A zenekarok közül két olyan komolyabb együttest jelentettek be, amiről eddig nem lehetett tudni: lesz Madness-koncert, Johhny Rotten pedig a Public Image Ltd.-vel lép fe. Rotten legutóbb 2008-ban volt a Szigeten a Sex Pistolsszal, most másik zenei formációjával jön Budapestre, a Madness pedig 2007-ben volt utoljára a fesztiválon.
Üdv! Próbálom beszerezni a Madness Presents the Rise & Fallt eredetiben, persze lemezboltokkal hiába is próbálkozom lévén, h a kiadó visszavonta a kétezres remastert. Ha valaki eseteg eladná a sajátját vagy van ötlete honnan szerezhatném be nem túl drágán, kérem jelezze:
Némi segítségre szorulnék. Zenetáramból néhány Madness-kiadvány (CD) hiányzik, bízom benne, hogy esetleg tud valaki segíteni hiányérzetem szakadékának betömködésében. Szóval: az eddig meglévő közel 70 darabból álló Madness-gyűjteményem nem lehet teljes a "UNIVERSAL MADNESS - Live in Los Angeles" c. lemez nélkül. Hiányoznak továbbá a "Girl Why Don't You", illetve a "Lovestruck Pt.2
Tudom, hogy kiadtak egy box-set-et, a "MADNESS Singles Box Vol.2"-t (a Vol.1 meg van), ez is felcsigázott rendesen.
Kérem, jelezzetek, ha valakinek megtalálható a polcain valamelyik lemez ezek közül, akár mp3-ban is érdekel. Nem leszek hálátlan, minden bizonnyal találhattok némi csemegét a gyűjleményemben. :-)))))
(Kb. 15 Bad Manners, közel 20 Specials lemez mp3-ban, és minden, ami szem-szájnak ingere ebben a műfajban.)
Húúúúúh! Csak most tudok írni, mert koncert után rögtön nyaralni mentem. Naggyon jók voltak! Zsibbadásig ugráltam és énekeltem az egész koncert alatt!!! Tényleg, na, így kell koncertezni. Vicces volt, vidám volt, klassz volt. Elejétől végéig. Cirkuszi indulótól a Hattyúk taváig. Én is mentem haza utána, ezt überelni aznap (meg még sokáig) nem lehetett. Ja, télleg, mi is volt az utolsó szám? Valaki emlékszik?
Én is remélem! Nekem a dvd nincs meg, de képeket láttam a londoni öregfiú-koncertről. Persze nem várok tőlük most se aerobic-ot, de azért remélem nem lesznek lusták..! :-)
Vedd elő a DVD-t. Kb 4-5 éve megjelent egy londoni koncertjük. Ami akkor friss volt, tehát már öregfiúk voltak, de nagyon jól nyomták. Remélem itt is olyan jók lesznek.
Áááá, igen, igen, augusztus 10. Nekem pont jó, 11-én elutazunk, fix időpontos nyaralásunk van. Remélem addig nem változik az időpont... Rossz lenne kihagyni, sosem láttam még őket élőben, már nagyon várom!! Gyertek ti is, mindenki!!!