A nyáladat te vered, te irigy proli, a hatodik emeletről ordibálod ki az ostobaságaidat.
Menjél tüntetni a Forsthoffer Ágika szállodája elé, Füredre, ott is töltik folyamatosan a medencét, és a díszkivilágítást se kapcsolják le estére, hogy a pénzes vendég betaláljon a klímás szobájába. Te szerencsétlen lúzer.
Bocs, szerinted nem fordulhat elő, hogy annyira kritikus lesz a helyzet, hogy problémás lesz a megfelelő ivóvízellátás? Ja, van medencés ismerősöm. Na, bocs, én kiszálltam, leírtam, hogy mit láttam reggel, te meg önjelölt faszként vered itt a nyálad.
Nyomáscsökkenés volt már korábban is a városban, de az mi, hogy elzárják a vízszolgáltatást? Miért? És akkor mi lesz? Mit csinálnak a megspórolt vízzel? Te érted, hogy mit írsz le?
A gyep nem szedi össze magát, az kipusztul, ha nem kap valami minimális vizet. Olcsóbb locsolni, mint újratelepíteni. Vagy akkor betonozzuk le, azt nem kell nyaranta locsolni, igaz? Ja, hogy akkor meg hol van a zöldfelület, ajvé!
Te érted, hogy mit írsz le?
És miért kellene beledögölni gyereknek, betegnek, bárkinek? Miért állítod, h nincs víz, vagy a készletek kifogyóban vannak? Veszprém elég szerencsés, egyrészt van egy karsztvízkészlet, ami ellátja, plusz a balatoni vízkivétel sincs messze. Te tudtad ezt?
Nem szerencsés a térkövet locsolni, az már igaz, biztos lehet állítani a szórófejen. Ezt nem vasárnap délben fogja megtenni, aki tehetné. A térkő egyébként annyiban legalább jó, hogy arról a talajba is tud a víz beszivárogni.
Hány medencés töltögetőt ismersz, aki miatt megdöglenek mások? Szerintem egyet se.
Azt viszont látom, unatkozol a melegben, teleírod a zinternetet a tudásoddal...:)
Jó kérdés, de mást fogsz kérdezni, ha elzárják vagy korlátozzák az ivóvíz-felhasználást a városban. A gyep meg a fa összeszedi magát, az ember, főleg a gyerek meg a beteg ,eg lehet, hogy beledöglik. De ha rendesen elolvastad volna a kommentem, írtam, hogy a víz nagy része a térkőre ment mind a két helyen. Mi a társasházban nem locsoljuk a gyepet. Ha kiég, kiég, majd ősszel összekapja magát. Gondolom a medencések is gőzerővel töltögetnek, dögöljön szomjan majd más.
És akkor most pusztuljon ki a túlárazott pénzekért telepített gyep meg fa a közterületen? Mi legyen végül is, mit javasolsz? Áraggyon a víz, vagy ne áraggyon?
Ma reggel, 0650-kor a Cholnoky Simon István utcai parkolójában az AAIQ357 rendszámú villanykocsiból 2 tekercs acéldrótot helyezett ki egy, durván 45-os kis surmó. Tudta, hogy tilosban jár, mert nagyon pöszén nézett.
Nem emlékszem, mit martál múltkor, nem olvastalak vissza. Minek? Mindig csak az aktuális hülyeséget ütöm. Pont elég feladat van azzal is. A lombkoronasétány hogy jön ide? Érvelésihiba. Ez a szar pedózós duma is, mi ez már, nemhiába hív a a különbejáratú ner-lovagotok agyhalottaknak benneteket, persze, csak kedveskedve.
Mindig remélem, hogy sikerül itt valakivel kicsit is értelmesen elbeszélgetni, bármiről is, de folyton csalódnom kell. A második kommentben a mélybe zuhan a színvonal, és vége. Ez a baj.
Gondoltam, hogy nem tudod megállni, nagyon bemarhattam múltkor. Amúgy rosszabb ötlet, mint a fa nélküli lombkoronasétány? Tudtok ti ennél jobbat is. Egy kicsit vissza kéne venni az arcból, pedotámogató barátom. Remélem csak támogatod é nem űzöd.
Bocs, én erről lemaradtam, az "uszoda helyén" mit jelent? Le akarnák bontani az uszodát? Amúgy én 50 pluszosan szavaztam a rendszerváltásra, pedig egyszer valamikor még a fideszre is ikszeltem, hogy száradt volna le a kezem.
Az mekkora baromság volt Ováditól, hogy egy héttel a választás előtt kiállt kampányolni egymilliárdos futsal-csarnokkal. Az uszoda helyén. Teljesen ostoba . Ez kb. az építünk egy új stadiont. Tuti ötlet :)
Pláne futsalnak - a zöm azt se tudja, mi az. Rétegsport, kvázi érdektelen. Ráadásul, a helyi csókoscéggel építtetve... Megérdemelte a bukást, sajnos. SZTK-ra nem volt egymilliárdja egy évvel korábban, vagy a vasútállomás környékét rendbetenni (lefestem a falat - az nem ér), vagy.... Sorolhatnánk.
A választas előtt a veszprémi futsalcsapat egységesen kiállt a Fidesz mellett, lehet, kár volt. Mi lesz igy az uszoda helyére tervezett futsal csarnokkal?
Ugyanigy tett MArosvölgyi Tomi is, a tornaClub elnöke.. Ez is hibás döntés volt.
A veszpérmi kézicsaapatnak meg Mészáros az egyik tulaja, ott is lehetnek még gondok jövőre.
Áááá, még whiskyt inni se volt kedvem, ennyi agyhalott láttán.
A csávónak mea culpa, bár szerintem csak a magas részvétel volt az egyetlen, ami bizosította neki ezt a tuti megmondást. Azt meg három hónapja nem tudhatta. Még tegnapelőtt se. De, mindegy ez már.
"2009-ben Magyarországon az európai parlamenti választásokon voltam aktivista, 2010-ben pedig egy civil szervezetnek gyűjtöttem aláírásokat egy népszavazási kezdeményezéshez.
2012-2016 között Angliában éltem és dolgoztam. 2014-2016 között angol politikai pártok kampányában segítettem, illetve a 2016-os Brexit népszavazásban az EU-párti kampány egyik önkéntes-koordinátora voltam Cambridge-ben." 444, Mérce, stb.