Keresés

Részletes keresés

SuperBoy Creative Commons License 2000.08.04 0 0 20
szalka:

"Termeszetesen ivan igazsag abban amit leirtal, csak azert ne felejtsuk el, hogy az ember nem allat. Mig az allatvilagban a parosodas szinte kivetel nelkul az utodnemzesrol szol, az embernel nincs igy.
Legalabbis az esetek 99,9 %-aban az emberek nem gyermekaldas celjabol szeretkeznek, hanem egyszeruen az oromert csinaljak.
Legalabbis en igy vagyok vele :-)"

Az egy dolog hogy az ember nem állat, de attól még az ÖSZTÖN megvan. És ebből keletkeznek a bajok.
A nőnek az a jó, ha a férfi csak az ővé, a férfinak pedig az, ha minél több nőt megtermékenyít. (Most ne nézzük azt az oldalát, hogy ezeknek mik a következményei.) És ez valahogy nem passzol össze.
És ezért gond, ha a nő is hajtja a pasikat, mert neki elméletileg (?) nem ez lenne a feladata.
A mai világban természetes, hogy nem utódnemzés miatt szeretkeznek az emberek, mert a gyereket fel kell nevelni, stb... Hanem egyszerűen azért, mert JÓ.

Ez OFF, de nagyon sokakat nem érdekli ez a tény (mármint hogy lesz egy gyerek akit fel kell nevelni), és ész nélkül szülik a gyermekeket... ON

SuperBoy

Előzmény: szalka (19)
szalka Creative Commons License 2000.08.04 -1 0 19
"Hát ez az általános vélemény, de ez mélyebb indokokon alapszik. A természet úgy alkotta meg a férfit és a nőt, hogy a férfit hormonálisan arra készteti, hogy minél több nőt termékenyítsen meg. A nő pedig 1 férfitől eshet csak teherbe egyszerre, így neki fontos a hűség. "
Hat bar a tobbiben egyetertunk Superboy, azert ezzel vitaba szallnek.
Termeszetesen ivan igazsag abban amit leirtal, csak azert ne felejtsuk el, hogy az ember nem allat. Mig az allatvilagban a parosodas szinte kivetel nelkul az utodnemzesrol szol, az embernel nincs igy.
Legalabbis az esetek 99,9 %-aban az emberek nem gyermekaldas celjabol szeretkeznek, hanem egyszeruen az oromert csinaljak.
Legalabbis en igy vagyok vele :-)
Előzmény: SuperBoy (17)
SuperBoy Creative Commons License 2000.08.04 0 0 18
Halászkirály:

Most olvastam el az első hozzászólást, de reagálnom kell:

"Minél több lánnyal, nővel, vagy akár asszonnyal ismerkedik meg közelebbről az ember, egyre többször derül ki a hölgyeményekről, hogy terebélyes skalpgyűjteménye van már."
Ne haragudj, de ez úgy tűnik mintha irígykednél ezekre a nőkre, mert neked nincs ilyen gyüjteményed :-) Ha nem titok, neked hány "skalpod" van eddig?

"Szerencsétlen hímnemű lény pedig kellemetlenül érzi magát ilyenkor, amikor (sajnos többször csak utólag) kiderül, hogy rendesnek és tisztességesnek hitt választottja igazából nagykanállal habzsolja az életet, kiterjedt (fiú)baráti körrel rendelkezik és a város másik végén is cinkosan mosolyognak, amikor meghallják a nevét."
Engem nem igazán érdekelnek a pletykák, én ezek alapján nem skatujázok be egy nőt sem. Semmi garancia nincs hogy igazak amit híresztelnek. Sőt, engem az sem érdekel, ha véleményt mondanak a nőmről, ha nekem tetszik és szeretjük egymást. Túl sokan vannak az irígyek és rosszakarók, akik élvezik hogy mások boldogságát tönkreteszik...
A barátaim véleményét figyelembe veszem, és elgondolkozok rajta. De semmiképpen nem hiszek vakon senkinek.
"És az a legszörnyűbb az egészben, hogy a 18 éves korosztálytól kezdve a 35 éves tisztességes(?) asszonyokig minden körből egyre több ilyen esettel találkozom."
Miért ne lenne egy nő tisztességes, hogy volt neki több partnere? Miért kellene a nőknek elfolytaniuk a vágyaikat, hogy több férfit is kipróbáljanak?
És én pld. örülök annak, hogyha a partneremnek van tapasztalata, mert úgy jobb lesz az együttlét.
Nem akarok túlzástokba esni, mert azt nem szeretem, hogy tudom egy nőről hogy már majnem mindenki lefektette aki képes rá. Ilyen nők nem igazán jönnek be a hozzáállásuk miatt.

