Keresés

Részletes keresés

lulu40 Creative Commons License 2018.06.11 0 0 18

Nagyon jó volt a Váci utcai Bank Dance Hall!!! A haverokkal törzshelyünk lett, ott táncolt (a táncos) gyönyörűséges testű Tommy Boy, akiért minden csajszi oda volt! Ő sokszor volt anno a TV-ben is. De az a lényeg, hogy nagyon jó gárda jött ott össze, a kidobók is jó fejek voltak és helyesek is, nagydarab, gyúrós srácok és párszor megmutatták hogy kell észrevétlenül eltávolítani a kötözködő fiúkat, lányokat! Szerintem az volt a gond, hogy elég kicsi volt a helyiség, azért is kellett épületet váltaniuk. Annyi biztos, hogy hajnalig roptuk a nagyon menő zenékre! Sosem fogjuk elfelejteni! A Nyugati téri Bank már nem tetszett annyira, sok lett a nyálasszájú tini! Szerintem mindenki jó szívvel emlékszik vissza ezekre az időkre! :)

rara17bp Creative Commons License 2008.05.24 0 0 17
mi az a zindex?
misirulez Creative Commons License 2005.01.23 0 0 16
Pár hónapja még a a bankdancehall.hu-n volt forum csak aztán +szűnt...nemtom miért. Talán itt lehetne folytatni, csak ahhoz az kéne, h többen ismerjék a zindexet.
GanXstaZolee Creative Commons License 2002.11.12 0 0 15
Hehe én is jártam párszor arra de mivel nem jön be amikor a kanok kb 3-4x annyian vannak mint a lányok gyors távozás lett a vége mindig. Egyébként a 3. szint ehész jó (lenne) a magyar zenéket szeressem. Eklubbhoz képest viszont sehol sincs, legutoljára is olyan ronda nők voltak hogy... :))) Eklubb rulez, na meg Morafcsik Péter is a koktélokkal ;)

Ps.: 2 hete szombaton nem értettem miért jön mindenki kifelé fel1 felé aztán miután bementem rájöttem, húztunk el mi is.... kan áradat nem rulez :)

Előzmény: VW GOLF FANATIC (14)
VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2002.10.31 0 0 14
ÜdVW mindenkinek!

Én anno a haveri társaságommal törzstag voltam a FACE-ben ahol rengeteg hatalmas partyn voltunk. Aztán egyszercsak megjelent ott ez a szutyok...
Nem értem miért nem volt másik hely bp-n miért kellett a FACE-t tönkrecseszni?! Azt tuti,hogy a bankba én be nem teszem a lábamat mert utálom a kigyurtvagyokistengyerekstilusú srácokat és a szökevagyokszoliséskegyetlenbuta csajokat. Már párszor végignéztem a társaságon akik odajárnak és úgy döntöttem inkább kihagyom. A bankból nekem egy is elég volt most,hogy kettő van mégjobban utálom...

Btardi: Teljesen egyetértek veled,ilyen hely mégegy nem lesz... Az a jó kis zipfer csapolt sör,a kultúrált társaság a finom kis csajok,a remek hangulat,a kiváló zene mindkét szinten a táncoslányok. Van jópár kellemes emlékem onnan.

CornFake Creative Commons License 2002.08.28 0 0 13
szal mi most szeretnenk menni Bank-ba,de a regirol nem sok jot hallottam..allitolag van funky resze is?ugye?ugye vaaaaan?:)))
Előzmény: Btardi (10)
Btardi Creative Commons License 2002.07.15 0 0 12
Jól van na csak utána vettem észre.
Ezért elnézést kérek!!!!!
MrZoleeka Creative Commons License 2002.07.15 0 0 11
Nézdd meg a dátumot mikor írta!
:o))
Előzmény: Btardi (8)
Btardi Creative Commons License 2002.07.15 0 0 10
Persze, hogy meg van. Az űj az lett a Bank Light.
De pedig még egy olyan helyett amilyen a FACE volt még egy olyan nem lesz.
BLASIUS Creative Commons License 2002.07.15 0 0 9
Ez az új Bank nem jön be úgy, mint a régi. A Face-t se bírtam. Most a régi Váci utcai is megvan?
Btardi Creative Commons License 2002.07.14 0 0 8
Váci utca 33. az a Régi Bank. Az új Bank Light (Bank Dance Hall) az a volt Face helyén van Teréz krt. 55. Nyugati pályaudvar és a nemtom, hogy te melyik megnyíton voltál, de a Bank Dance Hall megnyítoján több, mint 4000-n voltunk és marha jó volt. Amugy meg elég jóra sikeredett, főleg, hogy meg tartották a Face Dj-it. Ne vedd kötekedésnek amit írtam csak a nyitó buli az a Teréz krt. 55 alatt volt, mert az a Bank Dance Hall (Bank Light).

