért meg semmiféle felelősséget nem vállalok, hacsak meg nem kérdezitek házinéniteket, vagy a szomszéd fülorrgégészt.
Kedves Moll Flanders!
+Szia mindenkinek a topicban...
Lenni, vagy inni? Ez itt a kérdés.
Ha szépen kérnek (nem biztos, hogy pont engem) biztosan jelentkezik valaki (én biztos).
Jöhet a jó kis itóka... (a finom nem virtuális sörre, amit 5 perce ittam).
Ennél bonyolultabban ha fizettek volna érte sem jutottam volna ide. Lorincze meg biztosan csókoltat ezért a szép magyar mondatért, de már nem fogalmazom át! ;-))
James Bond ekkora baromságokra csak vehettél rá! Egy tequilával kevesebbet kapsz 5-én! :))
Valaki jöjjön már vendégnek még ebbe a topicba, meghívom egy virtuális finom itókára. Nem szeretek egyedül lenni. :))