Tenyleg ilyen ocska a program? Csak annyit tudok rola, hogy a Sharkyextreme 7 pontot adott ra es a tesztelo el volt keseredve, hogy folytatasnak nem az igazi a program...
Worm: valószínűleg akinek tetszett az i76 és igazán beleélta magát, az az i82 kézhezvétele után rögtön törli is. hiszen a grafika a 93as időket idézi! ennél még az i76 is szebb volt!!! teljesen bugyuta, rajzfilmszerű lett a gfx. pedig annyira vártam... bukás....
ui.: a kiegészitő lemez is hangulatosabb volt, pedig ott aztán sztori nem is volt....
Nemtom mennyi van. Most éppen NEM kellemesen akadtam el azon a pályán, ahol meg kell védenem a társamat és jönnek a genkszterek. Mitcsinálkak hogy ne lőjék szét??
Én vagyok az öccs, és csak azért könnyű, mert easy-n kezdtem :)
De nagyon teccik...
Igaz, hogy az I76' -ot is végignyomtam, de eddíg szerintem a küldetések kb egyforma könnyűek/nehezek :)
Az egyik legfrankóbb benne az, hogy kedvünkre átrajzolhatjuk az autó felszínét, ugyanis .tga -ban vannak kimentve... na reszkess Photoshop, meg PaintShop :)
Szóval nekem a progi nagyon bejön, és jó lenne, ha azon a nyavajás ugratóra normálisan rá lehetne menni... na sok szerencsét a játékhoz :)