Bazsi

Előzmény: fudge (4)
Planney Creative Commons License 2000.01.27 0 0 7
Az sosem baj. :-) Én speciel nagyon utálom, ha heringesdoboz-jellegű egy szórakozóhely.
Na egyszer mostmár megnézem ezt a helyet is... :-)

P.

Előzmény: fudge (6)
fudge Creative Commons License 2000.01.27 0 0 6
Ha jol tudom, mostmar minden nap nyitva van. A multkor is voltunk, eleg jo volt, az emeleten funky/soul jovan/barannyal a foldszint bar jellegu, alul meg house. A baj csak tenyleg az, hogy meg kevesen ismerik, ezert nem szoktak sokan lenni. Bar igy pont jol el lehet ferni :)
Előzmény: Planney (5)
Planney Creative Commons License 1999.12.20 0 0 5
Akkor azt mondod, igényes hely? Mikor van nyitva? Péntek-szombat?

E-Klub: 3 terem van, egy nagyterem, egy kicsi és egy house-termecske. Ez utóbbiban idegkezelés folyik :-), kicsit elviselhetetlen. A többi teremben nagyon kellemes meglepetés volt a zene, egész este (számomra) normális zenét nyomtak pl. Run DMC: Praise my DJ, Alice Deejay: Better off alone, Sub Bass Monster, Will Smith: Miami, ilyesmiket. Ritkán bírják eltalálni az ízlésemet, de szombaton az E-nek nagyon sikerült. Mindenképpen vissza fogok még ide nézni, az sicher. Különösen tetszett, hogy az "elvárásokkal" ellentétben abszolút nem tapló a közönség, ez azért sokat számít. Na meg ugye a szőke lányok... :-)

P.

Előzmény: fudge (4)
fudge Creative Commons License 1999.12.20 0 0 4
Vaci utca 33.
De nem ertem miert nem reklamoztak jobban. En hosszu kigyozo sorokra szamitottam, meg tomegre, ehelyett epphogy lezengett arrafele valaki.
De amugy a hely nekem tetszett. Biztos m1unk meg oda. Eklubban milyen zene m1 ?
Előzmény: Planney (3)
Planney Creative Commons License 1999.12.20 0 0 3
Hol, merre van ez? Soha nem hallottam róla. :-(
Én az E-Klubban jártam amúgy. Huh, nagyon bírtam!

P.

Előzmény: fudge (2)
fudge Creative Commons License 1999.12.20 0 0 2
Hi Planney !

Szerintem igenyes hely, de tenyleg kevesen voltak...Talan csak nem volt elegge bereklamozva. Mondjuk en a Roxyn hallottam.
Naszoval 3 szintes, viszonylag nagy es Baccardi kolaval + pezsgovel vartak a bejaratnal. Talan e miatt vannak homalyos foltok az estevel kapcsolatban... ;)
De azert jol vette ki magat a buley. Es voltak szokek is :)
Volt shygys meg baby sisters koncert is. Mondjuk minket nem nagyon foglalt le...

Előzmény: Planney (0)
fudge Creative Commons License 1999.12.20 0 0 1
Ugy latszik 0-szor voltatok meg eddig ott...
Planney Creative Commons License 1999.12.20 0 0 0
Hello fudge!

Mit kell tudni erről a Bank Dance Hall-ról?

P.

Előzmény: fudge (-)
fudge Creative Commons License 1999.12.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok.
Most volt a nyitobuley pentek-szombaton. En szombaton voltam, de nagyon kevesen voltak, sokkal tobbre szamitottam.
Ti mar voltatok ott ? Vagy tervezitek megnezni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!