Keresés

Részletes keresés

Worm Creative Commons License 1999.12.21 0 0 10
Arty !

Én ugyan az i76-ból csak egy két képkockát láttam
de nem mondhatod hogy az jobb mint ez !

Nem beleélni kell magát az embernek a játékba hanem a játéknak kellene megteremteni a teret a beleéléshez.( jól hangzik nem ?) na mindegy.

Ha ezt akarod belelátni az I82-be hát legyen.

A gfx tényleg rajzfilmszerű , na és akkor ?

A 76 meg vektoros volt.

Megkérdezném hanyadik pályáig jutottál a 82-ben?

Előzmény: Arty (8)
Nagyoreg Creative Commons License 1999.12.21 0 0 9
Tenyleg ilyen ocska a program? Csak annyit tudok rola, hogy a Sharkyextreme 7 pontot adott ra es a tesztelo el volt keseredve, hogy folytatasnak nem az igazi a program...
Arty Creative Commons License 1999.12.21 0 0 8
Worm: valószínűleg akinek tetszett az i76 és igazán beleélta magát, az az i82 kézhezvétele után rögtön törli is. hiszen a grafika a 93as időket idézi! ennél még az i76 is szebb volt!!! teljesen bugyuta, rajzfilmszerű lett a gfx. pedig annyira vártam... bukás....

ui.: a kiegészitő lemez is hangulatosabb volt, pedig ott aztán sztori nem is volt....

egyszóval 0

Worm Creative Commons License 1999.12.21 0 0 7
Nosza emberek !

Hát senki nem nyomja ezt a remek gamét ?

Előzmény: greg5 (6)
greg5 Creative Commons License 1999.12.15 0 0 6
Nemtom mennyi van. Most éppen NEM kellemesen akadtam el azon a pályán, ahol meg kell védenem a társamat és jönnek a genkszterek. Mitcsinálkak hogy ne lőjék szét??
DrStein Creative Commons License 1999.12.15 0 0 5
Hi!
Valaki segítsen, hiányzik a 9-es zip, amiben a 07-es ace van. Ha valaki tud működő linket legyen szíves ossza meg velem.
Előre is köszi.
Worm Creative Commons License 1999.12.11 0 0 4
Gratula.

A félórákat én nevezném néha órának is...

Hány pálya van összesen? 20?

Előzmény: greg5 (3)
greg5 Creative Commons License 1999.12.11 0 0 3
14dik pálya körül :-) nagyon tuti játék, bár néha kellemesen ellehet akadni benne egy félórára
Worm Creative Commons License 1999.12.09 0 0 2
Azóta már átugratta a His Airness srác a nagy mélységet és majd holnap remélhetőleg tovább nyomja ...

Level 8.

És ti ?

Előzmény: HisAirness (1)
HisAirness Creative Commons License 1999.12.08 0 0 1
Hali!

Én vagyok az öccs, és csak azért könnyű, mert easy-n kezdtem :)
De nagyon teccik...
Igaz, hogy az I76' -ot is végignyomtam, de eddíg szerintem a küldetések kb egyforma könnyűek/nehezek :)

Az egyik legfrankóbb benne az, hogy kedvünkre átrajzolhatjuk az autó felszínét, ugyanis .tga -ban vannak kimentve... na reszkess Photoshop, meg PaintShop :)

Szóval nekem a progi nagyon bejön, és jó lenne, ha azon a nyavajás ugratóra normálisan rá lehetne menni... na sok szerencsét a játékhoz :)

getom Creative Commons License 1999.12.08 0 0 0
Hogy hol tartunk benne?

Én éppen a 0. mérföldkő mellett állok éppen ...

Előzmény: Worm (-)
Worm Creative Commons License 1999.12.08 0 0 topiknyitó
Nagyon élvezetes ez a gém. Szép is , hangulatos is és még az átvezető filmek is nagyon tutik.

Kicsit könnyűre sikerültek a küldetések. Ugyanis az öcsém 3 óra játék után kb a 6. pályán jár.
(barlang)

Ki hol tart már benne , és egyéként is kinek hogy tetszik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!