Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.12.14 0 0 56
gyúkozni még szoktál ? :-)
Előzmény: Patmore (55)
Patmore Creative Commons License 1999.12.14 0 0 55
Dehogy haragszom, csak zárjuk már le, ígérem soha többé nem hívok senkit jáccani. :-(
Előzmény: Trebitsch (53)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.14 0 0 54
Terbi a legközelebbi repzongon csak málnaszörpöt ihat :-)
Előzmény: Trebitsch (53)
Trebitsch Creative Commons License 1999.12.14 0 0 53
Persze hogy én, Patmore kartács... Hát írtam is. A bizonyos narancssárga köddel a szemem előtt épp azon meditáltam, hogy milyen szép is lesz, amikor a picur utolsót szusszant... (Ezt már megbántam, mert abszolut nem volt igazam benne, de sajnos időnként elkap a pulykaméreg.)
Na, és egyből arra gondoltam, biztos segíteni akarsz a virtuális gyilkolászásban, ami egy nagyon nem szép gondolat volt a részemről, hogy ilyent feltételeztem rólad.
Ne haragudj, bocsánatot kérek miatta. Picurtól is, újból, vele kapcsolatban is gonosz voltam... A tegnapi egy ilyen nap volt a lyelexerint.

(Pethor most kivonul picit könnyíteni a gyomrán, azt hiszem, de hát ez van. :)

Előzmény: Patmore (51)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.14 0 0 52
Pfúj gyerekek, ez már olyan nyálas, mint egy telenovella ... :-)
Patmore Creative Commons License 1999.12.14 0 0 51
Basszus, Trebi tényleg te kavartál itt össze mindent?
Hát pont neked nem esett le, hová szoktalak én hívni, ha nem quakelni?

Kedves picur, ebben az esetben elnézést kérek, alulmintavételeztem a topicot, 1999-12-13 19:35:17 és 1999-12-13 19:57:52 között nem voltam itt (quakeltem :) ) és a látható állapotból következtettem, ezexerint rosszul.

Még egyszer bocsánatot kérek, megyek a meaculpába. Természetesen ignore off. p.

Előzmény: picur (50)
picur Creative Commons License 1999.12.14 0 0 50
Trebi hitte azt, hogy az en ip-met favorizalod, azert irtam, amit alant latsz.

Nem utalgatok sunyin, csak arra gondoltam, hogy esetleg felreneztel valamit. Kikernem magamnak a hangnemedet, de minek? :) Annyira nem erdekes a dolog.

ps: megyek a linuxomat piszkalni (bar most HPUXon dolgozom), az ignore egy tok jo dolog ;-) Nekem most rossz? :)

Előzmény: Patmore (49)
Patmore Creative Commons License 1999.12.14 0 0 49
> egy percig sem allitottam, hogy az en IP-met irtad be <

Nem, persze hogy nem.

>>Az IP-cimem. Patmore kicsit nagyon eltevedt, nekem a traceroute arrol a cimrol valahol london korul volt az utolso router. A gepemmel nem fog tortenni semmi, legendasan paranoias vagyok, es nem ket honapja foglalkozom unix/linuxszal. Modemmel le lehet floodolni, de meg akkor is tuzfal mogott vagyok. <<

Mert ebben a topicban csak úgy hemzsegnek az IP címek, persze bármelyikre érthetted. Meg nekem is rengeteg hozzászólásom volt a tiéd előtt. Teljesen nyilvánvaló, hogy én értettem félre.
Azt minden 1.0 júzer el tudja dönteni, hogy az ő ipcímét látja-e maga előtt, feltételezem te is tudtad hogy nem a tied.

>> A szavahihetosegeden igen. Ha kell, elkuldom az eredeti topicot, meg a torles elottrol. <<

Kell a nyavajának. Nekem nincs törölt hozzászólásom ebben a topicban, nem tudom mi ez a sunyi utalgatás.
Meg nem is érdekel. Mind a ketten jobban járnánk, ha a linuxodat piszkálnád helyettem, ott azt írsz át amit akarsz te kis guru.

picur ignore on.

Előzmény: picur (48)
picur Creative Commons License 1999.12.14 0 0 48
Patmore,

Nem tudom, mi a problemad velem, egy percig sem allitottam, hogy az en IP-met irtad be, szoval a becsuleteden nem esett folt. A szavahihetosegeden igen. Ha kell, elkuldom az eredeti topicot, meg a torles elottrol. En egy szoval sem allitottam, hogy engem akartal tamadtatni Trebivel, vagy az en IP cimemet adtad neki.

Remelem, nem koppantam nagyot.

Előzmény: Patmore (40)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.14 0 0 47
Kedves Trebi !
Köszönöm.

Kedves András !
Sok sikert, bármerre is tartasz !

Előzmény: Trebitsch (26)
Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 45
Off Sajnos nekem az nincs meg. Trebinek meg a jelexerint Q1-e vagy DOOM-ja van, a Q2-ben nincs láncfűrész. On
Előzmény: Rsüni (44)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.13 0 0 44
Halló kollegák!
Nem akartok Rainbow six II-t (Rouge Spear) játszani?
Csak magyarok nyomjuk jelszóval.
Trebitsch Creative Commons License 1999.12.13 0 0 43
Félreértettelek, Patmore kartács... tudod, a narancssárga köd.
Amúgy neked van igazad, csak keresnem kell egy quake-t.
Aztán gyön a láncfűrész. :)
Előzmény: Patmore (41)
bgrbftby Creative Commons License 1999.12.13 0 0 42
Hozzászólás visszaállítva.
Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 41
Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 40
Modika!

