Lehet, hogy számotokra nem újdonság, de én most találkoztam ezekkel, nem hivatalos kiadványok, de van rajtuk 1-2 gyöngyszem, ráadásul az első kettő pl. nagyon jól szól (a másik kettőt még nem hallgattam):
Szia! Szerintem Flür könyve is jó. Nekem a régi verzió Kindle változata van meg, amit el is okvastam, meg a kibővített változat, könyvben. Ez utóbbira még nem került sor.
A Bartos-könyv Kindle változatát tegnap kezdtem el olvasni, ez is jónak igérkezik.
Mivel Ralf nem ill. Florian már nem fog kiadni könyvet, csak ezzel a két könyvvel szerezhetünk valid infókat a KW hőskoráról.
Flür szerintem kicsit flúgos futam (de nem annyira mint Ralf), de Bartos szerintem tök normális fason.
Ez mindig így volt. Valamiért a magyar Kindle piac-ot az amerikai Amazon szolgálja ki. Én asszem az Apple Book Store-ból szerzem be, ott most 3790 pengő (Ft-os bankkártyával fizetve ez kedvezőbbnek tűnik, mint a $14.49 az Amazonon). 650 oldallal jó kis könyv lehet...
Egyébként a Wolfgang Flür könyve (I Was A Robot) milyen? Érdemes azt is beszerezni?
Bartos könyve Kindle változatban is megvásárolható. Nem tudom miért, de én csak az amerikai Amazonról tudok Kindle formátumot vásárolni, de az anyag ugyanaz. Esetleg ha valaki még beleütközik ebbe a problémába...