"Emberek! Vannak még egyáltalán olyan rendes nők, akiknek a szexuális szokásait nem másoktól tudom meg?"
Én a zárdában élő szüzekre gondolok így első körben! :-)
Róluk nincs pletyka sem, ha a banános történeteket nem vesszük figyelembe! :-)

SuperBoy, aki másképpen látja a helyzetet, mint Halászkirály

Előzmény: Halászkirály (-)


SuperBoy Creative Commons License 2000.08.04 0 0 17
szalka:

Jól szóltál! :-)

"Csak epp, ha egy ferfinak volt egy kicsit tobb partnere, akkor az a tomegszemlelet szerint milyen sarmos alak , milyen meno csavo. Ha viszont egy nonek volt tobb partnere akkor az egy budos ribanc."
Hát ez az általános vélemény, de ez mélyebb indokokon alapszik.
A természet úgy alkotta meg a férfit és a nőt, hogy a férfit hormonálisan arra készteti, hogy minél több nőt termékenyítsen meg. A nő pedig 1 férfitől eshet csak teherbe egyszerre, így neki fontos a hűség. A nőben azért nincs hormonálisan "vadászási" vágy, mert elég ha az egyik félnek van.
A nők soha nem fogják megérteni és átérezni, milyen az ha érzem, hogy meg kell szereznem egy nőt. A hormonjaim hajtanak. Tudok ellene harcolni, el tudom folytani, ha akarom...
Mint ahogy a férfiak sem fogják átérezni soha, hogy milyen egy szülés...
El lehet mesélni, de soha nem lehet átélni...

Hmm... kicsit OFF volt...

SuperBoy

Előzmény: szalka (16)
szalka Creative Commons License 2000.08.04 0 0 16
Teny hogy vannak olyan nok, akik lepten nyomom fuvel -faval, meg vannak ilyen ferfiak is dogivel.
Csak epp, ha egy ferfinak volt egy kicsit tobb partnere, akkor az a tomegszemlelet szerint milyen sarmos alak , milyen meno csavo. Ha viszont egy nonek volt tobb partnere akkor az egy budos ribanc.
Meg a masik, hogy egy norol, ha az nem csadorban jarm, szende szemlesutott tekintettel , hanem modern kornak megfeleloen oltozkodik : minit hord, sminkeli magat,vagy csak tud kaceran mosolyogni es nevetni az mar egybol kurva?
Legalabbis en ezt vettem eszre
Mikor elkerultem az egyetemre 2 masik elsos lannyal kerultem egy szobaba. Eleg vaganyak voltunk kacerkodtunk mindenkivel, de meg egy csokig se nagyon jutottunk el senkivel egyszeruen ismerkedtunk az elettel.
A kozhiedelem szerint budos kurvak voltunk, de ez nem erdekelt bennunket, hisz annyira semmi alapja nem volt, hiszen minharman szuzek!!!! voltunk.
Aztan ahogy 1-2 even belul tartos parra tettunk szert tettunk es azzal lefekudtunk es eme elmenyeinket megosztottuk egymassal. Szepen kiderult, hogy mindegyikunk baratjat mar reges-reg beoltottak azzal a nezettel, hogy mekkora ribanc noje van, aztan csak pislogtak, mikor rajottek a valosagra.

Akkor egy idore elult a pletykalkodas, mert kiderult, hogy csak rosszindulat, irigyseg szulte.
De ha megegyszer elindulna egy uj kornyezetben ilyen pletyka rolam , ugye nyilvan soha nem tudnam mar ,megcafolni. Hiaba tudnam 1 kezemen megszamolni a szexualis partnereimet, es hiaba csak es kizarolag tartos kapcsolatban voltak ilyenek, es ki hinne el????
Az emberek rosszindulatuak, irigyek, szeretnek pletykalni, de ezeket nem kell es nem szabad elhinni.
Ha lanyt halaszkiraly, aki veled van ha nem dugta meg fel Bp mivel tudna ezt bizonyitani? Termeszetesen semmivel, meg en pl ilyenekre nem is reagaltam soha , mindenki gondoljon , amit akar.
Tehat nem fogod soha megtudni a valosagot, a pletykaknak legtobbszor semmi alapjuk, a lany meg ezek utan mondhat barmit ugyse hiszed.
Aztan meg ha megis igaz lenne mit valtoztatna? Nem az a lenyeg , hogy szeressen, legyen vele jo, es most senki massal ne fekudjon le? Ha ezek megvannak , akkor ha adsz a pletykakra csak magadnak es a kapcsolatodnak artassz.