Itt most a becsületemről van szó. Már megint mocsoksággal vádolnak, ártatlanul.

Ha nem állítod vissza, senki nem fogja elhinni, hogy egy ártatlan Q2 IP-címről van szó. Én nem írhatom be újra, mert akkor meg azt nem fogják elhinni, hogy ugyanazt írom be. A legendásan paranoiás nem fogja beírni, mert akkor nyilvánosan koppan.
New York-i szerverről van szó, teljesen politikamentes.

Csak te segíthetsz. p.

Előzmény: Patmore (38)
Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 38
Na már elnézést, de tudtommal a Q2 serverek IP címe teljesen publikus, különben nem lehetne rajtuk játszani. Nekem is innen van.

A félreértés tisztázása céljából kérem a kérdéses hozzászólásomat visszaállítani. p.

Előzmény: bgrbftby (33)
rezső Creative Commons License 1999.12.13 0 0 36
Most kapisgálom, hogy miről beszélgettek. Nem tudom, hogy hányszor kell leírnom, hogy nem dolgozom a MEH-ben. De mi köze ennek ahhoz, hogy meg akartam Andrásnak köszönni?

No ebből nem lett semmi, talán törölni kellene az egészet, mert a moderátor közbeavatkozása után már magam sem tudom követni...

HJM Creative Commons License 1999.12.13 0 0 34
Köszönöm.
Előzmény: bgrbftby (33)
bgrbftby Creative Commons License 1999.12.13 0 0 33
T. HJM!
Elnézést, tölés visszavonva.

T. picur!
Lehet, hogy elkerülte a figyelmét, de nem csak az IP cím, hanem a munkahely is IRL adat.

Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 32
>> legendasan paranoias vagyok, <<
Ez viszont igaz.
Ki a f@sz érdekel a te hülye IP cimed?
Előzmény: picur (23)
Patmore Creative Commons License 1999.12.13 0 0 31
Egy nagy frászt.
A kedvenc Quake2 szerverem IP címe volt.
Így aztán persze hogy hiába várom Trebit jáccani.
picur Creative Commons License 1999.12.13 0 0 30
Nem. Nem mentem neki rezsonek, hanem zavar, hogy o nyit parhuzamos topikokat, aki mindig ezert piszkalta a moderatorokat.

Rezsot nem gyulolom, mert nem gyulolhetem. Nem ismerem, pusztan itteni megnyilvanulasait latom. Az pedig edeskeves a gyuloletemhez -- ot ev netezes alatt megtanultam elvalasztani az irl-t innen. Ez van. Folytathatjuk maganban is, de nekem ennyit nem er.

Előzmény: Trebitsch (26)
HJM Creative Commons License 1999.12.13 0 0 29
OFF ON
Hmm..
Kedves moderátor megmondanád, hogy az én hozzászólásomban mi volt a személyeskedő stb. stb.
Tán az, hogy köszi András?
OFF OFF
Előzmény: bgrbftby (25)
rezső Creative Commons License 1999.12.13 0 0 28
Sikerült is teljesen érthetetlenné tenni a topicot.
picur Creative Commons License 1999.12.13 0 0 27
Egyreszt van meg benne, torold a tobbit is, masreszt pedig felesleges letilatanod, mert tok fals cimet adott.
Trebitsch Creative Commons License 1999.12.13 0 0 26
Na, akkor lyó. Mármint ha kellően paranoid vagy.

Nem a rezső-védésemnek adtál hangot. Minden ok nélkül nekimentél a rezsőnek, ez volt az a hang, ami jött belőled... rezső mindössze egy darab szmájlit tett ebbe a topicba, és azonnal nekiestetek nemtudomhányan, a franc számolgassa.
Pethornak igaz volt, kicsit lehiggadtam. A seggfejért sorry, de a zsigeri gyűlöletet tartom.
Miért kell? Kinek jó ez?

bgrbftby Creative Commons License 1999.12.13 0 0 25
A tisztán személyeskedő hozzászólásokat töröltük a topicból. Felhívjuk a hozzászólók figyelmét, hogy egy törzsasztaltárs "polgári" IRL adatainak közléséért letiltás jár.
picur Creative Commons License 1999.12.13 0 0 24
Remelem azert ez a moderalas is bekerul a kozlemenyek rovatba.
picur Creative Commons License 1999.12.13 0 0 23
Te Trebi nem en kezdtem el szemelyeskedni, sot, rezsonek is azert szoltam, mert o szokott ilyen parhuzamos topicok miatt sipolni. Tudod, mostanaban figyelem a double standardot.

Ha seggfejnek tartasz, hat ez van. Nem ismerlek, kulonosebben nem erdekel az ertekiteleted. Viszont azt latom, hogy hiszterikusan veded rezsot, es ez bennem kicsit visszatetszest kelt, aminek hangot adok.

Ha az szerinted nem fenyegetes, hogy ne akarjam megtudni, milyen ha elveszted a turelmedet, akkor biztos mas merce szerint merunk.

Az IP-cimem. Patmore kicsit nagyon eltevedt, nekem a traceroute arrol a cimrol valahol london korul volt az utolso router. A gepemmel nem fog tortenni semmi, legendasan paranoias vagyok, es nem ket honapja foglalkozom unix/linuxszal. Modemmel le lehet floodolni, de meg akkor is tuzfal mogott vagyok.

Kicsit bajban vagyok, mert nem ertelek. Hiszteriaban torsz ki, ha rezsonek valaki szol, de ekozben normalis is tudsz lenni. Mindegy, te tudod, mivel tartozol neki.

Előzmény: Trebitsch (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!