Áldott karácsonyt nemzetieknek és liberálisoknak, Üldözötteknek és Üldözőknek, tolerátoroknak és moderátoroknak, ateistáknak és istenfélőknek!
És éljen Rezső! Akinek szól ez a topic!
Mindenkinek ugyanazt kívánom, amit maga is másoknak illetőleg önmagaának is szeretne.
Viszont ha cenzorokban lenne egy kis következetesség, már rég törölték volna ezt a topicot is, mert tudtommal nem lehet itteni nickről külön topicot indítani...
Amúgy teljesen meg vagyok hatódva, hogy egyesek mennyire visszafogták fikázó kedvüket. Nem kellene havonta karácsonynak lenni?
Jótanács (IV.kerületi): ne b@szogasd mások nyelvi hibáit, mert nem illik. Van nyelvészeti rovat, ahol hontalan lyól elmondja neked a frankót, meg te is nekije.
Ha már más nickjét variálod (ami nem illik), mások mondatait hagyd rályuk.
Onlálynban úgyi sok az elütés. Meg az ittas vezetés. (Trebitsch konyakkal szokta, Wágnerúr sörrel.)
Tyűűű, Aggályos! Te vitorlázol? Én BKV Előre SC., Balatonfüred, előbb négyhúsz aztán négyhetven, Gömbös Lórival meg Ross doki magyar hangjával kezdtem... De az már régen volt, még gimiben, 1980-ban. Most már csak hobbiból, néha...
Jó tanács: alárendelő mondatok esetében mindig az utalószó elé tedd a vesszőt!
Ezt úgy mondtad, mintha a karácsonyi mákosbeigli utolsó megszáradt darabkáját kellett volna torkodon legyömöszölni hosszas küzdelmek után. Félig a torkodon, fulladozol tőle, de végre... sikerült!
Elnézést, legyűröm az empátiámat, és nem kérdéssel válaszolok! :)
Tehát nem vagyok feltétlenül boldog minden ünnepen, mert a kedvemet nagyon sok minden meghatározza még azon kívül, hogy ünnep van. Sőt az is, hogy mit ünneplünk éppen. Ettől többé-kevésbé függetlenül jól esik, ha boldog ünnepeket kívánnak. Feltételezem, hogy más is így van ezzel. (De lehet, hogy ez csak az empátia hiánya részemről. :) )
Kis figyelemre szorul a pilóta úr, mert
1./aggályos a felfogása,
2./aggályosan rávetették magukat a zsúrfiuk (csak ezek dörzsöltebbek mint, akiket szájba szokott illetni).
----------------------------------------------------------------------------------
Az pedig, hogy a hajóm nevét bitorolja tiszta agyhalál. Vagy lemond vagy lemond.
Nem akarom tavasszal átkeresztelni.