Moll Flanders Creative Commons License 2000.08.04 0 0 15
Persze, hogy vannak! Itt vagyok én is, nagyon rendes lány vagyok. :)))
mesi Creative Commons License 2000.08.04 0 0 14
Igen létezik és érdemes keresni csak az a baj hogy rendes fiú nehezen talál rendes lányt és a csalódások után azthiszi nincs is és ez fordítva is így van
Előzmény: a harmadik (10)
Dest Creative Commons License 2000.06.18 0 0 13
Nem olyan egyszerű a dolog, ahhogy szeretném. Veygünk 1 rendes csajt. Mondjuk, még nincs sok tapasztalata a szex, párkapcsolat terén, legegyszerűbb, ha szűz. Sőt! Legyen teljesen szűz, sosem csokizott, satöbbi. A kora az valószínű, hogy tizen, hisz akkor vannak a nagy dúlások. Tehát ne feledjük: a lány rendes, még véletlenül sem fordul meg minden második hapi után. Vagyis olyan monogám jellegű. Második lépés: Adjunk hozzá egy hapsit. Ez kezdetben bókol a lánynak, akinek megtetszik. Azt hiszi, eljött az igazi. Áldozni tud érte (például inkább a fiúhoz megy, mint otthon a családdal vacsorázzon, az ebből adódó konfliktusokat mellőzzük). Egyszer csak, pár hónap múlva, mikor már a fiű megkapta a magáét, vagyis a csajt, néhányszor megkúrta, elhagyja a lányt. Ez persze többféle képpen történhet: Mikor a lány titkon elémegy a sulihoz, rajtakapja csókolózni egy szőkével. Vagy egyszerűen a fiú bejelenti, hogy már nem kell Ő. Mit érezzen ilyenkor egy ilyen lány??? Végig gondolja, mit ért el, a rendességével...
Ez persze fordítva, fiúnál is igaz, hogy a csaj veri át. De kitartás! Ami nem pusztít el, megerősít!
stockham Creative Commons License 2000.05.24 0 0 12
Halászkirály:

Az miért baj, ha egy felnőtt ember kiterjedt baráti körrel rendelkezik?
Szerintem ebben egyátalán nincs igazad. Ha barátnődre az utcán egy férfi ráköszön, az még nem jelenti azt, hogy azzal már lefeküdt. Egyszerűen ismerik egymást. Vagy baráti kapcsolat van köztük, lehet kollégája is. Lehet attól nagyon hűséges barátnőd, hogy nagyon sok embert ismer.
Nem szabad senkit sem a börtönbe zárni, hogy te lehetsz csak az egyetlen ember, akivel szóba állhat. Egy 35 éves nőnél pedig már nem ritka a 6-8 füzetből álló névjegytartó tele névjegyekkel, cimekkel, telefonszámokkal.

stockham

priscilla Creative Commons License 2000.05.24 0 0 11
mivel rendes asszony vagyok, az jutott eszembe, hogy aki hűséges, szűzies életet él, azt nagyon nehéz is lehet meghódítani. Nyilván, akivel Halászkirály közelebbi kapcsolatba kerül gyorsan, az másokkal is. Ez logikus így?
És persze a férfiak kitrerjedt nemi életéhez elengedhetetlen egy-egy nő, akkor most ki használ el kit?
a harmadik Creative Commons License 2000.05.24 0 0 10
Ha csak egy is létezik, már érdemes keresni.
Előzmény: Halászkirály (1)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.21 0 0 9
Továbbra is fogalmi eltéréseink vannak. Az én számomra semmilyen testi kapcsolat nem nélkülözi az érzelmeket. Persze más-más intenzítású és mélységű lehet.

De miért lenne baj az, ha egy lány élvezi ezt? Ha nem tudja megtalálni azt, aki mellett le akarja élni az életeét, vagy nincs is ilyenre szüksége, viszont szeret szeretkezni?
És ha egy kapcsolat csôdöt mond, gyorsan van ereje váltani?

Előzmény: Zoolie (8)
Zoolie Creative Commons License 1999.12.21 0 0 8
R. O. Tico
Azt hiszem félreérted Halászkirályt, ő se szűz lányokra gondol, csak a mindenféle érzelem nélküli szexuális kapcsolatokat habzsolókról ("aki több f..-t fogott, mint kilincset, pedig nem lábbal nyitja az ajtót"-idézet egy másik topicból) írt, és sajnos az ő számuk tényleg nő (vagy csak nyiltabban felvállalják?). Egyébként ennek a dolognak a másik végletéről lehet olvasni a Szűzen házasodni és az egyik címtelen topicban. Az arany középutat kellene megtalálni itt is. (És nem csak a nőknek.)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.21 0 0 7
remélhetem, hogy te nem rendes lány vagy? :)))))
Előzmény: H.Nelli (6)
H.Nelli Creative Commons License 1999.12.20 0 0 6
Jooobbb...:)))))
Előzmény: R.O.Tico (5)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.20 0 0 5
Lehet, hogy a rendes lányokhoz meg én nem volnék elég rendes... :)))

Ezért talán jobb is, ha nem "rendes" lányt keresek?:)))

GoldenEye Creative Commons License 1999.12.20 0 0 4
Hát én nem tudom. Szerintem sok ilyen lány van még. Csak lehet, hogy te nem találod meg őket.
Biztos, hogy a lányok mesélik ezt el és nem a pasasok, akik büszkék arra, hogy ez meg ez is megvolt nekik?

