"ibolyka válasz erre | adatok | e-mail 2001.05.19 02:49 (8)
Egyébként épp ideje lenne, ha tényleg feléledne! "
Teljesen egyetértek.
Rögtön kezdhetné a Csipkerózsika ébredést például a szóvivő, ha jól nézem már vagy 2000 beirás óta várják itt a Tasztalon...(eddig mindhiába).
Nos, urak/hölgyek, ki segit Lámpaernyőnek?
Életre kéne valahogy csókolni.( Brrr.)
Egy Wisinger/Haraszti/Vásárhelyi trió sikere
valszeg felülmúlná a Flatley csapatét is...:)
( háttérben búsan szaxizik a Dés..)
Egyébként épp ideje lenne, ha tényleg feléledne!
Persze erre a magyar társadalomra is ráférne az ébredés.
Mióta ez a komoly támadás érte a magyar parlamentet (időről-időre bezárják, és nagy néha kinyitják) azóta gondolkodom
MIÉRT HAGYJUK EZT!!??
A "demokrácia" kezdetén, én, a mezei érdeklődő simán tudtam karzat jegyet szerezni, és nap, mint map bejárni, megnézni mit csinálnak. Ma??
Már a Tv-n keresztül se követhetem.
Miért hagyjuk, hogy az ellenzékiek így le legyenek seperve?
Természetesen ezzel együtt jár a törvényhozási nyilvánosság hanyatlása is.
Próbálják ki? A parlamenti irományok közül ahol az szerepel nincs szöveg az azt jelenti, hogy (elérhető módon) az az iromány nincs benne a rendszerben. Pl. vidékiek részére elérhetetlen..
Jelenleg épp egy konkrét ügyön dolgozok. És kénytelen vagyok nappal jegyzetelni, (mert 20 Ft/oldal, nem kölcsönozhető) este otthon gépbe írni.
-------
Másik topic-ban említettem a társadalmi szervezetek nyitottságát.
Igen. Miután a Demokrata vagy a Magyar Fórum írt az ügyekről, ezek a lapok is
ráfanyalodtak. Csak miután az említetteket sohase szemlézik, a már (ugyan jóval
szűkebb) nyilvánosságra került ügyeket tárták fel. Aztán a példányszám különbség,
meg a szemlézések, TV szereplések stb. miatt a szélesebb nyilvánosság esetében
ők a "nagy leleplezők". Jellemző, ügyes húzás.
Annak, aki az első írást megjelentette (Demokrata, Magyar Fórum), az volt a
fontos, hogy hírt adjon, a "szoclib"-nek (átvett szóhasználat) az, hogy szerepeljen,
magát adja el.
Talán azt is megtudhatjuk, hogy most visszafizetik e a VIP hiteleket az érintettek, továbbá
a titokzatos "VIP"-es Keleti az e a Keleti akire jó sokan tippelnek.
Kormánypresszió a TV2-nél?
| dec. 13. 08:51 | A Nyilvánosság Klub szerint a TV 2 nagy szolgálatot tett volna a sajtószabadság magyarországi gyakorlatának, ha a letiltott Clodo-interjú bemutatásával vállalta volna egy esetleges bírósági eljárás kockázatát
Hol voltak és miért nem szóltak ezek az urak 94 és 98 között az akkori "részben szabad" (Freedom House USA) sajtóról?