De milyenek is a rendes lányok? Nem tudom igazából...

Előzmény: Halászkirály (-)
bYd Creative Commons License 1999.12.20 0 0 3
Természetesen léteznek. Nehéz megtalálni Őket, de ha megvannak, akkor jön a neheze. Megtartani Őket. De ez minden áldozatot megér.
evica Creative Commons License 1999.12.20 0 0 2
Abszolut rendes csajnak szamitok ezek szerint, tobb mint 3 eve vagyok egyutt az ELSO-vel.
Meglehet, e teren tul konzervativ vagyok, s nem atlagos, mert 21 evesen meg szűz volam. A mai lanyok mar 15 evesen nem azok ... De mit csinaljak, ha olyanra vartam, aki igazan megbecsul, es tudom hogy holnap is velem fog este elaludni. Nehanyan mar hulyenek neztek a elveim miatt ...
De!
A lanyoknak is ugyanolyan joguk van elni az eletet, mint a fiuknak! Ha surubben valtogatja a partnert, hat tegye, neki jol esik. Mint ahogy fiuknal is megesik, hogy hamar ejtik a lanyt.
AZ hogy valakinek sok baratja/baratnoje volt eddig, az jelent jot es rosszat is. SOk baratja/baratnoje volt, mert kelendo, tetszik az embereknek, viszont rossz is lehet, mert nem kitarto.
Eszembe jutott valami: aki surun valtogatja a munkahelyet, akkor az is rossz ember??? :)
Halászkirály Creative Commons License 1999.12.20 0 0 1
OK, legyen több partnere. Nem is ezzel van a gond. Hanem azzal, hogy nincs már benne semmi tisztelnivaló, ha kiteregeti az intim dolgait, aztán ő van felháborodva a legjobban, ha visszahallja. És ha rákérdez az ember, akkor esetleg rávágja válaszul, hogy igazából nem is volt olyan jó neki blablabla.
De akkor minek csinálta? Vagy ha jó volt (márpedig ez a valószínűbb), akkor meg miért nem őszinte?
Azt hiszem, ez nem igényel "vonalas" gondolkodást. Csupán őszinteség kérdése az egész.
(Persze fiúk esetében is megvan ez a gond, de azzal egy másik topik foglalkozik.)
Előzmény: R.O.Tico (0)
R.O.Tico Creative Commons License 1999.12.20 0 0 0
Tutira ezt ugyanennyi férfiról el lehet mondani, csak éppen a társadalom nálunk ezt jobban elfogadja.
Mert ugye a férfi természetétôl fogva ilyen, jön ilyenkor a közhelyes magyarázat...

De nem értem, neked ki a rendes lány? És ha mondjuk szereted, meg ô is téged, nem mindegy, hány partnere volt elôtte? Legalább van tapasztalata :)))

Másrészt ha olyan a kapcsolat, hogy nem tárja fel elôtted a szexuális szokásait örömmel, ha nem tudjátok ôszintén megbeszélni, akkor valami nem stimmel.

Ne is haragudj, de kicsit prűdnek, de legalábbis olyan "vonalasan" gondolkodónak tűnsz, legalábbis számomra.
Szerintem attól, hogy valakinek nem csak 1-2 partnere volt, még semmiképpen se lesz tisztességtelen. Fôleg, ha nyíltan csinálta.

Mit vársz tôle? Nem értem, határozd meg, mitôl lesz egy nô tisztességes!

Előzmény: Halászkirály (-)
Halászkirály Creative Commons License 1999.12.20 0 0 topiknyitó
Minél több lánnyal, nővel, vagy akár asszonnyal ismerkedik meg közelebbről az ember, egyre többször derül ki a hölgyeményekről, hogy terebélyes skalpgyűjteménye van már. Szerencsétlen hímnemű lény pedig kellemetlenül érzi magát ilyenkor, amikor (sajnos többször csak utólag) kiderül, hogy rendesnek és tisztességesnek hitt választottja igazából nagykanállal habzsolja az életet, kiterjedt (fiú)baráti körrel rendelkezik és a város másik végén is cinkosan mosolyognak, amikor meghallják a nevét.
És az a legszörnyűbb az egészben, hogy a 18 éves korosztálytól kezdve a 35 éves tisztességes(?) asszonyokig minden körből egyre több ilyen esettel találkozom. Azt hiszem, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Emberek! Vannak még egyáltalán olyan rendes nők, akiknek a szexuális szokásait nem másoktól tudom meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!